no skinny dipping photos. ato jane privilegji i nje nate te vetme momente spontane te tilla nuk replikohen.
shishen e vodhe ti mos i le faj tjetrit.
ihto hap email
no skinny dipping photos. ato jane privilegji i nje nate te vetme momente spontane te tilla nuk replikohen.
shishen e vodhe ti mos i le faj tjetrit.
ihto hap email
Who am I to judge a vowel more alluring than the words it generates ?
Po pse mi goc kot harxhova 5 vjet te jetes sime me marr diplome ne finance dhe mos ta perdor fare. ky eshte i vetmi rast qe me eshte dhene mundesia ta perdor qekur vendosa ti jap drejtim tjeter karrieres sime akademike kshu qe mos ma ver re.Postuar më parë nga katana
z
tani e tregove veten qe je finacier! po dhe ketu me llogari ju ore.
z shqip kendoi apo anglisht kete desha te dij nga ti un. pastaj opinion e vlersimin tend e rrespektoj shume prandaj te pyeta se ka plot te tjere qe e kan pare po sdu me ja dit cmenduan ato.![]()
Mendimi im:
Paci eshte kengetare dhe entertainer e mire dhe ka nja dy muzikante shume te mire. burri i vet i bi kitares.
kendoi vetem Shqip te pakten kur vajta une (12:45 AM) deri ne mbyllje (4:15 AM), me perjashtim te tre kengeve te huaja (Nje Greke, nje Italiane dhe nje Francuski).
Restoranti ishte shume i mire, biles shume me i mire sec duhej. Ishte mu ne Wall Street. Stafi qe nga pronari deri tek pjatalaresi ishin Shqipe (dhe nuk nenkuptoj Kosovare ktu po Albanez si puna jon). Vetem ai robi qe te merrte $20 e hyrjes ishte Amerikan (binte ere ajo pune). Restoranti kishte dy ambjente te vecuara prej njeri tjetrit. Aty ku kendonte Paci ishte pjesa e barit dhe disi e vogel (mbante rreth 6-7 tavolina).
Nje te shtune me pare me thane qe ishte mbushur tumllas dhe kishin kercyer kurse kte te shtune kishte vetem familjare dhe atmosfera la pak per te deshiruar megjithese mas 2-3 koronave u cu tavolina jone se desh plasem nga ... vapa (pronari s'besonte ne ajer te kondicionuar). Afer meje ishte dhe Ana Kohen qe do te thote qe celebrities nuk mungojne.
Me nje fjale ishte sikur te ishe ne nje resotanrt anej nga Blloku.
keshille: per ata qe jane holle nga xhepi jua ndaloj kategorikisht shkuarjen aty. Pervec $20 dhe gotat e veres te mbushura deri ne gjysem cmimet ishin te kripura. Po patet ndonje sebep eshte mire te shkosh se ja kalon bukur.
P.S c'mu desh mua qe shkruajta dhe...?
timeo Danaos et dona ferentes
hi
zoti z na thuj a behet birthday party aty apo s ja vle?
jam s jam e mir, jam s jam e mire dhe ne jam e mire jam per veten time
me thene te drejten une aty vajta per te festu ditelindjen po ashtu dhe nje bashketavolinasja ime.
Nuk e di c'nenkupton me birthday party, ta prenotosh lokalin vete apo thjesht te rezervosh nje tavoline?
E para nuk besoj se mund te behet.
Nqs do ta festosh me te rinj nuk do ta rekomandoja, ndersa me familjen po (sepse e paguan billen babi).
Kjo ishte eksperienca ime e nje te shtune dhe sic e thekosva me siper ishte shume ndryshe nga e shtuna e meparshme.
po kjo nuk mesoi njehere perseri do organizoj koncert tek galapos.
meqe shkolla na ka fut kembet me nje kepuce ju qe jeni ne pushime na organizoni dicka qe te shplodhim i cik trut. une kam provim ne cultural anthropology e deri ne 3 kam mesuar . i think i deserve a guinness
Me duket se i paska vajte puna pisk Pacit dhe i duhen pare me pagu qirane e shpis.
e ndihmojme mo?
Memory is a kind
of accomplishment
a sort of renewal
even
an initiation
pse mo per bamirsi ne fakirat e ny ?
un e ndihmova te shtunen qe kaloi, tani e keni rradhen ju se as ke Galapagos nuk e ndihmut hic (mgjthse jo per fajin tuaj)
we support local bars that serve to the underage crowd.
ihto how bout manchesters
Krijoni Kontakt