tani per PhD (Psikologji) ne Carleton Uni, Ottawa, Canada
(me poshte marja e Master-it para 2 javesh...kishin ikur dritat..lol)
tani per PhD (Psikologji) ne Carleton Uni, Ottawa, Canada
(me poshte marja e Master-it para 2 javesh...kishin ikur dritat..lol)
Ndryshuar për herë të fundit nga nausika : 22-11-2005 më 20:56
When in Doubt, Act Stupid!
mmmmm koke e madhe kjo goca ketu siper ..... I have never made out with a girl who is studying for PhD ....Postuar më parë nga nausika
Ndryshuar për herë të fundit nga miri : 23-11-2005 më 14:51
Goodbye DEBUG, hello reboot...
IS that your face in the avatar?Postuar më parë nga miri
Well, no wonder then![]()
Postuar më parë nga KaLTerSi
whoa! You go girl! Sa pike more te LSAT?
Urime dhe ca dege do vazhdosh(kjo xhan eshte per future references kur te ta kem ndonjehere nevojen
)
I did... hm, good enough for NYU (mos te bej muhabet notash tashi para publikut), por bera dhe dy kurse private 6 muajshe qe me ndihmuan shume.Postuar më parë nga D&G Feminine
International ma ka qejfi por nuk jam limituar akoma, po shoh dhe ne Corporate... kësmet!
For anybody pursuing law, une kam nje valixhe (nga ato valixhet tipike te shqiptareve, i keni parasysh ato voluminozet qe nxe dhe nje televizor 50 inch me kasetat e Portokallise ne ane) te mbushur me libra pergatitor te LSAT-it te cilet nuk me nevojiten me dhe mund tu'a jap!
good luck te tereve
![]()
Toleranca, eleksiri i lirisë.
You wanna take a tip from me, screw international, go corporate, edhe nese do te punosh per UN ose ICJ e ato te tjerat me shume shanse do kesh me non-international specializations, te mjafton major qe ke ne bachelors per keto. Ma trego me mp sa pike more se I WANNA know lolPostuar më parë nga KaLTerSi
Postuar më parë nga miri
hmm...and this is news because...???
P.S. by the way...there are worse misfortunes in life...lol
I didn't propose anything.... simply I made a statement.... I do get it, jealousy can be expressed indirectly ...Postuar më parë nga nausika
Ndryshuar për herë të fundit nga miri : 23-11-2005 më 19:03
Goodbye DEBUG, hello reboot...
Postuar më parë nga miri
hm...jail-lousy ..for what exactly?![]()
P.S. these statements of yours are making me ponder about things so unimportant... that I never considered them before....![]()
Une jam duke magjistru ne Psikologjin Experimentale ne www.mtsu.edu
Suksese te gjithe atyre qe kan testet finale.
Mua PSY 6280 ma nxorri shpirtin.
Sinqerisht
Mjellma
Krijoni Kontakt