Besoj se kjo ishte per mua, exorcist. Se sa di une per fe ti nuk e ke iden keshtu qe me mire mos komento per te. Kuranin se kam lexuar nga fillimi deri ne fund s'do te thote qe nuk di gje per Islamin apo per kuranin - besoj se shumica e tyre qe e quajn veten Islamista ketu se kan lexuar Kuranin nga fillimi deri ne fund por e kan digjuar nga nje njeri tjeter qe ja ka mesuar dhe 'shpjeguar'.me mire ata qe nuk dine nga feja mos te flasin kot...
Sa per Salman Rushdie....lilnku qe dhe ti eshte PRAPAGAND tipike Arabe dhe autori i sitit i quan Shkrimet e Rushdiet 'shit' (m'u't) sepse thote 40 burra Mysliman u vran prej asaj (dhe nuk jep referenca apo ngjarje se si, ku dhe cfar kishtin shkrimet e Ruzhdit te benin me vdekjen e tyre).
Ne qofte se ai e quan 'shit' (m'u't) shkrimet e Ruzhdit sepse sipas atit 40 veta vdiqen prej tyre.....se besoj se do i vinte mire ti thoja qe Libri ne te cilin ai beson dhe libri i cdo feje eshte me keq se 'shit' (***) sepse prej ketyre kan vdekur me MILIONA njerez.
Dhe se besoj se duhet te jesh i shkolluar per fen (qe une jam) qe ta dishe kete gje.
Krijoni Kontakt