Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 45
    ** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805

Lol.........

Citim Postuar mė parė nga blertan
    po une sigurisht qe perdor kundra djerse dhe vesh kanatjere, vetem se mendova ndoshta ka ndonje menyre per ta parandaluar djersen- psh. kam degjuar se po te lyhesh te nensjeltullat me sode e ndalon, por une nuk e kam provuar....

megjithese mendoj se eshte me njeri kjo gje...s'ke ci ben!

Blerta te keshilloj te mos e provosh se do i hapesh vetes probleme, Soda: nese eshte pluhur, aq sa gjera te mira ben aq edhe probleme te hap aq me teper ne lekure te djeresitur......NUK ta keshilloj, dhe sa per doktorin vajze nuk e kisha me tallje por serjozisht askujt nuk i ben dem nje konsultim edhe sikur mos kesh nevoje.......
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LoveLyBruneTT : 10-03-2006 mė 12:55

Citim Postuar mė parė nga My_Soul
    Ke apo nuk ke djerse, anti djersa eshte e keshillueshme te vihet ne cdo kohe dimer vere.
    Kjo nuk eshte e vertete. Antidjersa nuk eshte e keshillueshme, por car ti bejme qe na ka zene deren djersa.

Aantidjersat antiperspirand kane alumin, i cili ne gra, mund te zhvilloje kancer ne gji. Kjo e fundit me probabilitet te larte.

Per rrudhat e fytyres, une pi shume uje, dhe ne rregull ndihem. Gjithashtu ver dhe syze dielli te medhaja, ne menyre qe te mos te detyrohesh te rrudhesh fytyren prej drites se diellit. Si syzet e Jackie Kennedy-t.
    Ignore List: Snow~Drop

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    po syve si i vajti halli? do me jepni keshille ca te perdor apo ti le pa lyer fare nga inati?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-03-2006
    Postime
    37
    Citim Postuar mė parė nga LoveLyBruneTT
    Blerta te keshilloj te mos e provosh se do i hapesh vetes probleme, Soda: nese eshte pluhur, aq sa gjera te mira ben aq edhe probleme te hap aq me teper ne lekure te djeresitur......NUK ta keshilloj, dhe sa per doktorin vajze nuk e kisha me tallje por serjozisht askujt nuk i ben dem nje konsultim edhe sikur mos kesh nevoje.......

thanks, per sugjerimin, as une nuk e kam perdorur soden, vetem qe ma kane sugjeruar

nuk ta mora per keq kete punen e doktorit por jam vizituar dhe doktori me ka thene se eshte e lindur kjo puna e djerses...nuk ke ci ben (nuk e kam sh. problem vetem se me ka marre malli te vesh bluza) ; njoh shume vajza qe te bluza djersisin dhe shume te tjera qe jo,

bler

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Citim Postuar mė parė nga Mina
    Viki me vjen mire qe preokupohesh qe ne fillim te problemit. Nuk je e vetmja qe te shfaqen probleme te tilla ne kete moshe. Jo ne dyqane kozmetike por tek nje estetiste qe perdor produkte profesionale, mund te drejtohesh dhe te fillosh perdorimin e nje produkti efikas. Une te keshilloj te perdoresh ndonje produkt ne trajten e xheles sepse kremi perdoret ne nje stad me te avancuar. Menyra e perdorimit; Vendos pak produkt ne shpinen e dores, merre me mollzat e gishtave qe perdor me shume ne menyre qe te jete sasia e njejte ne te dyja mollezat. Fillo aplikimin ne rrezet e syve deri ne skajet e tyre dhe po keshtu duke u kthyer mbrapsht. Pra masazho ne forme gjysem rrethi nen sy produktin derisa te absorbohet nga lekura. Mund ta perdoresh nje ose dy here ne dite.
    diikush: Ketu ke keshilla per syte!!!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Viki
    Ky problem ka 3 muaj qe po shqeteson, dmth pasi mbusha 22 vjec.

Nuk i kisha vene re me pare, po poshte syve po me formohen rrudha te vogla " fine lines". Si i bihet qe te "prevent them" ndalosh?
    Pse formohen? Dhe a duhet perdorur ndonje lloj kremi tani ne kete moshe te re???

Flmd, Viki
    Ke rene ne peshe keto 3 muaj?
    Ne 3 muaj s'te formohen rrudhat nga mosha,ta siguroj une.Ti e ke ose nga ndonje semundje fizike,ose nga ndryshimi i peshes.
    Meqe je beji dhe nje vizite okulistit,mund te kete rene shikimi dhe ndoshta kohet e fundit po mundohesh te shohesh me mire duke mbledhur syte.

Kremera anti-rrudha deri ne 30 vjec s'jane te keshillueshem.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga Viki
    Ky problem ka 3 muaj qe po shqeteson, dmth pasi mbusha 22 vjec.

Nuk i kisha vene re me pare, po poshte syve po me formohen rrudha te vogla " fine lines". Si i bihet qe te "prevent them" ndalosh?
    Pse formohen? Dhe a duhet perdorur ndonje lloj kremi tani ne kete moshe te re???

Flmd, Viki

Te paska zene Pleqeria moshe e vogel derman.Po pake kremra ka neper dyqane qe kerkon ide ketu ne Forum?

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805
    po syve si i vajti halli? do me jepni keshille ca te perdor apo ti le pa lyer fare nga inati?
    Lol

Viki do te keshilloja Angels Women by Cheryl Tiegs Wrinkle Relaxer per cdo moshe,..........( nuk e di nese je ne usa apo ne shqiperi ) por e gjen neper Pharmaci private nuk e di nese ka ne CVS ...... rreth 25 -30$ me duket se kushton se maj mend mire........
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LoveLyBruneTT : 21-04-2006 mė 13:36

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga Reina
    viki vitamina E eshte shume e mire per lekuren.. se di po ke pare ato kokrrat qe jan te mbushura me vitamin E leng.. po ta cposh e ta lyesh fytyren cdo nate.. me vertete ta mban lekuren sa me te re.. gjithashtu kujdes nga kremarat qe shiten sepse mund te ta rregollojn lekuren per ca vjet po me von me rrudha do te japin.. shiko per gjera natyrale.. dhe dieten.. po do me informacione per natural beauty mund te te jap nje website qe mbledh cdo gje.
    Dakort jam me punen e vitamines E, e kam degjuar edhe une. Sa per punen e venjes se kremrave kur je e vogel, nuk ka asnje problem vetem kij kujdes qe te gjesh nje per lekuren tende tipike. Kjo puna qe nuk eshte mire te vesh kremra kur je e re eshte si ajo qe thonin "Mos ha me shume se nje veze ne dite se te ben keq"
    Ignore List: Den Bossi

i/e larguar Maska e baby_bł
    Anėtarėsuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    Tani eshte nxjerre ne shitje NIVEA Q10 dhe eshte e nje cilesie te mire.

Mendoj se kremerat nuk mund te ndalin kohen , por mund te shmangin rrudhosjen dhe pse lekura e rinise iken ... jo eshte e paevitushme.

Nga mosha 30 e siper eshte e keshillueshme te perdoren keto kremera pikerisht per te parandaluar "plakjen" e lekures se fytyres , pse jo edhe te trupit.
    Kurse per moshat e reja, them se eshte mire te shijojne rinise dhe freskine e saj , se nuk do tu kthehet me . Qef te keni per kremera nate e dite po heeeeeeeeee

Nivea Q10 eshte dhe nate e dite. Vete nuk e kam perdorur pasi nuk e kam pare te nevojshme por shof nder mikeshat e mija qe e perdorin dhe vertete e jep nje hije tjeter lekures (flas per produkte origjinale qe normale qe kushtojne cik )
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mitrush Kuteli
    Nga Sokoli nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 30-10-2022, 19:57
  2. Ish-besnikėt rrėfejnė ...
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 17-10-2005, 20:23
  3. Polikseni Ninka
    Nga dikeafajtore nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-07-2005, 19:16
  4. Gjykata hedh poshte siglen e PDr-se
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 14-12-2002, 07:58
  5. xhaja dhe coca-cola ...
    Nga San_Valentino nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-07-2002, 07:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •