Fatri eshte tema shoqes time jo e imja vlla! se une jam prezantuar ja 300 her!
{Me Respekt Driloni}
Fatri eshte tema shoqes time jo e imja vlla! se une jam prezantuar ja 300 her!
{Me Respekt Driloni}
Jam JETUS jo TREGUS!.
lol haaaaaaaaaajdeeeeeeeee, ma mori dhe kete te shkrete teme mua ky. po boja mer te qarte qe osht tema e miss_blue dhe jo tatja.........Postuar mė parė nga Kuksjan_forever
drilon mir se erdhe vella spresoj t'ja kalosh sa me mir
me resepkt Fatri![]()
per ju te tjeret shuuuuuuuuuume bacini nga une se jeni shume te mire.
uuuuuu po driloni pse ja ndryshon titullin temes pa me pyet mua ti e? jom apo s'jom e zonja punes.......puuuuuuu c'behet c'behet! hajt pacim pra te gjitheve.
"Love your body" queen
~Zemra nuk e kam ndryshuar une por KTO "MODERATORET"
P.S Ju moderator sa profesionist? Pse nuk e lat titullin ashtu sic ishte?
...Ciao Miss~Belamuahh zemra see u soon!
![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
ueeeeee kush qeka prezantu ktu mer aman, ylli fisit tone. o yllo shyqyr me ne fund ene ti qe e more guximin. kam than un qe me ngjan icik muve ti si kusho te pare qe me ke lol (baj shaka se s'ka me te bukur se tyna)Je yll fare je. MWAHHHHH miss u loadz gorgeous, c u soon XOXO
Sado delikat qofte njeriu ne dashuri, fal me shum falje se ne miqesi!
epo mire! hajt ju lumshin duret o moderatore! driloni me fal qe te akuzova.ok!
bambola c'kemi motla?mire ti?rrofsh rrofsh po ste tha njeri te me lavderojehej po fis te mire kemi thuj cte duash...pale ate Donin si e kemi...nam fare eshte. ika lalo te puc fooort se na mori malli!
"Love your body" queen
Mirse ke ardh lal![]()
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
haha lene Donin ti ma, se s'ka si ai. vetem menjen te qefi e ka ai kalamani keq, apo s'ka ba ca plane te t'merrshme per veren tjeter mir mir lum si kusho qe kemi ne. ok yllo ja kalofsh mir ene forum te puth motra fort ciao XXXXXXX
Sado delikat qofte njeriu ne dashuri, fal me shum falje se ne miqesi!
faleminderit Shkelqesia Juaj![]()
eheheh bambolina ...planet e tij eheheheheh ishalla s'ja prishim ne dmth una dhe ti!por nejse i permbahemi temes; te tjerat ne mesazhe private ose emaila.ciao lal te puc foooooooort!
"Love your body" queen
mire se erdhe lal
nice pic
hajt tung
PROUD TO BE ALBANIAN
Krijoni Kontakt