Pse nuk kthehesh te ndertosh Shqiperine?Postuar mė parė nga DuRResaK_PlaKo
Pse nuk kthehesh te ndertosh Shqiperine?Postuar mė parė nga DuRResaK_PlaKo
Eehehehe pse aq e kollajte eshte te ndertosh nje vend. Qe te ndertosh nje vend eshte si puna e murit te kalase. Duhet ta fillosh vete ta ndertosh nga fillimi qe edhe po ra nje nje tulle te dish se nga levizi ndryshe ...
"Perchč dove si dilibera al tutto della salute della patria, non vi debbe cadere alcuna considerazione nč di gusto, nč d'ingiusto, nč di piatoso, nč di crudele nč di laudabile nč d'ignominioso"
Amerike, Amerike, s'po te them pervec, te uroj me gjithe shpirte te vish ne Amerike. Por mos me thuaj me vone se me ke "NeM"....Postuar mė parė nga DuRResaK_PlaKo
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
nuk me duket se jeta ne greqi eshte kaq e keqe!
pse nuk ka dokumenta?
po te jesh korrekt me dokumentat do te dalin dokumentat.
nejse edhe pa dale dokumentat me vertetimet qe kemi jemi te lire te vemi kur te duam ne greqi!
shqiptari e ka zakone qe te veje diten e fundit per te deklaruar kartat e duhura per dokumentacionin edhe shkaktone shume probleme!gjithmone e te gjitha per diten e fundit!
nejse!sa per punen e lekve prape e keni gabim,kush do punon e ka leke se shyqyr zotin greqia ka shume pune per te gjith!
une jo qe mbroje greqine se jam nga te paret qe dua te iki qe ketu por nuk mundet te mohoj edhe te digjoje gjera qe nuk ekzistojne,te pakte jo ne ate grade tragjike qe thohen ne forum!
:P
kaq kisha une per sot:P
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """'roeli""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""
Fieri eshte qyteti endrrave te mia
Fieri qyteti ku kaloj femirija
Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time
......................^_R_o_L_u_A_^
Eh mer rrusha. Shqiptaret duhet ti paguajn Greqise 300 milion euro brenda qershorit qe te legalizohen.....Kurre s'kam degjuar nje kasaphane financiare te tille kundrejt grupit me te madh te emigranteve. E ju me thoni 'po te jesh korrekt e po te punosh je mire"!? DELE.
pa dashur te komentoj per temen me bere pershtypje (edhe njehere) perdorimi i termave : dele , vathe, kope etc etc. lol. ajo qe doja pyesja eshte nese mund ti perdorim dhe ne te tjeret apo jane te patentuara? peace.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
ne greqi dhe itali dhe diku ne vende tjera te europes kane ardhe vec fshataresia dhe pjesa e varfer e shqiperise , kjo duket fare mire edhe te organizimi si komunitet ne vendin e huj si greqia , pervec se ne athine e selanik qe jane ca shoqata shqiptare punetore , jane te paorganizuar shqiptaret ketu megjithese jemi shume , sidoqofte nuk kemi dhe perkrahjen e qeverise sone dhe nuk e cajme koken vete ne , por edhe institucionet e shetit grek nuk na perkrahin dhe na kane hale ne sy per ca arsye [ 1 pershtypjet qe kane lene emigrimi i 97 dhe 2 qe jemi ma te zote se ata ne drejtimin e bisnesit te vogel individual dhe kemi sukses ,![]()
te premten 25 qershor live MICROFONE SNIPERS ne qytetin selanik te greqise
vendi " SXOLI TIFLON " "STIN PARALIA THESSALONIKIS"
ORA 21.30 - 22.00
free entrance
Oh Igli Si E Humba Kete Rast ?
Do Kisha Ardhur Te Te Shifja Nga Afer Po Te Kisha Hyre Ne Forum Disa Dite Me Pare.
Do Keni Perseri Koncert Se Afermi ?
Gjithe Te Mira
Joan
Krijoni Kontakt