reflektim10
Anetar i ri
(2/5/02 1:14:02 pm)
Reply Re: E djathta
--------------------------------------------------------------------------------
Anton
fshataresia jone vetem e djathte nuk mund te cilesohet as objektivisht as subjektivisht. Te kujtoj se ishin fshataret shqipate ata qe pasi u katandisen te mos kishin asnje gote qumesht ne shtepi dhe qe vinin e luteshin per te blere buke te grunjte ne qytet, paten miresine te votonin PS-ne ne 1991, e kthyen menjehere pllaken ne zgjedhjet lokale te 92 dhe votuan per PS dhe ishin baza e atij qe nje shoku im e quan "Revolucioni evgjito-fshatar i 97". Fshataret shqiptare per fat te keq u deformuan nen ate regjim, u mesuan dembele dhe tani shkojne e punojne si kafshe ne Greqi ku fyhen poshterohen e perdhunohen ne menyren me te paskrupullt dhe tokat e tyre ne Shqiperi i lene pa punuar. Une jam i ndergjegjshem se eshte shume e veshtire te punosh ne fshat po ne fund te fundit fshatari eshte ai qe eshte i lidhur me token.
Prandaj fshataret e Sqhiperise jane momentalisht elektorat i majte dhe une nuk kam as me te voglin iluzion per kete.
A do te bejme gje per idene tone apo do vazhdojme te tjerrim lesh dhe t'i shfryjme dufet njeri-tjetrit.
anton1as
i Djathte
(2/5/02 2:18:06 pm)
Reply Re: E djathta
--------------------------------------------------------------------------------
Reflektim jam shume dakort me ato qe thua dhe ne kemi filluar te mblidhemi, keshtu me shkruaj se do te gezohemi shume.
Shnet Anton!
Edited by: anton1as at: 2/5/02 2:23:31 pm
manus dexter
Diskutant i rregjistruar
(2/6/02 8:23:56 am)
Reply Shpetimi
Nuk ka precedent poshterimi qe po perjetojme si komb nga dekompozimi dhe degradimi i pinjolleve staliniste shqiptare.
Keta sarhoshe dhe horra te farketuar ne institutin e studimeve marksiste leniniste, po zhyten per dite e me shume ne llucen e nje imoraliteti skandaloz dhe te nje papergjeshmerie flagrante. Keta po mbajne peng te tashmen dhe te ardhmen tone. Keta minuan dhe hodhen ne ere qe ne fillimet e tij sistemin e vlerave dhe te institucioneve demokratike. Keta e nxorren Shqiperine ne ankand.
Dhe perderisa arritem deri ketu keta.........meritojne fatin e kelyshit komunist Alende ne Kili dhe te regjimit te tij te korruptuar e te degraduar.
Po e mbyll me kaq se jam i merzitur dhe po te vazhdoj me gjate druaj se do te kaloj ne pozicione ekstreme.
anton1as
i Djathte
(2/7/02 2:32:32 am)
Reply Re: Shpetimi
Shpetimi eshte bashkimi!
Ne te bejme te pakten minimumin.
Qe eshte...
Ju ftoj te diskutojme!
Anton!
Ilirjani
Anetar i ri
(2/12/02 5:22:46 am)
Anton, ketu jam.
anton1as
i Djathte
(2/12/02 5:34:52 am)
Me shkruaj se ne jemi mbledhur disa.
Anton!
anton1as@yahoo.de
Krijoni Kontakt