Meqe jane temat e fundit qe po hap.doja te hapja dhe kete teme sepse eshte realitet qe edhe shqipatret po e trashegojne shpejt nga vendet perendimore. ju lutem jepni disa konkluzione. te miar me vone ndoshta.
Meqe jane temat e fundit qe po hap.doja te hapja dhe kete teme sepse eshte realitet qe edhe shqipatret po e trashegojne shpejt nga vendet perendimore. ju lutem jepni disa konkluzione. te miar me vone ndoshta.
MOS PASJA FRIKE NGA ZOTI DHE SE AI TE SHEH NE CDO MOMENT QE TI JE DHE KJO TE PENGON TY QE TE KRYESH VEPRA TE KEQIJA SEPSE NE MOS SHIKIMIN E BURRIT TE GJITHA MUND TE SHKALLOJNE OSE TE OPININONIT POR SHIKIMIT TE zOTIT ASNJE NUK I SHMANGET NESE E VENDSNI KETE THELLE NE ZEMREN TUAJ KJO DO TIU BEJE GJITHMONE TE NDERSHEM JHO VETEM NE FAMILJE PO NE SHOQERI KUDO
ah sikur ta dinin mor klevis2000.. atehere skishte per te ndodhur.
Be yourself and you will always be in fashion.
"Me mire vone se kurre"
well une mendoj se eshte ana e sex...
si femra edhe maskulli duhet te provojne gjera te reja nga ajo ane...mbase nga ana fizike do e mbaje lidhjen me te forte....
mbase shume femra mendojne se mbasi te martohen ai nuk do tradhetoje...kshq she doesn't have to try as much...une mendoj qe kjo nuk eshte e vertete...ne cdo hap te jetes u have to try...ne radhe te pare to please urself and then ur partner....
muahhhh pucii all![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
Tradhetojne per te provuar sensacione te reja, per te dale nga e zakondshmja e perditshme, kenaqsia per te qene i deshirruar nga te tjeret.
Gati ne te gjitha rastet tradhetohet per kenaqsine e se rese.
Njeriu perfekt nuk ekziston ndaj Klevis mendoj per sa i perket pyetjes tuaj tradhetia vjen nga nje moment i veshtire te jetes se njeriut.
Jo gjithcka ka te beje me 'sexin' por dhe me gjendjen shpirterore.
L'amore e' come la febbre, si guarisce a letto.
se ka njerez te bukur (qe futin shejtanin ne shishe) si kuqja ime verdalle! ta thomi une..im vella e la nusen direkt pa e pare ala..jo me
ehu
Liebe! liebe, lass mich los!
Ndonjeher ata qe tradhtojne jo se e bejne se nuk dashurojne me personin me te cilin jane ne lidhje, por jane vec disa caste ne jete qe e shtyjne njeriun te veproje ndryshe, qe e shtyjne te provoje dic qe gjithmon e ka dashur e tash i jepet shansa, caste kur deshiron te provoje te kunderten e asaj qe e ka, ose vec dhe te largohet pak nga monotonia e jetes, nga grindjet e partnerit-partneres, nga hallet e perditshme. Dhe ja del nje person i trete i cili te pakten per disa caste e largon nga kjo se me ate person ai-ajo shpesh here paraqitet si nje njeri tjeter, nje njeri qe deshiron te jete jo qe eshte.
Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte
Ndodh kur ata te dy nuk kane
same feeling for each other
thats y
tung
I remember the time
the time the we had
I remember the things
that used to make u mad
and i wish i can turn back the time
and i wish i wouldn't cry
every night
I remember the time ........
Sepse martesa bie ne kundershtim me natyren njerezore.
Martesa eshte "burg" dhe nje institucion i imponuar nga shoqeria (ose klasat sunduese) mbi individin ne menyre per ta mbajtur nen zgjedhe.
Kur dikush martohet i lidhet kembet perfundimisht sepse gjeja primare eshte venia e bukes mbi tavoline cdo dite per cilimijte. Liria per te bere c'te duash humbet pergjithmone ndaj dhe eshte me kollaj per sunduesit ti mbajne subjektet e tyre (popullin) nen zgjedhe.
Martesa eshte edhe rezultat i imagjinates se cthurrur njerezore, ku njerzia genjehet dhe kujton se lumturia qe mbizoteron ne fillimin e nje marredhenie dashurie do zgjase per tere jeten, dhe sapo hedhin hapin e pare ne "deren" e marteses e kuptojne gabimin fatal, por eshte shume vone per te bere dicka.
Njerezia eshte aq e cmendur sa ata qe ndahen nga bashkeshortet e tyre martohen serish nen iluzionin e dashurise se perjetshme.
Z...
P.S Greket e lashte e kishin gjetur zgjidhjen, ku femrat dhe meshkujt jetonin pak a shume te ndare dhe bashkoheshin vetem per marredhenie seksuale.
timeo Danaos et dona ferentes
Krijoni Kontakt