Mire se erdhe Manulaki , mendoj qe je nje nene shum e mire , dhe po ashtu te uroj te behet vajza edhe 100 vjeēe.
te pershendes Bruna xxx![]()
Mire se erdhe Manulaki , mendoj qe je nje nene shum e mire , dhe po ashtu te uroj te behet vajza edhe 100 vjeēe.
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Shqip ju lutem - Henri
"Koha i mbush me mend edhe te marret"
Kush lakmon dicka me shume se ajo cka zoteron, i jane errur syte
Duke detyruar njeriun te heshte, sdo te thote se e ke bindur ate
Mireserdhe manulaki..
Uroj tja kalosh sa memire ketu ne forum..
Have fun!!
100%SHQIPTARE
I wrote ur name in the sky
But the wind blew it away
I wrote ur name in the sand
But the waves washed it away
I wrote ur name in my heart
And 4ever it will stay
Reina, emri yt me duket se eshte spanjoll, jo italian, megjithate, ti e di, po une keshtu kam degjuar...Postuar mė parė nga Reina
emri ime vin nga italishtja.. jo nicku i vertete.. ka dhe nje kuptim po sjua them se ma gjeni pastaj![]()
Mire Se Erdhe, Manulaki !
Ja kalofsh sa me mire ketu ne forum ...![]()
Cuteness !
Jo greqisht ne forum! - ASD
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Postuar mė parė nga malli
Bruna dhe une te pershendes, faleminderit per urimet dhe fjalet e mira. Kam pershtypjen se edhe ti je nene shume e mire.
Shpejt do te ve nje fotografi te Teodones sime te vockel qe eshte 15 muaj dhe do ta shihni.
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Snake shume i dashur
Nuk ka gje me te bukur se Patmos-i. Sa kohe ke ne Greqi? Dhe kur ke shkuar
Kam pershtypjen se me kaq kohe sa je ne Greqi je bere grek fare. Dhe une ne fakt kalova shume bukur ne Greqi. Kisha shoqeri shume te mire dhe me merr malli gjithmone. Shkonim cdo vere ne Leptokaria, qe eshte afer Katerinit, dhe tani qe e mendoj ate ujin e kalter, po me iken truri fare. Ketu ne Amerike ka vetem nje gje te mire. Mund te japesh maksimumin e vetes dhe te kesh rezultat, nderkohe qe ne Greqi, ti e di, shqiptaret e gjore sa te zgjuar jane dhe vetem pune hamalleqe bejne te gjoret. Por ama, ajo qe eshte e veshtire ketu eshte jeta sociale. Nuk mund te besh nje shok, nje shoqe, dhe nuk ke ku te dalesh. Une me burrin tim nuk takohemi thuajse fare sepse puna eshte e tille, qe ai iken nga shtepia, une vij, ai vjen, une jam ne gjume, une iki, e le ne gjume... dhe nuk ke kohe as per vete e as per njeri ketu. Nuk po ankohem, por dua te them qe jeta shoqerore, dhe qejfi jane me mire ne Greqi. Plus qe ketu nuk ka det, por oqean dhe xarxaries, dhe te merr malli te notosh, ose te zhytesh ne det... dhe mos kujtoj ato bukurite e Greqise, se truri me la, po mos me lere per fare, te me kthehet per ca minuta
filakia kai gia sena (filiko filaki)
Krijoni Kontakt