mire se erdhe.. ja kalofsh sa me bukur midis nesh
mire se erdhe.. ja kalofsh sa me bukur midis nesh
Be yourself and you will always be in fashion.
Mire se erdhe!!,
Afroi buzet te te shuaj zjarrin.
Po ti me thua;
-- Ý marr! A shuhen zjarret me zjarre!?
mire se erdhe, flm qe u prezantove
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Mire se erdhe
Be civil to all; sociable to many; familiar with few; friend to one; enemy to none.
Cfare te tregoj me shume une i varfri,Para dy muajsh e kam prezantuar nje here veten ketu + kam shkruar barsaleta & poezi por tani me duket se me kane harruar megjithate po shkruaj edhe nje here disa gjera rreth meje:Postuar më parë nga Hott_korcare01
Mireserdhe..
Kalofsh sa me mire ne forum..
Po na trego ndonje gje tjeter qe te te njohin pak me shum.
ok see ya bye
Me quajne Florjan dhe banoj ne Klagenfurt (Austri).Jam ne Universitet & merem njekohesisht edhe me Basket.Luaj me Wörthersee Piraten!Jam 20-vjec dhe me pelqejne Aventurat.Me pelqejne edhe disa gjera te tjera por nuk po i permend tani.Me origjine jam nga Fieri dhe i pershendes te gjithe Fieraket ne pergjithesi duke perfshire edhe te gjithe ju qe jeni nga rrethet e tjera.Sa per foton time nuk di se si vihet ketu sepse aq di dhe aq bej :-))) por n.q.s dikush deshiron ta shikoje mund tja dergoj me E-MAIL privat,me shume nuk di se cfare te shkruaj edhe nuk besoj se te gjithe ju jeni prezantuar keshtu apo jo???Tani me duhet te iki sepse kam Stervitje dhe shpresoj te kemi lidhje sa me te shpeshta me ju,me respekt Florjan!!!
![]()
Dashuria eshte si nje lule
qe mbin ne gremin
dhe e keput vetem
ai qe ka guxim...!!!
:^^smooches
Flm edhe ty per mirepritjen dhe shpesoj te kemi sa me shume lexime nga ty ashtu sic gjithe te tjeret,Tchüß...Postuar më parë nga Ana18
mire se erdhe, flm qe u prezantove
qe mbin ne gremin
dhe e keput vetem
ai qe ka guxim...!!!
mire se erdhe
shoku emigrant
edhe mire se erdhe shoku ardian
:-)
![]()
kalofsh mire ne forum
® E...s1 ®
Flm Chicka por mund te me thuash se cfare ben ne Hene ti sepse tek vendodhja e ke bere ne Hene,n.q.s eshte ukur aty me thuaj edhe mua te ej nje xhiro andej se u merzita edhe une ketu ku jam.Me respekt Florjan.. ciaoPostuar më parë nga Elbasani_ChiCKA
mire se erdhe![]()
qe mbin ne gremin
dhe e keput vetem
ai qe ka guxim...!!!
Mire Se Erdhe Florian !
Cuteness !
Mirse erdhe
Kalofsh bukur
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE