P.sH. ti pronare e temes, sa vend ze makiazhi ne jeten tende te perditshme?Te ndihmon shume ne permiresimin e look-ut apo nuk ka ndonje ndryshim te madh?Ose tek e fundit po nuk vure makiazh a mund te dukesh si nje person tjeter?![]()
te kuqin e buzeve
manikyrin
lapsin e syve/vetullave
foundation (qe fsheh imperfeksionet ne lekure)
kremin zbutes
shkelqim buzesh
mascara per qerpiket
Pfff... une jam yll vete! C'me duhet makiazhi?
P.sH. ti pronare e temes, sa vend ze makiazhi ne jeten tende te perditshme?Te ndihmon shume ne permiresimin e look-ut apo nuk ka ndonje ndryshim te madh?Ose tek e fundit po nuk vure makiazh a mund te dukesh si nje person tjeter?![]()
Te t'them te drejten, ca femra pak makiazh i ndihmon... ose me mire, i nxjerr ne pah dicka te bukur tek to. Kurse per mua... hmmm... si ta them kete ne nje menyre te bute... mua me duhet cfare do lloj ndihme makiazhi mund te me japi...Postuar mė parė nga Neandertal
Por makiazhi s'te ndryshon sic je, keshtu qe... hajt mo, pa makiazh shkoj![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
ca thua moj qe do nderoj une krahun dhe kemben time me makiazhin...nuk e kame dhe aq te nevojshm edhe me aq sa bej nuk bie ne sy e bej vetem se te gjitha shoqet lyen so une nuk rri dot si fshatare se sikur nuk ja vlen....anyway mascaran e qerpikeve e perdor zakonishte as gje tjeter se edhe nje here qe e provova te vija laps ne sy me kuptovi vellai qe 20 metra larg dhe erdhi si me te qeshur me nje nga ato letrat me leng (qe jane per te hequr makiazhin) dhe ma hiqte vet nga syt "motra ime si lyen syt sa jame une gjall tha"
(hmmmm gjithmon duke qeshur, si me shaka) kur them une qe ai eshte puro mysliman sme beson njeri....anyway
Alda.
Nejse makiazh pa makiazh, rendesi ka qe gjithmone mundoheni te jeni terheqese.Ne kete menyre kenaqni egon tuaj, dhe ne meshkujve qe ju shohim (pse jo edhe femrat e tjera).![]()
Neandertal... per ju djemte ne bejme gjithshka...
trendafila manushaqe
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
E cdo te beja une sikur te mos e kishin shpikur lapsin e syve sdal askund pa te.
Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte
Ashtu?Postuar mė parė nga Leila
Neandertal... per ju djemte ne bejme gjithshka...Pa bej nje vjershe te vogel per mua qe te me bindesh!
Mua me mire me merr shpirtin po jo portofolin,se me keto vajzat e sotshme,nuk ja u del dot me bizhuterite qe kerkojne.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Per poema jam e para une, keshtu qe mos kerko poeme se s'merr shume energji nga une kjo.Postuar mė parė nga Neandertal
Ashtu?Pa bej nje vjershe te vogel per mua qe te me bindesh!
Kolombi, vajzat zakonisht vijne me te gjitha bizhuterite, keshtu qe s'ka pse shqetesohen djemte per leket.
trendafila manushaqe
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Po te jete e vertete qe vajzat e sotme nuk kerkojne shume nga ne ,kjo me ben optimist per te ardhmen lol.Postuar mė parė nga Leila
Kolombi, vajzat zakonisht vijne me te gjitha bizhuterite, keshtu qe s'ka pse shqetesohen djemte per leket.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Krijoni Kontakt