Mendoj se je alergjike edhe ndaj kamomilit, mund te jete e cuditshme sepse kamomili eshte qetesues por ka raste (shume rralle) qe nuk e pranon lekura. Perdor ndonje produkt qe te te vije per shtat.
Mendoj se je alergjike edhe ndaj kamomilit, mund te jete e cuditshme sepse kamomili eshte qetesues por ka raste (shume rralle) qe nuk e pranon lekura. Perdor ndonje produkt qe te te vije per shtat.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Kisha edhe dy pyetje te tjera
1. disa parukjere thone se mjalti i perzjere me brumine portokallit ndihmon ne zhdukjen e rrudhave- ndersa ketu lexoj se duhet evituar pjesa poshte syve (prane te mos lyhet me kete perzjerje)
2. ketu lexova se (nje lug vaj-kos- dhe e kuqja e vezes) perdoren poshte syve.
A eshte e sakte kjo? (ndersa parukjeri im thote se veza nuk duhet perdoret ne asnje menyre poshte syve) - kush nga keto sugjerime jane te verteta?
Edhe nje pyetje tjeter nese ke mundesi....
Si evitohet djersa poshte sqetullave? une kur jam nervoze djers shume (rralle here edhe te duart)
por shume djersis edhe normalisht- nuk mundem te vesh kurre nje bluze me menge te shkurtra se dukem skandal.
a ka ndonje menyre per te evituar kete gje?
Flm. Bler
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga blertan : 09-03-2006 mė 10:53
vish kanatierePostuar mė parė nga blertan
nje shoqja ime perdor i kundra-djerse qe e bllokon djersen. She swears by it. Gjendet ketu ne farmacirat amerikane e ta dergoj une nje, por do te te kushtoje....![]()
te vesh kanatjere e kam kuptuar me kohe qe eshte e vetmja zgjidhje!!por po shpresoj mos ka edhe ndonje shanc tjeter per te veshur edhe bluza!
Postuar mė parė nga Kuqalashja
Te rafte pika more vesh se me ke gajas fare...
Blerta pse s' ben nje vizite tek doktori hon kur paske gjithe keto pytje....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LoveLyBruneTT : 09-03-2006 mė 12:52
mire e the, kam sh. pyejte por asnje nga keto probleme nuk me detyrojne te shkoj te doktori- ka njerez te vemendshem dhe ka njerez jo te vemendshem!!!!
Une e kisha seriozisht, por ti s'do te besosh. Ne daē at'here.
![]()
Mire te thote kuqja, perdor antidjerse dhe kanatjere. I gjen me te gjitha llojet e cmimeve qe nga $5 e deri tek $155 lol.
btw sot na kane ndezur aircondition.
HAKUNA MATATA
po une sigurisht qe perdor kundra djerse dhe vesh kanatjere, vetem se mendova ndoshta ka ndonje menyre per ta parandaluar djersen- psh. kam degjuar se po te lyhesh te nensjeltullat me sode e ndalon, por une nuk e kam provuar....
megjithese mendoj se eshte me njeri kjo gje...s'ke ci ben!
Kjo eshte per te qeshur se tema eshte rrudhat poshte syve dhe ne po dikutojme djersa poshte sqetullave, lol.
Ke apo nuk ke djerse, anti djersa eshte e keshillueshme te vihet ne cdo kohe dimer vere.
HAKUNA MATATA
Krijoni Kontakt