Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    JULI ME SHKRIVE,

ITALISHTEN MUND TA MBROSH NE ATHINE OSE SELANIK GJATE MUAJIT MAJ (NE FUND TE MUAJIT). VARET CFARE DIPLOME DO TE JAPESH. UNE DHASHE TE INSTITUTO ITALIANO DI CULT. QE ESHTE E NJOHUR NE GREQI. DIPLOMAT E PERUGIAS DHE SIENAS NUK NJIHEN NE GREQI.

ANGLISHTJa eshte me e thjeshte. Ka lower dhe proficiency. universitetet jane cambridge dhe michigan. loweri eshte i kapshem kurse per proficiency duhet ta mendosh mire. Eshte shume e veshtire.

po deshe me shume info me lajmero
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Persh. Jonida ne fakt pyetja ime kishte te bente me proceduren, une di italisht por kam deshire ta mbroj me nje fjale s'e besoj se kam nevoje per kurs. Dua vetem datat e provimeve dhe literaturen qe duhet te kem parasysh si dhe adresen apo ndonje nr telefoni.Keshtu nqs mundesh te me thuash do te ta dija per nder.
    Ezekiel 25-17.

moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    mortja juve.ketu qenkeni dhe mua nuk me that
    plako durrin vella mase fiton lloton ketu dhe mos te kesh nevoj as ameriken as greqin.

Jeto sot se neser si dihet..........

Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    hello juli,

Persa i perket Italishtes duhet te kesh njohuri te mira te gramatikes dhe te fjalorit megjithese dhe une dija italisht por kur hyra ne institut ne test kisha mjaft boshlleqe.
    Nejse une do te dergoj nr e instit. italian dhe datat e provimeve dhe mund te te dergoj dhe librat qe kam bere ose kryesisht materialin qe kerkojne ne provime.

gjithe te mirat,

joana

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    hello hello si ja kaloni more andej nga greqia e europes lol pse more kaq veshtire kane vajt punet andej une ne shtator ika qe andej dhe nuk ishte kaq tragjike edhe sa per punen e letrave as mos e cani koken fare si bame 12 vjet ashtu do bajme e knej e tutje mos e cani koken fare mbajeni lart<koken>flisni dhe greqishten me theks fare dhe ec atyyyy se athina e tere greqia nuk i takon me grekeve se po fillojme ta marrim ne patronazh ne taniiiiiiiiii hahhahhahahhah prandaj rrini urte se ka dhe me keq se flamurin avash avash po e ngrijme andej,po ce eshte flamuri grek te ishte ai i joni mire do ishte por te jeni optimista se do vije dhe dita jone qe do ta ngrijme flamurin kuq e zi mu ne lykabitos edhe hajde me kush na mban ne prandaj cuna mundohuni tja kaloni sa me mire se ska ku veje do ti bejme dhe m... ne greqise do vije dhe dita jone mos e cani fare.bye dhe ja kalofshit sa me mire ishallah
    .........................

Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    aha thashe dhe une nuk ka mundesi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2004
    Postime
    14

Ke te drejte

Citim Postuar mė parė nga DuRResaK_PlaKo

Si eshte bere jeta ketu ne Greqi.Dokumenta s'ka,leke po ashtu e ce duam dhe qendrojme akoma?!!
    Kush mund te me ndihmoj te me japi nje informacion per ate llotarine amerikane.Per ndonje adrese interneti qe mund te kete apo ndonje adrese postale.Kam degjuar qe e plotesojne dhe nga Greqia.

...O Dursaku vllai te kuptoj fare mire dhe ke te drejte. Sa per llotarine amerikane ate mund ta plotesosh ne internet ne gazeta <KOHA JONE>(Albasoul-lajme-koha jone)
    Pac fat dhe pershendetje nga WATERBURY me diell

Microfone Snipers Maska e mc-igli
    Anėtarėsuar
    14-04-2004
    Vendndodhja
    larisa (greece)
    Postime
    65
    pershendetje dhe nga larisa vllezer e motra

http://www.micsnipers.com/mp3/Microf...Music_Trip.mp3
    http://www.geocities.com/mc_igli/Mic...s_-_H_Skia.mp3

degjoni dhe 2 kenge shqip - greqisht

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    PERSHEDETJE NGA ZAKYNTHOSI ; une po them qe ma mire eshte te vesh ne australi ew jo ne amerike ; sa per ketu eshte mire po vecse te dish te punosh ; jajt se ka dhe me keq ; kam qene ne gjermnani dhe per 6 muaj nuk ponova gjekundi ; ne itali qe isha nuk te thoshin as miremengjes dhe punoje qe nga 5 e mengjesit deri ne 1 te nates ; por ketu ne greqi punon sa te dush mer sa te dush dhe kush di ben dhe [ligjin ] ne ineresa te tija ; pastaj greqia eshte afer me shqiperine nje 300 eurosghe dhe ja mbath ne shqiperi ; po te vesh ne amerike te mer malli dhe nuyk kthehesh dot kollaj ; ej ju keni kaq vjet dhe nuk jeni [regulluar ] ketu ne greqi ? po menoni ne amerike sa vite do ju duhen te regulloheni . prandaj them eshte ma mire ketu [;

Microfone Snipers Maska e mc-igli
    Anėtarėsuar
    14-04-2004
    Vendndodhja
    larisa (greece)
    Postime
    65

hiphop live !!!

te shtunen 19 qershor .hiphop live ne qytetin larisa te greqise...

ZERAT E PANJOHUR (ALBANIA)
    MICROFONE SNIPERS(ALBANIA)
    KM (GREECE)
    G.T.R (greece)

ne club B.LIVE .. hyrja 5 euro
    ora 8+30

c yazzz

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  2. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  4. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Perla arbėrishte tė Greqisė, mė nė fund nė steré
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 21-08-2005, 14:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •