Close
Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 138
    i/e regjistruar Maska e forever
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    396
    DiXheshke, po ti faleminderit qe na dergon kshu lajmerimesh..burimi i pasigurte, po e marrim per granted qe nuk eshte nga Blade or the sort

kaq here ishte permendur fjale "sexy" aty sa mu moren mendte duke e lexuar looool

nejse, e thena tjeter gje, ti vete ek e provuar? te ka pelqyer? apo me turmen edhe na?

he popull, juve si ju kam koncervativa apo o burra ku te na zere (shurra) loooooooool?
    Liebe! liebe, lass mich los!

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Postuar më parë nga forever
    kaq here ishte permendur fjale "sexy" aty sa mu moren mendte duke e lexuar looool
    Kunote, javash xhanke. fillova te dritherohesha dhe une nga mendimi qe ti po eksitoheshe po pastaj u kujtova qe kisha lene baterite ON. What? Such acts are normally intensely pleasurable. lol.

i will be out of here for a couple of days. kalofshi mire neser po vajtet e mos harro te ma puthesh toron ne balle.

une hedonistic-ja.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Sic ta thashe edhe me mp forever, varet nga gustoja. Ato qe pyeta une nga hera tjeter me thane qe ishte shume nice, po ata nuk jane shqiptare keshtu qe mbase kane gusto te tjera. Nuk e di ca te them, une per vete do iki ta shof njehere.

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Postuar më parë nga Kuqalashja
    Kunote, javash xhanke. fillova te dritherohesha dhe une nga mendimi qe ti po eksitoheshe po pastaj u kujtova qe kisha lene baterite ON. What? Such acts are normally intensely pleasurable. lol.

Ej...po une s'te thashe t'ja nxjerresh fundin brenda javes

Duro deri ne Krishtlindje, qe te te bej dhurate nje lazy-boy...gjithashtu me dridhje.

Une sot me gjasme ika nga puna se isha semure, po deri neser ka kohe...te kisha ca raki do isha sheruar menjehere...po kemi ra ngushte...

Une pra jam IN (sa qejf e ka Kuqja kete fjalen) per neser ne darke, kuptohet nqs jam mire me shendet.

Kush tjater?
    Summertime baby!

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Postuar më parë nga Kuqalashja

i will be out of here for a couple of days. kalofshi mire neser po vajtet e mos harro te ma puthesh toron ne balle.

une hedonistic-ja.
    Posi, hedonistic qe i uron njerezve ti puthin ne balle.......Kuqke.....nuk jam Enver Hoxha une...........
    Toro i inatosur.....

P.S. 1-Ja kalofsh mire dhe ti....
    P.S.2-Une jam Mandela!
    p.S.3- Mos u mundo ta gjesh ku e puthnin Mandelen!
    "Who is John Galt?"

me nder qofsh
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810
    oh shyqyr per pak mendova se me braktiset temat e NY-ut.

vazhdovi shkolla lalla tralala
    Memory is a kind
    of accomplishment
    a sort of renewal
    even
    an initiation

i/e regjistruar Maska e forever
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    396
    only in NEW YORK

Courtesy of Kuqalashja's album
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Liebe! liebe, lass mich los!

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Shume e lezecme kjo foto!
    S'e di pse me kujtoi rastet kur hypin ne subway ..nja 20 kalamaj edhe tre mbikqyres qe zene secili ngaq nje dere te vagonit. Edhe fillon nje zhurrme qe s'e merr vesh i pari te dytin 20 kalamaj qe gerthasin sa ju del rryli!

Nejse, D&G, une do shkoj te ai party i reklamuar me larte me nje tufe cunash. Mu duk interesante edhe ja mbusha menjen shoqnise. Po ke nevoje per sherr na thirr

Forever...ti s'e shof te shkosh, po po qe se e ke nder mend na e bej nje cerre te takohemi.

Te tjereve qe'sju vje zoni, kane arsyet e tyne, kshuqe nuk po grricem kot.

Po te pakten na thoni ca keni nder mend te bejme te dielen?
    Summertime baby!

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Ihto, sorry po shume vone e paske postu kete Ca filmi eshte ajo : me vonese, delegatet iken! :P Une vajta me ca shqiptare po nuk u kenaqen, keshtu qe me mire qe nuk vajtet ju te tjeret. Per mua ishte OK.

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Epo mire atehere...me qe s'paska qene gje, mos te me ngelet pishman. Se une per atje u nisa...po gjetke perfundova
    Summertime baby!

Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •