Close
Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 168
    Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Postuar më parë nga Morava
    OK OK asnje nuk e njeh Mirelen sic e njoh une. Kam qene edhe une dikur Kampione e Ballkanit me Mirelen e shoqe te ngushta. Te dyjave na eshte bere oferta per ne Greqi po une e pata aq karakter qe te mos pranoja. Shqiperia ndoshta nuk i ka kushtet po kush tha mua dhe Mireles na u dhane bursa per tu stervitur jashte shteti mua ne Paris e Mireles ne Atlanta. Keshtu qe nuk ishte e nevojshme qe Mirela te ndronte nenshtetesi per shkak te kushteve, sepse kushtet ju dhane. Ai nuk ka guzuar tju flase ekipit kombetar te shqiperise dhe bente sikur nuk na njihte. E takova fshehurazi dhe me tha fol Italish dhe thuaj qe je Italiane. Qe prej asaj dite nuk i kam folur me. PO ajo thote qe eshte greke dhe jo shqiptare. Turp Turp.....
    Kur te marresh mundimin e te harxhosh tere kohen duke u rregjistruar serisht me kete nick tjeter......merr mundimin dhe shkruaj pak si femer se del shume bllof...bucko !

Voten e pare e ke nga une.....dhe te kuqe fare....si ky ketu !

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    I gjithe problemi per mendimin tim qendron tek perfaqesimi i sportisteve nen nje flamur qe simbolizon shtetin te cilit i perket. Loja e letrave behet me shtetesine dhe kombesine e nje atleti. A eshte e mundur qe nje atlet te garoje per nje shtet i te cilit eshte nenshtetas por i perket nje kombi tjeter? Kjo eshte e mundur Mirela shume mire mund te kishte kombesi shqiptare ne pashaporte dhe nenshtetesi greke. E pranoi ajo kete gje? Une them se nuk e ka pranuar sepse po te ishte keshtu atehere krenaria fallco e grekeve nuk do ta lejonte te garonte per ta. A ka kuptim mund te me thoni ju lutem te garoj per nje shtet tjeter dhe te kem kombesi tjeter? Themi se perfaqesoj kombin qe i perkas nuk mund te lind shqiptar dhe te behem amerikan!! Eshte nje dicka qe nuk varet nga une. Medaljet nuk i ka marre Mirela por i ka marre Greqia. Kjo eshte pika per te cilen me vjen me shume keq! Greqia nuk e ka per here te pare te vjedhe atlete te huaj dhe te krenohet me medaljet e tyre keta atlete nuk jane vetem shqiptare. Ve re se kur flasin per Mirelen ketu ne Greqi lene nje si hije mbi figuren e saj njefare hutimi se mos bejne pyetjen e gabuar dhe marrin pergjigjen e gabuar. Qe t'i ve kapakun po ju them se Mirela te nderuar forumista nuk ju ka tradhetuar ju shqiptaret e diaspores apo dhe ata qe ndodhen ne Shqiperi, Mirela na ka tradhetuar ne, Shqiptaret e Greqise. Ajo mund te kontribuonte nga pozita qe kishte qe te sillte pak drite ne imazhin e errret te shqiptareve qe punojne dhe jetojne ketu. Nje aktor grek(me origjine shqiptare) jo shume i njohur doli ne televizion dhe pranoi boterisht origjinen e tij si dhe pohoi se takohej me shqiptare dhe kishte miqesi me ta.Ky ishte lajm sensacional ketu doli dhe ne lajme!! Ketu ne na shohin sikur jemi ufo nuk jane aq openmind sa ne Amerike dhe prandaj nuk u ve faj atyre qe nuk e kuptojne "tradhetine" e Mireles.
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2003
    Postime
    8
    PO une femer jam mo Wolf Power.... cfare flet ti. .... Dhe ato qe kam shkrojtur jane te verteta.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2003
    Postime
    8
    Juli

Mirela mund te kishte shkuar ne Greqi e te ishte stervitur lirisht. PO jo te konkuroje per vendin Grek qe nuk na shikon dot me sy ne shqiptareve.

i/e pa regjistruar Maska e miri
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    My HeArT iS yOuRs...YoUr MinD iS mInE...!
    Postime
    300
    Na u be shume vone per Mirelen ne sikur do na perfaqesonte neve vetem pluse do kishte, sepse keshtu sic ka vepruar ajo quhet "kopile" me falni per shprehjen. Por nje njeri qe harron vendlindjen eshte njelloj sikur te harrosh nene tende dhe ate emer do marresh nga prapa pastaj. Ka Shqiptare dhe me te afte se surrati i Mireles dhe nuk e harrojne vendin e tyre asnjehere, sepse guri i rende peshon ne vendin e tij. Nese kjo Mirela qe thoni ju i doka Greket me te vertete le te presi sa te behet rreth 50 vjec dhe nuk do ti lene as nje cope toke per ti bere varrimin Greket se ashtu te shfrytezojne kombet e huaja.
    Pershendetje.
    Goodbye DEBUG, hello reboot...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2003
    Postime
    8
    Nuk eshte puna se Shqiperia nuk i dha asgje. Shqiperia i dha nje burse qe te stervitej ne Atlanta te Amerikes ne nje nga qendrat me te mira ne bote po atje e takoi ate ish burrin e saj. Ka te beje shume karakteri

mes jetes e vdekjes Maska e kristal
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    176
    [QUOTE]Postuar më parë nga Toro
    [B]Ty Kristal, kur neser pasneser ajo Britania e Madhe te te ofroje nje pashaporte , mos ja merr, refuzoja se do te quhesh tradhetar dhe i shitur....Ruaj dinjitetin tend si shqiptar....dhe mos iu BETO "Besnikeri Lartmadherise se Saj-mbretereshes se Anglise"...ok?
    Sa per dinjitet.....shko pyet Pampuret e te tjeret qe kane nderuar Shqiperine se sa emer e dinjitet kane ne Shqiperi.....Dhe nje krimineli si Jaho Salihi me shoke i jepet me teper publicitet dhe vemendje sesa nje kampioni olimpik qe ka nderuar atdheun.....Urdheroni dhe ketu ne forum ku jemi me "patriotet" dhe me Atdhedashurit, hapini syte dhe kerkoni sa tema jane per kampionet shqiptare qe kane nderuar atdheun ne vite dhe sa tema per kriminelet, politikanet e shitur, futbollistet e skuadrave te huaja, kengetaret me ze te shpifur e me shalejashte etj.....Verini nje cike ne balance dhe pastaj flisni per respekte e dinjitete....

Orku, jam shume dakort me ty ne pergjithesi , pervec ceshtjes se Dhimes...Po nejse nuk eshte tema e tille, mbase flasim ne nje teme te posacme per kete gje...

I nderuar shqipetar pa gjak shqipetari qe shprehesh ashtu sic e ke emrin, une digjitetin e kam ruajtur e do ta ruaj,keto argumentat e tua jane perralla me mbret qe eshte me mire tia thuash nje femije kopshti, per ta zene gjumi e jo mua,se njerezit si puna e jote jetonje per medalje(copa llamarine)ku nuk ndodhesh shume larg Mireles.

Para pak ditesh Medin Limani nga maqedonia u shpall kampion bote ne kik boks dhe ato copa rrobash qe mund te veshe nje sportist i kishte te mbushura me simbole shqipetare, edhe perse eshte me origjin nga shqipetaret e maqedonis,kurse Mirela k.......i vjen perulje te veshe simbolet shqipetare e mos e thuaj te ngreje flamurin shqipetare se i duket perulje,do te thuash cfare i duhet se ajo po lufton per me .......llamarina.

Per ty miku ime nuk ka, dhe nuk do te kete asnje problem.

kristal
    Ndryshuar për herë të fundit nga kristal : 11-09-2003 më 16:44

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    [QUOTE]Postuar më parë nga kristal
    [B]
    Postuar më parë nga Toro
    Ty Kristal, kur neser pasneser ajo Britania e Madhe te te ofroje nje pashaporte , mos ja merr, refuzoja se do te quhesh tradhetar dhe i shitur....Ruaj dinjitetin tend si shqiptar....dhe mos iu BETO "Besnikeri Lartmadherise se Saj-mbretereshes se Anglise"...ok?
    Sa per dinjitet.....shko pyet Pampuret e te tjeret qe kane nderuar Shqiperine se sa emer e dinjitet kane ne Shqiperi.....Dhe nje krimineli si Jaho Salihi me shoke i jepet me teper publicitet dhe vemendje sesa nje kampioni olimpik qe ka nderuar atdheun.....Urdheroni dhe ketu ne forum ku jemi me "patriotet" dhe me Atdhedashurit, hapini syte dhe kerkoni sa tema jane per kampionet shqiptare qe kane nderuar atdheun ne vite dhe sa tema per kriminelet, politikanet e shitur, futbollistet e skuadrave te huaja, kengetaret me ze te shpifur e me shalejashte etj.....Verini nje cike ne balance dhe pastaj flisni per respekte e dinjitete....

Orku, jam shume dakort me ty ne pergjithesi , pervec ceshtjes se Dhimes...Po nejse nuk eshte tema e tille, mbase flasim ne nje teme te posacme per kete gje...

I nderuar shqipetar pa gjak shqipetari qe shprehesh ashtu sic e ke emrin, une digjitetin e kam ruajtur e do ta ruaj,keto argumentat e tua jane perralla me mbret qe eshte me mire tia thuash nje femije kopshti, per ta zene gjumi e jo mua,se njerezit si puna e jote jetonje per medalje(copa llamarine)ku nuk ndodhesh shume larg Mireles.

Para pak ditesh Medin Limani nga maqedonia u shpall kampion bote ne kik boks dhe ato copa rrobash qe mund te veshe nje sportist i kishte te mbushura me simbole shqipetare, edhe perse eshte me origjin nga shqipetaret e maqedonis,kurse Mirela k.......i vjen perulje te veshe simbolet shqipetare e mos e thuaj te ngreje flamurin shqipetare se i duket perulje,do te thuash cfare i duhet se ajo po lufton per me .......llamarina.

Per ty miku ime nuk ka, dhe nuk do te kete asnje problem.

kristal

I thashew vetes se nuk do vazhdoj te jap me mendimin tim ne kete teme ,po su permbajtja.Se njerez <patriote si puna jote>,jo vetem te iritojne me mendimet qe shprehin po te bejne te mendohesh pse ngelem 100 vjet mbrapa botes.Do doja te shkruaja me shume po kam frike se nuk do gjej fjalet e duhura mes mijera fjaleve,per te dhene nje pergjigje qe e meriton.Shpresoj qe analizat e gjakut te te kene dale me gjak shqiptari,se ne qe kemi mendim tjeter ne lidhje me temen kemi tjeter lloj gjaku.
    Shpresoj se netet e tua larg atdheut qe e braktise ndonese e doje kaq shume,te jene nostalgjike si ato te riliondasve.
    Shpresoj se edhe gjumin e ben me flamur poshte jastekut.
    Kur tye arrini tew kuptoni se ballkani nuk eshte as Evrope dhe as Amerike ku ndjenjat dhe atdhedashuria shprehet pa friken e racizmit ,dhe urrejtjes qe ka pushtuar prej shekujsh vendet e ballkanit,e nuk i le te marrin fryme e te civilizohen si vendet perendimore,atehere ja vlen te diskutosh .
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Medin Limani eshte shqiptar si Mirela. Per dallim nga Mirela ai nuk ka marre bursa nga Shqiperia por krenohet me origjinen shqiptare.

Ne kampjonatin boteror te karatese qe eshte mbajtur para nja 6 vjetesh ne Anlgi; Bekim Marku, Inajet Daci dhe Ariton Dika zune vendin e trete si grup ne kategorine e junioreve. Pas fitores ne ndeshjen e fundit morren dhe valviten flamurin e Shqiperise nga tifozet ne salle. Edhe pse Maqedonia pagoj shpenzimet dhe merrnin pjese per te, ne intervisten qe bene per nje TV Anglez te tre folen shqip (edhe pse dine maqedonisht) dhe puthnin flamurin shqiptar..

Postuar më parë nga Morava
    Kam qene edhe une dikur Kampione e Ballkanit me Mirelen e shoqe te ngushta. Te dyjave na eshte bere oferta per ne Greqi po une e pata aq karakter qe te mos pranoja. Shqiperia ndoshta nuk i ka kushtet po kush tha mua dhe Mireles na u dhane bursa per tu stervitur jashte shteti mua ne Paris e Mireles ne Atlanta. Keshtu qe nuk ishte e nevojshme qe Mirela te ndronte nenshtetesi per shkak te kushteve, sepse kushtet ju dhane.
    E paska tradhetuar Shqiperia ate fare mbeturine.

i/e pa regjistruar Maska e miri
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    My HeArT iS yOuRs...YoUr MinD iS mInE...!
    Postime
    300
    Hey vetem nje qartesim. Nuk duhet te marrim shume shembuj sepse keshtu dilni jashte teme. Une kam nje pyetje vetem per ata qe mendojne tradhetimi eshte fitim dhe te shesesh gjakun tend per para eshte burreri. Ju zoterinj sa nena keni? A ju ben tradhetia te ndiheni burra? Me sa shikoj une ne kete forum gjysma Grek qenkan, ose te moshes 10-12 vjec.

Dikush solli faktin qe jo Europa ose Amerika eshte e zhvilluar dhe ne Shqiptaret duhet te shesim gjakun tone tek Amerikanet ose vendet e zhvilluara te Europes. Nga cila familje vini ju zoterinj? Dhe dicka Amerikanet qe jane te civilizuar sic thoni ju nuk e mohojne veten qe jane nga Amerika dhe sikur ne Afganistan te shkojne dhe te perballen me terroristat sepse memedheu nuk harrohet KURRE. Shiko gjitha vendet e botes asnje nuk e mohon dheun e tij, sepse i mire apo i keq ne fund te fundit dheu yt eshte qe te ka bere koken.
    Kafsha qe eshte kafshe dhe nuk ka mend, prape qe prape sillet nga sillet dhe ne darke vjen tek shtepia. Hajt shnet tani dhe ju qe akoma mendoni se te mohosh vendlindjen tende eshte mire ose jeni ca qe silleni rruges tere diten dhe mendoni qe jeni gangstere, por ju as gangstere nuk jeni sepse gangsterit i keni degjuar vetem emrin por thjeshte rrugace dhe njerez qe nuk don te ju shikoje njeri me sy fare prandaj merrni zakonet e kafsheve dhe jo te njerezimit.
    SHQIPERIA THE BEST.
    Goodbye DEBUG, hello reboot...

Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •