Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 45
    i/e larguar
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    514
    O MINE po ku shkon ti mi Zonje tek shtepia tate a i heq kepucet ? Dhe nese nuk i heq , sikur te kesh femije te vegjel qe ecin kemba-dores si mendon ti mi zonje a eshte higjenike ? Ka ca garipa qe edhe nuk i heqin tek shtepia e vet. Pa mendo sikur ke punuar 8 ore dhe te jane ngjitur corapet ne kembe. Do ti heqesh aaaa rehatohesh. Po ke pare ti ti rri me CORAPE, ne shtepine tende me nja dy kolopuca verdalle kemba-dores, dhe dikush nje miku tat vjen aty dhe pasi ka shkelur nja 5-6 gelbaze turbekulozesh vjen ne shtepi dhe futet pa problem me kambalat e tij. Eshte e higjenike ?
    Ose une kam shtruar shtepine me parket ti me vjen me ato takat e tua qe rrezik me ma bo i gervishtje ne parket, zere sikur ma ke bere gervishtjen ne tru. Prandaj mos e vej ne pyetje fare kete faktin e te hequrit te kepuceve.
    Prandaj zgjidhja me e mire eshte gjithmone mbaj me vete nje pale lepitka/shapka/nallone/sandalle... ene sipas venit boj kuvendin se perndryshe kane per me ti thy komet me noj bisht fshese...

Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    Ti hiqni dhe me nje kembe mundsisht te futeni brenda ,pse ore cfare i kemi nenat dhe motrat ne sherbetore te pastrojne tapetet qe bejme pis me kepuce,apo s'eshte dhe paster ne shqiperi yll fare,po dhe ketej jashte ku jemi ne tapeti merr nga nje njolle s'do duket per 1 muaj por mbas 5 muajsh keni per ta pare ,po mire kur su benkan pis tapetet pse i fshini me fshes korenti ju,papappaaa kur u beme dhe ne shqiptaret mendjemedhenj aman,por kur na kane hipur dhe ne shqiptareve vaj medet te jashtmit se si jane./..........
    K.F.B

Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    Po mire pse shesim p*rdhe ne ketu se marr vesh,kush eshte ai djale apo ajo vajze qe si ka hequr ne shtepi te vet,te me dale nje por te mos genjeje,ku te linte mamaja aman ose babai te hyje ne shtepi me kepuce,mundesisht te laje dhe kembet ne banjo ,cfare ja fusni kot mer aman............ ika njehere se te gjithe po mundoheni te shisni tangerllek dhe p*rdhe me mire po dal te pij dicka................. ndonje kafe turke nga guzhina don njeri ja shoqerojme me gjithe raki se kam marre nga shqiperia ,hajde tung mirembetshi!
    K.F.B

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    Une nuk i heq kepucet kur shkoj vizite tek njerezit e miqte e mi dhe nuk kam deshire t'i heqin kepucet te tjeret kur te vijne tek une.Ka shume me lehtesi keshtu per te dy palet,per mikun qe erdhi dhe i zoti i shtepise.
    Une pervec gjerave te tjera nuk me pelqen momenti kur te gjithe jane ngritur ne kembe per t'u pershendetur e duhet pritur tek dera derisa miku te vesh kepucet.

sinqerisht
    hope31
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    Po sikur te kesh shkelur ne ndonje cop m*t dhe ti zhgerryesh ne tapet te mikut mire do ishte o i nderuari hope 31?
    K.F.B

i/e regjistruar Maska e As^Dibrane
    Anėtarėsuar
    03-12-2002
    Vendndodhja
    e humbur diku
    Postime
    206
    Ndoshta dikujt aq shume ketu i pelqejn kepucet sa qe dhe ne shtrat nuk i heqin. Kjo eshte absurde se si e pare nuk eshte higjiene dhe nuk ka rendesi se ku jemi ne Amerike, ne Evrope apo dhe ne keto vendet tona te quajtura me balte, pse andej nga jeni ju a s'bjen shi dhe bore asnjiher. Po sikur rruges gabimisht ja se ka njerez dhe te "kulturuar" e shkel ne ndonje camcakiz, e pastaj ate camcakiz shkon dhe ja ve mu ne mes te tepikut. Nese shkon ne shtepin te mikut eshte me pakta qe mund te besh per te te respektosh dicka qe ai e ben ne shtepin e tij.
    Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Une mendoj qe kur shkoj ne nje shtepi edhe e shof qe eshte e paster pse te mos i heq kepucet , me ato kepuce shkelim kudo rruges dhe rruga ka shume pislleqe , keshtu qe mua me duket higjenike ti heq kepucet , edhe ne shpine time perderisa une i heq dua edhe te mi heqin ......

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Pavaresisht se nuk i kerkoj asnje njeriu te heqi kepucet ne shtepine time, dhe nuk me ka rastisur kohet e fundit ti heq diku, eshte shume e drejte te zbatosh rregullat e shtepise ku shkon. Secili ka rregullat e tij ne shtepine e tij. Po qe se nuk i pelqen njeriu te bej nje kthese 180 grade e te vazhdoje rrugen.

pastaj jo te gjithe te te kerkojne te heqesh kepucet po te ofendojne. Nga njera ane mund te meret si " Rri rehat si ne shtepine tende".
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Postuar mė parė nga hope31
    Une nuk i heq kepucet kur shkoj vizite tek njerezit e miqte e mi dhe nuk kam deshire t'i heqin kepucet te tjeret kur te vijne tek une.Ka shume me lehtesi keshtu per te dy palet,per mikun qe erdhi dhe i zoti i shtepise.
    Une pervec gjerave te tjera nuk me pelqen momenti kur te gjithe jane ngritur ne kembe per t'u pershendetur e duhet pritur tek dera derisa miku te vesh kepucet.

sinqerisht
    hope31
    Me pelqen shume ky mendim. Me beri te qesh shume paragrafi i fundit. Ajo qe doja te shtoja ishte; Pastertorja shihet kur i hyjne me kepuce se per pa kepuce normal qe nuk behet tapeti pis. Disa pjesmarres ne teme diskutojne per pjestaret e familjes. Eshte normale qe ne shtepine tone i heqim kepucet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 04-09-2003 mė 15:35
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Mina
    Kam vene re, kur shkoj per vizite tek ndonje i aferm, qe e zonja e shtepise te shikon nga kembet duke te lene te kuptosh se duhet te heqesh kepucet ne koridor qe te mos i behet dyshemeja pis madje ka patur raste qe edhe me kane thene qe duhej te hiqja kepucet sepse behet tapeti pis por nuk e shoh me vend t'i pergjigjem kesaj kerkese. Mendoj qe ky eshte nje veprim qe duhet permbushur vetem ne xhami dhe jo ne ambjente familjare. Asnjehere nuk i heq kepucet ne te tilla raste dhe asnjehere nuk e kerkoj nga mysafiret nje veprim te tille. Tapeti eshte i destinuar te shkelet, po keshtu edhe dyshemeja.
    A eshte e drejte?
    Gjithashtu sme pelqen te heq kepucet por ndihem e detyruar ti heq meqe me duket si pa respekt. Nganjehere harroj :P, vec neqoftese kam maman prane :P...por ka dhe disa njerez qe kur behesh gati ti heqesh te thone mos i hiq, (per keta njerez kam shume respekt ). Nejse me duket shume mungese respekti kur te thone vet ti heqesh :/

kete zakon me heqjen e kepucve dhe ate qe te puthin 50 here ne faqe kur te takojne nuk e di kur do ta ndalojne Shqipetaret por dikur DUHET ta ndalojne.
    lol inati im kur te puthin plakat (tre kater here)...mezi sa pret te lash fytyren. Gjithashtu kur shkon per nje vizite dhe te thone ore minute "ha keti mos u be e turpshme hani dicka etje"
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Perkthimi i librit "Jezusi ne Islam"
    Nga Maximus*_NY nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 24-09-2015, 02:49
  2. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  3. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  4. Ēdo kush ka tė drejtė tė jetė i lumtur!
    Nga Davius nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 02-12-2007, 16:43
  5. Ortodoksia dhe Shqipėria
    Nga shendelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •