Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585

Arrow Diskutimi viziv nė forum

Kush thoshte se nė forum mund tė diskutosh vetėm me fjalė? Si do t'ju dukesh qė mesazhin ta merrnit nga pamje tė krijuara nga anėtarė, por edhe artistė tė mirėnjohur shqiptarė?

Ėshtė njė nėnforum nė F.SH. qė i dedikohet vetėm piktorėve shqiptarė. Pamjet janė sjellur nga anėtarė artdashės, por edhe nga anėtarė tė forumit qė kan pėrcjellur tek ne punimet dhe ndjenjat e tyre. Sot ky kėnd i titulluar Galeria e Piktorėve Shqiptarė ėshtė galeria mė e madhe nė internet me piktorė shqiptarė. Nė atė nėnforum numurohen 42 piktorė, prej tė cilėve 8 prej tyre janė anėtarė qė marrin pjesė nė kėtė forum. A jeni kurjoz tė shikoni punimet dhe botėn qė mundohen tė pėrcjellin ata dhe ato? Shtyp kėtu ---> Galeria e Piktorėve Shqiptarė pėr tė hyrė nė galerinė virtuale tė Albasoulit.

Nė tė ardhmen do mundėsohen edhe hapjet e Galerive Virtuale tė veēanta pėr artistė tė tjerė shqiptarė, pra pėr Fotoshopen, Skulptorė, Fotograf, dhe Arkitektė. Por gjithnjė jeta e atyre forumeve varet pėrsėdrejti me gjallėrinė qė anėtarėt japin me praninė e tyre, ndaj edhe nėse s'e njihni shumė artin, kjo s'duhet t'ju ndaloj qė ta sodisni atė kėnd.

Vėshtrim tė kėndshėm!
    Sinqerisht,
    Drini.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-08-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    29
    Drini, a e di ti se familja e jote eshte me origjine arvanitase? Pra pikerisht me origjine nga fshatrat e Salamines, afer Athines....
    Mesazhi te vjen nga Nikshi.

Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585
    Po e di prandaj e kam vėnė "arvanitas" poshtė nickut tim. Nė fakt mbiemri im i vėrtetė ėshtė Stilianos, pikėrisht nga Athina. Por tė parėt e mij lėvizėn nė Elbasan gjatė shekullit tė XIX, ndaj pėrveē se e di, unė s'njoh asnjėrin prej tė afėrmve Athinas

... nejse, "Diskutimi viziv nė Forumin Shqiptar" dmth duke u piknisur nga avatari qė kam tani e bėri efektin e vete edhe nė kėtė temė

Shumė tė fala,
    Drini.

Shpirt i Lirė
    Anėtarėsuar
    15-04-2002
    Postime
    898
    kujtova se ketu nuk kish nevoje per diskutim, por per imazhe....

Drini nderroi titullin temes se na ngaterrove me ate ēeshtjen e galerise se piktoreve shqiptare.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-08-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    29
    Drini, pamja qe ke vene poshte nickut tend eshte ajo e nje pikture qe eshte vendosur ne kopertinat e dy librave shume interesante: 1. "Arvanitet" me autor Irakli Koēollari dhe 2. "Arvanitasit dhe Prejardhja e Grekėve" me autor Aristidh Kola, i cili ka qene edhe vet arvanitas. Une do te donja te dinja se kush eshte piktori qe ka bere kete pikture.
    Nikshi

Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585
    Nikshi, pamja e librave qė ke renditur, tė dytėn tė cilin e kam edhe nė dorė duke e lexuar tani vjen nga njė pikturė. Po e paraqesė kėtu pikturėn por as vetė nuk e di se kush ėshtė autori, dhe kur ėshtė bėrė ajo. Jam shumė kurjoz ta dij edhe vetė .

Ėshtė pamja e njė arvanitasi nė Greqinė e sotme. Duken nė largėsķ tė sfondit edhe kollonat e njė ndėrtesė tė vjetėr parthenonike:
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585
    E gjeta infon :

Piktura e mėsipėrme titullohet "Kleftarmatolli", dhe ėshtė vepėr e Carl Haag e cila ndodhet nė Benacio (Itali mendoj por s'jam i sigurtė)

Duken qartė veshjet karakteristike tė njė arbėreshi, ashtu siē u patėn rrėfyer edhe nga Byron-i dhe Dodwell-i. Vetė ata, por edhe tė huajt pohuan se "49 nga 50 kleftarmatollė ishin arvanitas".

Drini .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-08-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    29
    Drini,
    Ne Albumin e Ferit Hudhrit "Shqiperia dhe Shqiptaret ne Artin Boteror" kjo pikture eshte paraqitur, por ndryshe nga rasti i pikturave te tjera, per kete pikture nuk ka qene vendosur autori. Pra, Flmnd per shpjegimin

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28
  3. Cili ėshtė synimi i AKSH-sė?
    Nga Faik nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •