Close
Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 168
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-08-2003
    Vendndodhja
    here...there...no particular where
    Postime
    46
    Se kuptoj pse po argumentojm per kte akoma.
    Mirela nuk osht shqiptare to begin with. Vetem se osh rit n'durres ajo, sdo te thot qe osht durrsake mer jahu. Mirela osht immigrante greke ne shqipri, qe tani esht kthyer ne mami-dheun, ose babi-dheun. Koken e vet hongert ishalla.

X

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Postuar më parë nga Albo
    Ore njerez!

Pse jeni kaq shpirtzinj. Ne vend qe te gezoheni qe nje shqiptare eshte atletia me e mire ne bote, ju manifestoni te njejtin mentalitet qe i karakterizon dhe greket, xhelozine, smiren, percmimin.

Mirela Manjani nuk u lind ne Greqi, nuk e filloi karrieren e saj ne Greqi, dhe nuk kaloi 21 vjetet e pare te jetes se saj ne Greqi. Ajo zgjodhi Greqine si shume athlete te tjere shqiptare pasi Greqia i ofroi ate qe Shqiperia nuk i ofroi. Mbase Mirela duhej te ngelej nje kampione shqiptare pa nje shans per te arritur ate sukses qe ka arritur sot, vetem e vetem qe ju "patriotet" shqiptare te ndiheni te lumtur.

Mirela Manjani eshte shqiptare dhe do te jete shqiptare. Flamuri i saj grek eshte i perkohshem dhe ajo ka per tu kthyer ne Shqiperi atehere kur Shqiperia dhe shqiptaret do te dine te vleresojne dhe mbeshtesin sic duhet njerezit e artit, shkences, sportit.

Gezohuni me suksesin e Mireles dhe mos e gjykoni ate pa gjykuar vetet tuaja me pare. Ajo eshte larguar nga Shqiperia per te njejten arsye qe jam larguar edhe une e ju, per nje jete me te mire, per nje shans per te mesuar, punuar dhe per ti bere enderrat tona realitet.

Nenshtetesia greke e ka bere Mirelen greke, aq sa nenshtetesia amerikane me ka bere mua amerikan!

Albo

S'ka me bukur se e ke thene !!!
    Where does a thought go when it's forgotten?

xumparja
    Anëtarësuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    SHBA
    Postime
    570
    Hajde o shqiptare, kur do mesoni te injoroni.
    Shqiperia s'ka buk me honger, keni 100 fatura per te pagu, karta kredit, shkolla, makina, assikuracioni, ju merreni me Mireln.
    Asaj hallall ja boft zoti, gjeti irruge si te gjithe ne, dhe e shfrytezoi.
    I lumte dora, se fitoi per veten e vet, aq i ben asaj per ne, aq duhet te na beje dhe ne epr ate.
    Greke, turke, kineze, me thoni ju ca beme ne per ta mbajtur?
    Ajo e di se si nidhe, ne se ndihet shqiptare, bravo i qofte, ne se jo, prap bravo i qofte, se te gjithe ne Evrope kemi bo si shpirt i keq, e dime se kush jemi, se si hiqemi si italiane vetem me kap nai gop, jo mo kur flitet per kshu pasurie, te gjithe ktu, do thoshit jo grek, po UFO do u boshit per te ketille sukses, se jemi po ne ai popull qe shesim femijet per i TV me ngjyra, po i bejem grate e motrat tona prostituta, tashi po revoltohemi se majti ajo flamurin grek.
    Ca hipokrizie.
    Qetesi!
    Shoket lexojne!

Hu
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    fole
    Postime
    86
    Postuar më parë nga Manciste
    Hajde o shqiptare, kur do mesoni te injoroni.
    Shqiperia s'ka buk me honger, keni 100 fatura per te pagu, karta kredit, shkolla, makina, assikuracioni, ju merreni me Mireln.
    Asaj hallall ja boft zoti, gjeti irruge si te gjithe ne, dhe e shfrytezoi.
    I lumte dora, se fitoi per veten e vet, aq i ben asaj per ne, aq duhet te na beje dhe ne epr ate.
    Greke, turke, kineze, me thoni ju ca beme ne per ta mbajtur?
    Ajo e di se si nidhe, ne se ndihet shqiptare, bravo i qofte, ne se jo, prap bravo i qofte, se te gjithe ne Evrope kemi bo si shpirt i keq, e dime se kush jemi, se si hiqemi si italiane vetem me kap nai gop, jo mo kur flitet per kshu pasurie, te gjithe ktu, do thoshit jo grek, po UFO do u boshit per te ketille sukses, se jemi po ne ai popull qe shesim femijet per i TV me ngjyra, po i bejem grate e motrat tona prostituta, tashi po revoltohemi se majti ajo flamurin grek.
    Ca hipokrizie.
    Ore ti mund te besh edhe operacion plastik e te kthehesh ne zezak po deshe per te arritur ate qe do.Fundi i fundit kjo eshte edhe ceshtje principi personal.

Postuar më parë nga kolombi
    Stterolla
    Nga i more informacionet e sakta per Mirela Manjanin(jo Manjola,se po i ndryshon emrin te cilin nuk e ndryshoi ajo vete)
    Vertet Shqiperia e beri zonje ,dhe sportiste Mirelen,po ca harbute te ulur ne karrige zyrash i treguan poerten e daljes.
    Edhe ty Stterolla,Shqiperia te beri burre te dha jete,po u largove se te shijojne Dollaret e Alaskes.Prandaj behu realist .

Kerkoj flaje per ngaterimine emrit.

Une ika per nje shkak ose tjeter, por kurre se kom thene qe te mirat qe kam (aftesite) i kam trasheguar nga Geore Washingtoni e Lincolni. As ty besoj, apo gaboj? Asaj i vjen turp te thote qe eshte shqiptare, ose s'do nga qefi. Si te krenohem me te?

Nejse, keshtu une mendoj e ndoshta realiteti eshte me ndryshe.

StterollA

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Lis ! Ne rradhe te pare te dua te them qe Kolombin mos e paragjyko pa e njohur sepse nuk eshte aspak ashtu sic e ke perkufizuar ti..
    Ne rradhe te dyte Mirela Manjani nuk eshte durrsake por eshte vajze dibrane....eshte nga Dibra me saktesisht !

Lexova me vemendje disa postime ne kete teme dhe me ben cudi sa te gatshem jemi per te kritikuar te tjeret,nderkohe qe harrojme qe te gjithe ne kemi shume per te kritikuar tek vetja.
    C,me flisni per Mirelen kur shumica juaj endeni neper bote duke nderruar identitetin sa here qe nderroni punet ose shtetet. Paraqiteni ne bote si grek,italian,francez ,ndoshta edhe kinez edhe per cfare.?...per te zene nje vend ne shtetin perkates dhe per te gjetur nje pune qe te fitojme buken e gojes. Askush nuk e mohon kete qe thashe tani. Po t,ju kontrollosh portofolet i keni te gjithe nja dy a tre identitete fallso .Takoj shqiptare rruges dhe me flasin italisht si leshterike deti. Shkoj ne pune dhe pas tre muajsh e marr vesh qe shoku me te cilin punoj eshte nga i njejti qytet i Shqiperise porsi une. Mirela Manjani eshte talent dhe nje vajze qe u impenjua shume dhe sakrifikoi per te arritur ne piedestalin qe ndodhet tani. Pa me thoni ju mua...E vleresoi federata jone Mirelen ashtu sic duhej vleresuar ? Kurre. Pse ? Nuk kishim para ? Apo si ? Jo or jo, para kishim por parate nuk i jepen talentit por shkojne neper xhepat e te korruptuarve qe drejtojne federatat shqiptare. Eshte turp qe te lejojme talente te tilla si Manjani te na i marri bota. Nuk eshte faji i saj por i joni. Dhe para se te me beni bla bla duke na dale si patriote te vdekur dhe si njerez qe fleni naten duke puthur falmurin kombetar, mendohuni pak dhe tregohuni pak te ndergjegjshem per ato qe beni vete...Sa here keni nderruar identitet per te kaluar Adriatikun? Sa here ne jete keni punuar me nenshtetesi te huaj biles duke folur dhe veshur si kombesi tjeter. Por me thoni edhe kete...Sa nga ju ketu nuk do ednerronin nje pashaporte te vendit ku jetojne ? Mezi prisni dhe mohoni gjithcka per pak nacionalitet te huaj. E me kritikoni Mirelen e cila merr nje rroge qe ju po ta kishit shans beheshit edhe somalez. Mos u beni te gjithe hipokrite por para se te shkruani mendoni gjate. Kryeministrat,deputetet dhe te gjithe politikanet tane vjedhin para me thase dhe shpenzojne miliona dollare per nje operacion estetik dhe nuk e vene ujin ne zjarr per talente si Manjani dhe pastaj kur ajo ben zgjedhjen e saj sipas interesit hidhen si laraska duke share dhe akuzuar per tradheti. Njerez talentin vleresoje dhe mbaje. Nese nuk je i zoti ose nuk ke deshire ta mbash. mos e shaj pas kraheve. Une jam marre me sport vete. Isha me ekipin kombetar atehere, por rrogat qe merrnim ishin skandaloze. Paguanim vete per veshjet,pajisjet dhe ndoshta edhe per shpezimet qe benim per te udhetuar ne Spanje,Belgjike,France etj. Dhe pse te ndodhi kjo ? Sepse ne kishim pasion sportin por ne te njejten kohe mashtroheshim nga eproret tane te cilet vidhnin te tera fondet per vete dhe perdornin pasionin tone si vegel per tu pasuruar. Nje talent si Mirela Manjani ka zjarr brenda vetes . Ka nevoje te dale atje ne stadium dhe te thyeje ato rrekorde boterore. Eshte ndjesi sportisti. Por a mund te me thote kush nga ju..Si behesh dhe mbetesh kampion kur ti ushqhesh me fasule e turshi ndersa te tjeret ecin me trajnime dhe dieta perfekte. Nuk e kemi te keqen te Mirela por te vetja jone.
    Nese ke nje talent...beja hyzmetin...qe talenti i saj te nderoje kombin tone. !!!

Hu
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    fole
    Postime
    86
    E drejte puna e qeveritareve po nejse.

Ketu ku jetoj, kam vetem nje ID dhe me ate prezantohem ngado.Asnjehere ne ndonje rast nuk jam shprehur qe jam norvegjez apo italian qofte edhe ne nje prezantim kalimtar me nje femer.Nuk me ka shqetesuar asnjehere identiteti pasi mendoj se edhe po te thuash se je italian me te vertete nuk do kete ndonje ndryshim.(Mos po te duket gje patriotizem i flakte ky?)Kjo vlen pak a shume edhe per rrethin shoqeror qe me rrethon.
    Ore te thuash se nga vjen kur te pyesin, nuk do te thote ultra patriotizem (ose fodullek).Kjo eshte gjeja me minimale dhe elementare.

Prandaj mos pergjithesoni gjithe kompetence.

nga dyqonet e reja
    Anëtarësuar
    04-04-2003
    Postime
    327
    Ne kete bote, pa perjashtim, gjithcka eshte kalimtare; parja, bukuria, fama...
    ...ne ato momentet e fundit, vec nderit te tij, askush nuk merr asgje, ne boten tjeter!!!
    Iluzioni sundon boten reale, duke filluar nga besimi fetar dhe duke vazhduar te tifozlliku ne shkallet e stadiumit...

E si mund te jemi krenare ne per dike qe mohon gjene me themelore ne kete bote?! prejardhjen...

Sot e kesaj dite harxhohen me shume te ardhura se kudo tjeter drejt zbulimeve ne univers...
    E perse? qe te mesojme se nga vijme dhe qe aty se ku do shkojme!

E si mund t'i japim ne respekt dikujt qe per perfitim personal, mohon pikerisht ate qe ne vendosim ne plan te pare kur e brohorasim ne shkallet e stadiumit?! rritjen e krenarise kombetare...

Perse duhet ta mbeshtesim ne dike?! vetem sepse na qenka larguar nga Shqiperia ne vitin '97 dhe jo ne vitin '91...

Bravo iu qofte Bled Koles dhe Igli Tares, qe kudo nga shkuan, gjithmone e treguan veten si cuna qe u edukuan dhe u rriten ne Tirane...
    Sa per kosovaret e Kombetares, s'kam ca them me shume s'e ca ka thone Fan Noli;

NE DO BOTES T'I VESH ZJARR
    SHKO E MERR TRI KOSOVARE

shnet...

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    /*****/

Sa per temen.
    Cfaredo qe te themi konkluzionet jane nxjerre.Nuk eshte e thene qe te jemi te nje mendje secili hodhe mendimet e tij dhe u be i qarte nga lexuesit.
    Doja te shtoja vetem dicka.Dikush nga parafolesit,permendi portierin e njohur Foto Strakosha.Nuk do ta harroj kurre para ndeshjes SHQIPERI -Greqi,ai nuk pranonte te luante per gjithe ato qe po degjoheshin para ndeshjes se munt te ishte i shitur.Pra i vume vulen e tradhetarit ,para kohe.Ne ate ndeshje ai ishte lojtari me i mire ,po jehona e zerave tuaj qe e vute ne Kryq para kohe dhe kryqezuat ,shurdhonte veshet e tij akoma..

[size=0.5]Postim i edituar.

Mos beni replika mbi njeri-tjetin me kercenime, ju lutem.
    --StterollA[/size]
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

i/e larguar Maska e Blue^Devil
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Toronto On
    Postime
    9
    Per mendimin tim faji nuk duhet ngjitur plotesisht kesaj atleteje por nqs se do ti ngjisnim fajin e vertete duhet ti'a ngjisim me vule te thate regjimit qe na mbajti per 45 vjet edhe na coi ne kete pike ekonomike edhe politike si dhe morale qe ndodhemi si Shtet. Mirela edhe shume atlete bashke me shume atdhetare te tjere qe emigrojne ne vende te huaja edhe pak a shume po humbin identitetin e tyre me kalimin e kohesjane produkt i atij regjimi dhe jo nonje dobesie ne karakter qe mendojne disa shkruajtes te mesiperm te kesaj teme.

Shqiperia E Shqiptarve

Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •