Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 45 prej 45
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-07-2005
    Postime
    19
    pershendetje...
    kam nje pyetje..shpresoj se mina eshte ende antare edhe mund te pergjigjet. Une punoj per Kombe te Bashkuara zakonisht ne zona me klime te ngrohet. Momentalisht gjindem ne Azi...
    une kam pasur mbipeshe por me nje diete edhe me ushtrime, tani jam ne peshen qe jam i kenaqur....
    por me humbjen e peshes me kane krijuar rrudhat ner sy....perdori krema zakonisht Clinique edhe SK-II. ama prap asgje...rrudhat vetem se jane me te dukeshme....une perndryshe vrapoj cdo dite ne mbremje dhe nuk perdori syze, pasi koha kur vrapoj eshte vone. mos ndikon edhe era ne krijimin e rrudhave...edhe ka dikush ndonje kshille si me i eliminu rrudhat veq te krijume?shpresoj se ka alternative tjeter perveq operacionit plastik.....

Nuk i lexova se cfare keni shkruajtur me siper ,por pak a shume lexova se dikush kishte probleme me djersen.Problemi mundet te zgjidhet edhe me kete Spray i cili quhet
    ODABAN Antitranspirant Deodorant Deospray Spray.Mundet ta gjesh edhe ke ebay ,dmth mundet ta porosisesh ke ebay.Gjithesesi uroj te ta zgjidhi problemin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2009
    Postime
    14
    Tė bardhėte vesė me disa pika limoni.Lihet derisa tė shtrėngohet fytyra e pastaj lahet me ujė tė vokėt.(frskon,heq rrudhat mbyll poret.)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2009
    Postime
    14
    Tė kuqtė e njė veze pėrzieni me lėngun dhe lėvoren e gjysmės sė limonit dhe me njė lugė vaj ulliri.Pas 20 min. e hiqni me njė shtupė pambuku tė lagur nė qumsht tė vaktė.(ushqyese,freskuese,zbut rrudhat)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2009
    Postime
    14
    Njė recetė pėr regjenerimin e lėkurėsėrgatitet njė pėrzierje me vaj avokado,vaj griri,vaj ulliri nė tė njėjtėn masė dhe dy lugė mjaltė. lyhet fytyra me kėtė pėrzierje dhe pas disa minutash shpėrlahet me ujė tė vakėt.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema tė Ngjashme

1. Mitrush Kuteli
    Nga Sokoli nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 30-10-2022, 19:57
  2. Ish-besnikėt rrėfejnė ...
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 17-10-2005, 20:23
  3. Polikseni Ninka
    Nga dikeafajtore nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-07-2005, 19:16
  4. Gjykata hedh poshte siglen e PDr-se
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 14-12-2002, 07:58
  5. xhaja dhe coca-cola ...
    Nga San_Valentino nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-07-2002, 07:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •