Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 62
    Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetė se di.... :)
    Postime
    808
    Ndėrsa sa i pėrket temės, ne e kemi zakon qė tė zihemi nė mes vete derisa nuk na paraqitet njė rrezik i jashtėm, kur kjo ndodhė ne i harrojmė kėto zėnka dhe tanė forcėn e pėrqendrojmė te ajo qė na kėrcėnon. Kėshtu qė mos u habit nga kėto zėnkat e forumit sepse kjo ėshtė njė veēori e lindur dhe nuk harrohet aq lehtė.
    Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Une per veten time nuk kam fe. Besoj vetem ke zoti edhe me thene te drejten i urrej shume njerezit qe thojne "feja ime eshte me e mire edhe beso ke kjo sepse do shkosh ne parajse kur te vdesesh." Perse duhet te cilezoni nje fe qe te besojne njerezit?
    Sepse cdo njeriut i pelqen zgjidhja e vet edhe ndihet superior. Lakmia e njeriut krijoj 100 fe, 100 kulte and so on. E verteta eshte se vetem "NJE ZOT KA" se si zgjedhim ta adhurojme ose besojme eshte up to us. GOD BLESS EVERYBODY!
    I LOVE GOD

j&g

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Une per veten time nuk kam fe. Besoj vetem ke zoti edhe me thene te drejten i urrej shume njerezit qe thojne "feja ime eshte me e mire edhe beso ke kjo sepse do shkosh ne parajse kur te vdesesh." Perse duhet te cilezoni nje fe qe te besojne njerezit?
    As une nuk besoj ne fe , ne propaganda fetare pavaresisht ciles i takojne. E besoj Zotin, ate zotin tim qe i don te gjithe njerezit njesoj. Ai nuk i denon me ferr njerezit te cilet luten ne nje gjuhe tjeter dhe bejne rituale me ndryshe se qe kerkojne librat fetare. Nuk e denon askend qe ngre dolli ne nje shoqeri , apo qe i pelqen nje lloj i caktuar mishi. Jo ata te cilet i flasin qilter dhe jan ne gjendje te ju ndihmojne femijeve,pleqeve te ciles do shtrese apo ngjyre . Zoti im nuk i do ndarjet fetare, ai i don njerezit dhe miresite e tyre. Jo luften per sundim, per hakmarrje ,per ngritje personale e racore,jo lufte fetare. Ata njerez qe per ta mbrojte besimin personal jane ne gjendje te vrasin e te maltretojne fizikisht e shpirterisht te tjeret qe nuk besojne ne te njeten , ata per mua nuk jan besimtar ne Perendi, Allah ...por jane njerez me shpirt te ngushte, vetiak ,qe nuk dijne cka eshte respekti dhe dashuria e ndersjellte mes njerezish !

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Foleja edhe une mendoj disi ashtu.
    Nese ekziston nje zot, atehere ai duhet te jete patjeter i njejte per te gjithe,
    perndryshe i humb kuptimi.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    feja jone eshte me perparimtare.bashkohuni me ne.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    vertet,perse te mos jete edhe me fene ashtu sic eshte me pulen..ne shprehemi pa komplekse edhe me nje zili te hapur se pula e komshiut eshte me e mire se e jona,perse te mos shprehemi ne te njejten menyre edhe per fene...!

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    vertet,perse te mos jete edhe me fene ashtu sic eshte me pulen..ne shprehemi pa komplekse edhe me nje zili te hapur se pula e komshiut eshte me e mire se e jona,perse te mos shprehemi ne te njejten menyre edhe per fene...!
    ...na ish kan njehere nje gjel, i cili kish vrapuar pas te gjitha pulave te kotecit.....vetem njeres pule, kur i kish ardhe rradha asaj, ja kish keput nga nje pende.....e keshtu me rradhe dite per dite asaj pules te vecante nuk ja kryn punen, por ja keput nga nje pende......

Pas nje kohe e pyet pula e nevrikosur, perse asaj nuk ja jep hakun qe e meriton ???......eeeeeeeh, i thot gjeli, teje e kam vendos te ta bej punen lakuriq....

----------------------------------------------

....nje dite prej diteve gjeli ben vrap pas pules......e pula ik se ik.....dhe duke ikur ashtu pula kujton me vetveten.....aman, cka te bej e mjera....po qe se ndalem ne vend, do te me thuan shoqet, ja, shih kurva njehere.....po qe se iki, do te mbetem pa shkr..........dhe ashtu duke ik pula i vjen ideja si ta zgjedh problemin......thot, mire, do te mbarohem kurse u pengova.....

tung
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    shume te lezetshme,Nuh Musa

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    shume te lezetshme,Nuh Musa
    ...per pulen dhe gjelin me siguri.....u shkoj jeta atyre me lezetlleqe dynjaje....kurse ne jemi te shkerdh..... qe na lene pa gjum keto pyetjet si te kesaj temes....

tung
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ...per pulen dhe gjelin me siguri.....u shkoj jeta atyre me lezetlleqe dynjaje....kurse ne jemi te shkerdh..... qe na lene pa gjum keto pyetjet si te kesaj temes....

tung
    po pulen dhe gjelin perendia i ka patur me sy te mire sepse u ka dhene nje arsye ne perputhje me nevojat e tyre fiziologjike ne menyre qe ata te jetojne ne harmoni me natyren ndersa ne njerezit perendia donte te na bente si veten dhe jam i bindur se e ka kuptuar qe iu fut nje pune pa ane e pa krye...

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tė hedhėsh veten nė erė pėr Allahun
    Nga Albo nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 01-05-2012, 17:48
  2. Guret
    Nga deti_bajri nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-05-2002, 11:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •