Alegoria dhe metaforat e kesaj poezie e percjellin ne menyren me te perkryer, ate mesazh, qe te gjithe e ndjejme, por pak kush ka arritur ta shprehe keshtu.
Me urimet me te perzemerta.
SUKSESE ARS
LULJA
Alegoria dhe metaforat e kesaj poezie e percjellin ne menyren me te perkryer, ate mesazh, qe te gjithe e ndjejme, por pak kush ka arritur ta shprehe keshtu.
Me urimet me te perzemerta.
SUKSESE ARS
LULJA
Drite...,
sa shume drite;
ku ti fshihem kesaj dite!?
Me dy mengjese per dore
bredh rrugeve t`harrimit.
Vetmia,
e kendoj kengen e triumfit.
.............
Ne rrethin e perqafimit
terrane shterngoj.
Bryma e dyte
e keputi te fundmen gjethe.
..............
E malli
dallge-dallge frymen po ma ze.
Bashk`me eren
gjethen e rrezuar e ndjek si i cmnedur.
Ndryshuar për herë të fundit nga Ars : 13-11-2003 më 13:18
I bashkohem edhe une asaj c'ka shkruar Sokoli me lart lidhur me datelindjen tuaj Ars. 1989?
Poezite jane ngjethese. Urime!
Me pelqyen shume te gjitha, pa perjashtim. Me pelqen thjeshtesia e shprehjes dhe rendesia e permbajtjes. Ne pritje te te tjerave...
Respekte
p.s. Pa ironi, thjesht dicka qe kam vene re : me ben pershtypje sa shume i vene re disa njerez gjerat e vogla. Pershtypje sepse vete kam shpesh probleme te mbaj mend emrat e njerzve qe duhet te punoj cdo dite, e jo me te interesohem per data ditelindjesh "te dikusheve".
Zërin e bukur e ndjek nëpër të gjitha qiejt...
Urime, mik!
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Ars-ju falenderon perzemersisht te gjitheve.Sic duket per Henrin,Shiun e Fiorin nuk ka qene dhe aq problem nje numer qe u vu gabimisht per datelindje(edhe vete kur ma tha Sokoli e pashe).Nga qe nuk i vura rendesi as qe e nderrova.Duke ju kerkuar ndjese ju falenderoj dhe njehere-Ars
Ars,
u konfirmua me mesazhin ajo cka me lindi ne mendje me citimin qe kish bere Dikea. Je mjeshter!
Gjithe te mirat,
Dita
Krijoni Kontakt