Mireseerdhe Klara, kalofsh sa me bukur ktu! Prezantim interesant. Suksese ne shkolle, dhe mos u lodh shume me punen megjithese e kishe part time
. Hajt pra PEACE
Mireseerdhe Klara, kalofsh sa me bukur ktu! Prezantim interesant. Suksese ne shkolle, dhe mos u lodh shume me punen megjithese e kishe part time
. Hajt pra PEACE
back-fo-BAD?;)
Miresenaerdhe KLARA komplimente per inisjativat e tua ne pergjithesi , brravo per prezantimin thjesht dhe bukur ,ja kalofsh sa me mire bye .
mir se erdhe klaraaa
uroj qe te kalosh sa me bukur ne kete shoqeri fantastike
suksese ne shkoll e kudo
Disa poste qe kishin dale komplet jashte teme i largova une.
Kujdesni me postimet here tjeter. Disa gjera nuk mund ti tolerojme ne forum!
Faleminderit per mirekuptimin
Rezi
Miresevjen Klara .. ja kalofsha sa me mire![]()
Siggy Hijacked
Postuar mė parė nga Klaraaa
Perpara se te prezantohesha bera nje xhiro te shpejte ne forum qe te njihem pak a shume me ju, te lexoja mesazhet dhe te pakten ta shihja qe ja vlente te futesha ne kete forum apo te ikja vjedhurazi
Eshte hera e pare qe prezantoj veten dhe shpresoj qe te marr nje Welcome te ngrohte nga te gjithe ju!!!
:
Ndoshta duhet te them:"Mire se te gjeta, Klara!", pasi jam antare mbas teje (te pakten keshtu me duket). Gezohem qe ke bere prezantimin tend dhe qe ke bere perparim ne Amerike dhe i ke bere nje emer vetes. Edhe une jam ketu, dhe tani per tani punoj, dhe vazhdoj shkollen.
Te uroj shendet dhe gjithe te mirat
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
mir se erdhe e
t'lumshin komt<durt desha me thon>
Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT
mireseardheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Krijoni Kontakt