Mire se ju gjeta anetare te dashur.. vendosa te prezantohem dhe une me ne fund.. Emri ime eshte Romina, jam 20 vjece... jetoj ne miami Florida..jam studente.. vazhdoj per pediatri.. kam ketu ne forum gati nje muaj.. me pelqen tju njoh ju te gjithe..
Mire se ju gjeta anetare te dashur.. vendosa te prezantohem dhe une me ne fund.. Emri ime eshte Romina, jam 20 vjece... jetoj ne miami Florida..jam studente.. vazhdoj per pediatri.. kam ketu ne forum gati nje muaj.. me pelqen tju njoh ju te gjithe..
Be civil to all; sociable to many; familiar with few; friend to one; enemy to none.
Mirėserdhe Romina!
Tė siguroj se do ja kalosh mirė mes nesh. Anėtarėt e forumit do e ēmojnė praninė tėnde! Kalofsh mirė nė jetė dhe nė forum Romina!
Sinqerisht,
Drini.
Faleminderit per MikpritjenPostuar mė parė nga drini_nė_L.A.
Mirėserdhe Romina!
Tė siguroj se do ja kalosh mirė mes nesh. Anėtarėt e forumit do e ēmojnė praninė tėnde! Kalofsh mirė nė jetė dhe nė forum Romina!
Sinqerisht,
Drini.
![]()
Be civil to all; sociable to many; familiar with few; friend to one; enemy to none.
mire se erdhet, shume simpatike jeni![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Welcome & Befsh qejf ketu!!!
Ps. nga je me origjin?
Alda.
Faleminderit AldaPostuar mė parė nga xXx-GirL16-xXx
Welcome & Befsh qejf ketu!!!
Ps. nga je me origjin?
Alda.
jam nga Vlora
lol
sa shume qe paskemi nga vlora e![]()
ku vajte.. spo te shikoj me
Be yourself and you will always be in fashion.
Postuar mė parė nga dolcecandy
Mirėserdhe,
tashti e di si nuk jam i vetmi "newby"...
Mire se erdhe bukuroshe , ngjake si japoneze![]()
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
flm per mirepritjen. Jase kam pak me shume se ty ketuthjesht tani morra guximin te prezantohem..
Malli faleminderit dhe ty gjithashtu motra..kisha kohe pa degjuar qe ngjaj si japonezete vogel ma thoshin shpesh
![]()
Krijoni Kontakt