Universiteti Athines
Fakulteti i Shkencave Juridike, Ekonomike dhe Politike
Dega Shkenca Politike dhe Administrimi Publik, Studime Europjane dhe Nderkombetare
Athine, Greqi![]()
Universiteti Athines
Fakulteti i Shkencave Juridike, Ekonomike dhe Politike
Dega Shkenca Politike dhe Administrimi Publik, Studime Europjane dhe Nderkombetare
Athine, Greqi![]()
universiteti i athines
fak. shkencave te natyres
dega kimi
punoj per mbrojtjen e PhD mbi shkencen e polimereve
po aty kam mbrojtur Master
Greece
Po vazhdoj studimet per PhD, Computer Science
Universiteti i Manchesterit, UK
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
My major is Criminal Justice edhe studioj ne John Jay College of Criminal Justice in NY
hmm... e di qe e kam bere nje postim te tille po se mbaj mend se ku :S
My major is Accounting dhe simestrin tjeter do kaloj tek Emerson collage
Studioj per shkenca sociale dhe jam ne vitin e dyte.
Jetoje jeten, sikur cdo dite te jete dita e fundit e saj.
Mund te perqendrohesh ne International Business Transactions.Postuar më parë nga KaLTerSi
Une kete Maj graduohem nga Universiteti i Shen Gjonit ne Queens dhe po perpiqem te gershetoj International Law me dicka tjeter dhe deri tani Tax dhe Business Transactions jane te vetmet qe kam pare si viable options pasi shkolla nuk emphasize Intl Law dhe aq shume. NYU besoj se eshte shkolla me me shume emphasis ne Intl Law.
Urime per futjen ne NYU, eshte me te vertete dicka per tu admiruar. Suksese me tej.
BRIGADA E KUQE PERJETE
Studioj tek University of New York in Tirana programi international students i Empire State College and my major is Management. Ky eshte viti i fundit i imi.
Athine per dikitikis epistimon kai texnologias..dicka me ekonomi dhe teknollogji Viti i par..faktikisht se di as vet se ca eshte tamemJA Ketu e kini..pershendetje dhe urime te metejshme te gjith studenteve.
Ndryshuar për herë të fundit nga Tepelenas_nr_1 : 10-05-2006 më 11:21
Mind is like a parachute it works best when it is open
Dalai Lama
University College London.....faculty of Economics, Final Year on my BSc Econonomics course.
Krijoni Kontakt