Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 45
    Jam shume dakord me mendimin e atyre qe pranojne heqjen e kepuceve. Nuk po flas per rastet kur ne familje eshte shtruar nje darke e madhe dhe ka shume te ftuar(raste te vecanta), por ne rastet e vizitave te perditshme dhe te hyrje daljeve ditore. Gje me e piste se kepuca nuk hyn ne shtepi. Mos duhet ta marresh kete kepuce dhe ta futesh brenda ne kuzhine, ne sallon, ne dhome te gjumit...?
    Jo vetem ne Shqiperi, por edhe jashte shtetit njoh shume njerez qe praktikojne heqjen e kepuceve. Dhe me pelqen kjo gje, eshte e paster, higjenike. Nuk behet fjale per gje tjeter. Nuk do rri pas mikut t'i pastroj balten dhe pluhurin, por kot s'i thone nje fjale te urte :"Miku eshte budalla!" (sepse nuk e vret mendjen per te zotin e shtepise por vetem per respektin qe do t'i behet) Nqs. une i kerkoj burrit, babait, motres, nenes.. te heqe kepucet, mos dua mikun me shume se ata qe miku mos i heqe kepucet?
    Do thuash po mos me ka dale ndonje vrime ne corape, ose mos me bien kembet ere... nuk di c'te them, pervecse, eshte me mire nje corape e grisur, sesa nje kepuce e qelbur(me pluhur, balte, lloj lloj papastertish nga rruget).
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    Varet nga ambienti- ne Shqiperi, jo vetem kepucet, po edhe pantallonat vallaj jane per t'u perveshur nga gjithe ajo balte qe grumbullojne. Ketu s'me kane kerkuar ose mė sakt nenkuptuar me gjeste te heq kepucet- gjithsesi nė vizita mė "afatgjate" i heq vete se me bezdisin. Besoj se heqja e tyre nė raste te tilla hyn tek te ndjerit si ne shtepine tende- nqs miku ne nje menyre apo tjetren e ben te dukshme, kuptohet.

In God I Trust! Maska e MisCongeniality
    Anėtarėsuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    QHC
    Postime
    417
    Ne Shqiperi, do te vish si mik, eja. Te respektoj, te jap muhabet, te ofroj ushqim, po c'faj ka mamaja te pastroje me ilac per 2 ore balten dhe mbeturinat e shperthimit te tubave te banjove pasi iken miku? Common!

Dhe ne Amerike, ka plot njerez qe e konsiderojne kepucen pisllik. Dhe s'u ve faj sepse kepuca shkel ne banjo publike, neper trena, autobuza etj.
    Megjithate, une s'i hoqa kepucet kur shkova tek shtepia Pinkiet.
    What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Me pelqen te eci zbathur neper shtepi, te ulem mbi krevatin bore te bardhe per te lexuar, ngrej kembet kryq ne divan kur shoh TV, etj.. Kur isha e vogel shtrihesha mbi cimento. Pra, mund ta imagjinoni neverine time kur njerezit s'heqin kepucet. Kush nuk i heq, ta marri me mend qe nuk do ftohet shpesh ne shtepine time.

Gjeja qe s'pashe ta diskutonit ne kete teme eshte kur hiqni kepucet ne shtepine e dikujt dhe ecni neper shtepi me corapet bore te bardha, vetem per te kuptuar me ne fund kur del tek dera se corapet te jane nxire nga pislleku. Ju ka qelluar te ecni neper shtepine e dikujt me corape dhe te ndjeni dicka te lagesht nen shpute? Ugh...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 03-05-2005 mė 22:11
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Ne shtepi tek une kur kthehem nga puna krijohet nje "hazard room" dhe te gjithe qe jane ne diameter prej 10 metrave largohen, pasi qe aq shume sa ju vjen era corapeve, cudi si nuk kam filluar te hapi noi biznis me arme biologjike.
    Eshte rende te qendrosh 9 ore ne kembe. lol
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Varet shume per cilin person behet fjale, dhe cfare tip vizite eshte.
    Mgjte te konsiderosh tjetrin, pra te mendosh pak a shume per te si dhe per veten, me duket e drejte. Fatkeqesisht edhe kjo s'mund te te ndihmoje perhere sepse njerez te ndryshem toleranca te ndryshme. Atehere perdoret nuhatja, pak fleksibilitet, pse jo edhe diplomaci-po thuaj fleksibilitet ngado-kur do bejme pushim ndonjehere?!...
    Prandaj jane te mira BBQ-te neper oborre sepse shmangin pak a shume keto lloj angarish.

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    budallek me brire, pse te thara i ka duart ajo????? te heqka femra kepucet pfffffff
    mendo tani nje femer te veshur bukur e me shije zbathur hahahah ose me shapkat e te zonjes se shpise. une do e merrja per ofendim, sote ka fshesa me korent qe kane fuqi thithese te ngrene komshiun e katit poshte e thinin, jo me tapetin po e po. sdo pranoja kurre te hiqja kepucet e kam per ulje goxha femer me kembe zbathur si ne xhami mendje mendje njerezit
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

. Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774

ti heqesh apo mos ti heqesh

I lexova me vemendje argumentat pro edhe kunder heqjes se kepuceve, dhe e vetmja kompromise eshte kjo: Ti mbajne veshur vetem ata qe i kane te pasterta :P

Ne fakt, per mua problemi nuk eshte jane apo s'jane te pasterta kepucet. Problemi themelor eshte ky: Vin apo s'vin ere kembet!
    E mbaj mend si tani kur na kishte ardhur per vizite nje shok i babit dhe i hoqi kepucet tek dera per te mos shkelur ne qilim. Cfare tju them o vellezer dhe motra...sikur kishte plasur Cernobili ne shtepi nga era e kembeve. Une i mbatha por te gjoret prinder qe i bene edhe muhabet.
    Ka pasur edhe raste kur miku, duke qen i papergatitur per ti hequr kepucet, ka pas veshur corape te grisura dhe ka dale ne shesh patllakja e kembes .

Me pak fjale, mbajini veshur kurdohere,

Nausika
    When in Doubt, Act Stupid!

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Mine mos u bej anadollake..nese ti ke marre ne kembe llapeshtjerat nga babrroi deri ne allias e pastaj vete te futesh ne shtepine e mikut tend e refuzon te heqesh kepucet...eshte e drejte per ty?
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Citim Postuar mė parė nga R2T
    " Rri rehat si ne shtepine tende".
    Pikerisht! Kjo ishte nje prej gjerave qe desha te shtoj!

te tjera:

- Eshte pune respekti, i vete dikujt ne shpi, hiq kepucet! Kepucet nga skane shkelur, s'ke pse ja sjell tjetrit ne shpi! Mikut nuk i kerkohet te heq kepucet, shokeve u them 'ku vete?', kur e shoh qe marrin rrugen per nga dhoma e ndenjes!

- Pune higjene, sic thashe, kepucet nga s'shkelin. Une dal ne disko, shkoj ne banjo, shura 3 cm ne dysheme! Iki pastaj ne shpi te tjetrit. Ai mund te kete edhe femi!

Per vete s'e kam qejf hic, nje dite erdhen ca shoke, bashke me ta nje indian. Kta hoqen kepucet, indiani si hoqi! Kur e pashe e bera qepaze! Indian! - i thashe! Qe ate dite i heq i pari! ;-)
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Perkthimi i librit "Jezusi ne Islam"
    Nga Maximus*_NY nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 24-09-2015, 02:49
  2. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  3. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  4. Ēdo kush ka tė drejtė tė jetė i lumtur!
    Nga Davius nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 02-12-2007, 16:43
  5. Ortodoksia dhe Shqipėria
    Nga shendelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •