A spiun i keq i grekeve... Ju kujtoni se jashteqitja e grekeve ne Shqiperi nuk bie ere....
A spiun i keq i grekeve... Ju kujtoni se jashteqitja e grekeve ne Shqiperi nuk bie ere....
Zoti Sokrat, me ke terhequr vemendjen mua, por dhe ti nuk mbahesh nga goja. Vetem nga kjo te besoj qe nuk je prift![]()
Po Sfurku, fantazma imeA e beson ti ate qe thuhet?
VETE E KISHE FAJIN QE LEJOVE NJE TEME TE TILLE TE PERFUNDOJE NE FARSE. Ne vend qe te hapit debat filluat me shpifje, qe edhe te verteta te ishin, asgje nuk ndryshon nga cfare eshte thene.
para se te largohem nga Forumi, sepse ka filluar te me vije per te vjelle kur shikoj kete ngjyren ketu, dhe nuk dua t'a ndryshoj se kam frike se mos vjell fare, dua te qartesoj se nuk kemi asgje me prifterinjte shqiptare dhe me njerezit e ndershem qe bashkepunojne me Janullatosin. Sido qe te rrjedhe e ardhmja ne Shqiperi, ata kane merite per ate pune qe eshte bere ne Shqiperi keto vite, por kur ata do te pranojne te behen vegla me shpifje e denigrime kunder prifterinjve shqipare, jo me debate per fakte te ndodhura, kemi per ti diskretituar, jo me te njejtat forma, por me ato poshtersira qe ata vete kane bere dikur, te cilat jane te arkivuara. E kisha me shume pasion Forumin dhe kam shume deshire per debat se, ne shumicen e rasteve, kam permbajtur dhe kam kontribuar ketu, por perderisa viktimat e grekut besojne se jam At Foti CIci, kam frike se sido qe te sillem une, sjellja ime rendon qe njeri per te cilin ushqej nje admirim te thelle, perderisa shpifjet ndaj tij jane anonime dhe te pabaza. Edhe per Albon, kam respekt, pavaresisht nga qendrimi i tij filogrek. Do te kisha deshire t'a analizonte situaten e kishes si i paanshem, dhe jo si i rene nga pema e Janullatosit. Edhe ne qofte se beme fjale nuk ishte per gjera personale, por perderisa ai bie dakort me hartime te perkthyera keq, si mesazhet e Vllaznise, ketu nuk eshte per ndenjur. Sepse si flalet e mia, dhe p...t, do te kene te njejten peshe. Paci fat!
Postuar mė parė nga Sokrat K. Dhima
Zoti Sokrat, me ke terhequr vemendjen mua, por dhe ti nuk mbahesh nga goja. Vetem nga kjo te besoj qe nuk je prift![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kalemi : 28-09-2003 mė 09:41
Me kishte bere pershtypje shfaqja e nje prifti shqiptar nga Kanadaja ne shtypin shqiptar.
Ngaqe temat e tij mu duken interesante u futa ne internet dhe ne search shkruajta emrin e tij: Foti Cici[/B].
Ne numrin e pare te rezultateve per habi u hap kjo teme ne Forumin Shqiptar dhe u habita me numrin e madh te lexuesve rreth 750 persona. Gjithashtu u habita shume me faktet qe nismetari i temes Vllaznia, paraqiste kunder tij.
Nga kjo gje ndryshova opinion per kete njeri qe na dalka se ndryshe qenka dhe ndryshe pretendoka.
Per kete arsye u rregjistrova menjehere ne Forum qe te merrja pjese edhe une ne debatin qe eshte hapur per kete person.
Personalisht i besoj dhe i mbeshtes faktet e paraqitura dhe denoj disa anetare mbeshtetes te priftit qe ne vend qe te paraqisin kunderfakte ofendojne pa asnje lloj etike njerezore.
Kjo tregon qe ata s'dine te bejne debat po jane programuar vetem per te krijuar konfuzion. Per t'i bindur per ndikimin qe krijojne faktet e paraqitura po i paraqis ato me poshte per analize te metejshme.
Ja faktet qe me binden mbi identitetin e vertete te Foti Cici:Per tju ndihmuar ne arritjen e perfundimit tuaj ju ftojme te pyesni Foti Cicin se c domethene «Żėėēķįņ ōļ ćŻķļņ», ose ellinas to jenos, dhe ai pasi te hapi dokumentet qe ka ne arkivin e tij do te mund tjua shpjegoje me mire.
1. Foti Cici eshte nga Nivica e Sarandes dhe i perket kombesise shqiptare te cilen ne fillimet e tij do ta mohonte dhe me pas kur nuk arriti qellimet e tij do ta perqafonte.
2. Foti Cici do ta mohonte gjithmone prejardhjen e tij nga Nivica duke aluduar per prejardhjen e tij nga Aliko (fshat me minoritare). Duke e mohuar vendlindjen e tij dhe si rrjedhim kombwsinw e tij, Foti arriti te merrte favore te medha.
3. Foti Cici e nisi karrieren e tij si bir shpirteror i Sebastianosit dhe si anetar i zellshem i Sfeves. Nese do te kete kurajon ta pergenjeshtroje kete gje ne do tia perplasim ne fytyre faktet duke i treguar vete personit dokumentat qe perbri emrit Foti shkruhet: Kombesia Greke (Vorioepirot).
4. Foti Cici i dashuruar pas luksit te jetes evropiane e shtyn mbarimin e shkolles per 7 vjet dhe gjate kesaj kohe nuk denjon te jetoje asnje dite ne Shqiperi ne sherbimin e Kishes Ortodokse Shqiptare. Vonesa e tij shkaktohet dhe nga intelekti i tij i dobet dhe interesi i vogel per ceshtjet teologjike.
5. Foti Cici shkon ne Angli dhe Amerike dhe deshton perseri ne mbarimin e studimeve te tij pasi merren masa disiplinore kunder tij per shkak te sjelljeve te tij patologjike.
6. Vellai i tij, Artem Cici i cili ka marre burse nga Kryepeshkopi Anastas i mbrujtur me ide patriotike nga Artemi, vendos ta braktise perfundimisht vendin e tij per tu vendosur ne Selanik dhe per tu martuar me nje shtetase greke. Kete e beri vetem pasi u diplomua per teolgji ne Athine dhe mbaroi Konservatorin per muziken kishtare bizantine.
7. Ne ndihme te Kishes Shqiptare Artemi vendos te punoje si psalt i majte ne nje nga kishat e Selanikut. Ndersa nga dashuria per shqipen ai psal bukur greqisht per greket dhe nuk pranoi kurre qe zerin e tij te bukur ta vendose ne sherbim te Kishes Shqipare. (Na vjen keq qe permendim dhe Artemin kunder te cilit nuk kemi asgje por vetem qe duhet qe ta perdorim si fakt qe verteton dashurine per Atdheun te Foti Cicit.
8. Foti dhe Artem Cici pasi kane marre njeri miratimin dhe tjetri bursen nga Janullatosi vendosin te behen bukeshkale duke perbere edhe zhgenjimin me te madh ndaj Kryepeshkopit qe priste shume prej tyre.
9. Foti Cici shkon ne Amerike i ndihmuar nga Sejfi Protopapa, perplaset me Liolinin dhe tregohet bukeshkale edhe ndaj Protopapes duke e ofenduar ate familjarisht dhe duke cenuar edhe personalitetin e gruas se tij qe u interesua ti gatuante dhe ti pergatiste dhomen ne kohen qe ai u strehua ne shtepine e z. Protopapa.
10. Foti Cici eshte armik i Janullatosit, Liolinit, Nikolla Markut dhe Sejfi Protopapes. Blloku Anti-Janullatos u perca vetem pas politikes sherrndjelleese te Fatmirit.
11. Interesant eshte edhe fakti qe studimet ne Teologji te Fatmirit vorioepirot zgjaten per gati nje dekade. Kete gje edhe ai nuk e pergenjeshtron dot pasi mjafton te pyesesh ne sekretariatin e Universitetit Kapodistria te Athines per tu njohur me daten e fillimit dhe mbarimit te studimeve.
12. Foti Cici demaskohet me artikullin e Sejfi Protopapes botuar ne gazeten TemA te dates 9 shtator 2003 E pergezojme z. Protopapa per botimin ne gazeten Tema te letres skandaloze qe Cici ia ka derguar me e-mail dhe meqenese nuk e ka pergenjeshtruar do te thote qe eshte autentike. Gjuha e perdorur te kujton nje adoleshent qe ka harruar te rritet dhe te nje mekatari qe ka harruar se eshte prift. (Lexoni me lart e-mailin qe Cici i ka derguar Protopapes. Te ka trokitur vdekja...do ta pesosh...etj.)
13. Foti Cici dhe Artem Cici jane tradhetare te vertete. Dhe kete ne e themi jo per ti ofenduar por per ti karakterizuar me kuptimin e plote te fjales tradhetar. Ata tradhetuan Atdheun, sepse nuk denjuan me te ktheheshin dhe Kishen sepse nuk i sherbyen me asaj.
14. Foti Cici eshte genjeshtar sepse se pari genjeu Janullatosin duke i premtuar se do te kthehej ne Shqiperi dhe se dyti se genjen opinionin publik shqiptar duke u deklaruar shqiptar nderkohe qe karrieren e tij e nisi si voirioepiriot?
15. Foti Cici eshte genjeshtar edhe i vetvetes pasi nuk e ka zgjidhur me veten nese eshte shqiptar apo grek, ortodoks apo joortodoks. Ai nuk e ka vendosur akoma qendrimin e tij pro apo kunder Patriarkanes Ekumenike qe eshte qendra e Ortodoksise boterore, si rrjedhim ai eshte konfuz brenda vetes.
16. Foti Cici tejkalon kompetencat e tij si prift kur ne shkrimet e tij nderhyn ne problemet e brendshme te nje kisheje tjeter autoqefale. Te gjithe lexuesit e forumit duhet ta kuptojne se Kishat Autoqefale funksionojne si shtete te pavarura dhe nuk eshte ne frymen e kanoneve te Kishes Ortodokse qe nje Kishe si OCA te nderhyje ne punet e brendshme te KOASH-it. Nese si besimtar i thjeshte Cici kishte te drejte te fliste per problemet e KOASH-it pasi do te ishte anetar i saj, tani si prift i Kishes Ortodokse Ruse ne Amerike, OCA, ai nuk ka te drejte te nderhyje ne punet e brendshme te nje Kishe tjeter.
17. Foti Cici sulmon kater elemente te Kishes Shqiptare: a) Kishen si institucion, b) Keshillin e Shenjte (Sinodin), c) Patriarkanen Ekumenike (qendren e ortodoksise boterore dhe d) Janullatosin. Pra ai sulmon te gjitha institucionet e larta te Kishes Ortodokse ne bote. Ai sulmon shtepine e tij. Foti Cici ne kete rast ka dale armik i vetvetes dhe i asaj qe ai perfaqeson.
18. Foti Cici mund te shante vetem Janullatosin, ne e kuptojme urrejtjen e tij pasionante sepse nuk arriti ti zhvaste edhe para te tjera, por jo Keshillin e Shenjte i cili perbehet edhe nga peshkope shqiptare.
19. Foti Cici duhet te dije se nje prift predikon dashurine dhe jo urrejtjen, paqen dhe jo dhunen, mirekuptimin dhe jo skandalin, unitetin dhe jo percarjen.
20. Foti Cici kryen nje shkelje te rende kanonike kur i drejtohet nje primati ortodoks sic eshte Janullatosi me terma: At i mashtrimit dhe i genjeshtres dhe se do te shkoje ne ferr. Eshte cmenduri qe nje prift ortodoks te sulmoje peshkopet e Kishes Ortodokse mbareboterore. Kjo do te thote qe ai nuk beson ne misionin e larte te Kishes Ortodokse.
21. Foti Cici le te na thote se si e mori bursen e tij per te studiuar Teologji ne Athine. Ai tregohet mosmirenjohes ndaj Sebastianosit kur i mohon lidhjet me te.
22. Foti Cici mohon gjithashtu lidhjet e tij me Kryepeshkopin Janullatosin qe ai kishte ne vitet e para te studimeve te tij perreth gjysem dekade.
23. Foti Cici e mendoi Kishen si nje vend ku mund te bente karriere. Kur e pa se gjerat nuk po realizoheshin sipas afateve te percaktuara nga vete ai, vendosi ti luftoje te gjithe bamiresit e tij.
24. Foti Cici me shkrimet e tij nuk mund te arrije gje tjeter pervecse skandalizimit te vazhdueshem dhe coroditjes se besimtareve ortodokse. Ai ndan te njejtin mision me Nikolla Markun panvaresisht se jane armiq midis tyre.
25. Foti Cici quhet nga at Nikolla Marku si prift antishqiptar. Foti Cici e quan At N. Markun si prift antikanonik. I gjithe ky sherr behet per te terhequr sunvensionet e pasanikut Sejfi Protopapa. Me sa duket ne avantazh per momentin eshte Nikolla Marku.
26. Eshte mese e qarte qe Foti Cici shkruan ne forum me pseudonimin e Sokrat Dhimes. Kjo gje vertetohet me larte pasi Protopapa i nxjerr atij te palarat.
27. Foti Cicit i pelqen shume te flase per Belulin. Ja sec thote ai per veten :
Sokrat Dhima tek Gjuha e Ortodoksise ne shqip
Ashtu eshte! T'a shikosh kur meshon, ka nje ze te bukur dhe kur predikon i thote gjerat troc e thjesht, qe te kuptohen nga cdo nivel. Kendon bukur se eshte diplomuar per muzike bizantine ne konservatorin e Athines, plus teologjise. Prandaj dhe eshte per tu habitur, se si iu shpetoi grekeve nga duart.
Sokrat Dhima
Ju perpiqeni te pajtoni te gjithe qe te luftoni nje prift te rendomte, vetem se ai ka ngritur zerin kunder pleqve qe kerkojne te bejen ligjin kudo.
Sokrat Dhima
Une vete kontaktoj shume shpesh me te me e-mail.
Dhe me ne fund konkluzioni qe jepet me ka bere shume pershtypje:
Gjithashtu thuhet ne kete teme:Arsyet qe ne i permendem gjithe keto gjera nuk jane per te denuar at Foti Cicin se pse u deklarua si vorioepiriot apo perse perfitoi nga Sebastianos dhe nga Anastasi, pasi kjo eshte normale per shqiptaret e pasdiktatures sic i pelqen Fotit te vetequhet. Deri diku ne e kuptojme sjelljen e tyre, por ajo qe na indinjon eshte fakti se pasi njerez te tille te pasinqerte me te kaluaren dhe me te tashmen nuk iu takon te luajne rolin e patriotit te flakte te cilet iu perkushtuan teresisht ceshtjes shqiptare jashte atdheut.
Dhe:Ketu eshte vendi tiu permendim nje shprehje ndoshta jo te njohur nga te gjithe: Streha e fundit e batakcinjve eshte patriotizmi. Edhe i madhi Konica thote nje shprehje, e cila eshte me e njohur se e para: Shqiptaret jane te vetmit per te kthyer ceshtjet personale ne ceshtje kombetare.
Kjo do te thote qe duhet te jemi te rezervuar ne mirebesimin qe kemi krijuar me personin ne fjale pasi ai nuk eshte nje patriot i vertete por thjesht i ra nder mend karta e patriotizmit pasi shtrydhi deri ne fund karten e vorioepiriotit.Cmitizimin e pseudopatrioteve te cilet duhen demaskuar dhe largmbajtjen e tyre prej patrioteve te vertete te cilet duhen nderuar dhe respektuar.
Faktuesi qe fakton te verteten.
faktuesi@yahoo.com
Ti i faktuar, perserit ate qe tha Vllaznia se kur shtyp emrin Foti Cici dalin dritaret e Forumit. Une e bej ne google, ne yahoo e gjetke e nuk me del. Leni mo hilet. Thoni qe jemi ketu se na ka derguar qendra...
Ti thua se te kane ofendu. Po At Foti Cici nuk ka ofenduar kerrkend. Dhe nuk ka dal mfshehtaz si ju. Po nuk ua mba ti pergjigjeni ne shtyp se jeni te perlym.
Kush me dale? I biri i Qeferes dhe i Lutfiut, Andoni? I cili ka qene
me pare PASTOR Protestant, dhe me pare ishte mysliman, dhe me pare ushtarak, me emrin Artan? I cili iu bashkua grupit te Magjistares Ollges? Dhe po akuzoni At Fotin qe e pa pas emrin Fatmir? AI ka pas te dy ne dokumenta dhe i kam t[i perdorte ne gazeta qe te dy, derisa u prift dhe tani nuk i lejohet dhe ka vetem emrin e priftit. Ndersa ju mohuat emra e fene tuaj per dhrahmite e grekut.
Apo ALeksi? Spiuni Nr 1 i pedofilit Efrem, greku qe shkruajten gjithe gazetat per skandalet e tij seksuale. Te gjithe ne seminar thone se Aleksi eshte HOMOSEKSUAL. Edhe per ate ne e kemi fajin?
Domethene ju na qenkeni ofendu, kur keni mbledh nje tufe horrash qe paguhen nga Janullatosi?
Per cil Sebastjan flisni se ka qene At Foti? Edhe sikur te kete qen, aq na ben. AI po i sherben Shqiperise dhe ju grekut. Pastaj At Foti Cici ishte ai qe shkroi para disa vjetesh ne shtyp per Pirro Kondilin, djali shpirteror i Sebastjanit. Apo duani te mohoni dhe kete lajm qe eshte dhene ne Shqiperi ne shtyp?
Me daten 19 prill 1994 u arrestuan nga policia kreret
e minoritetit grek, perfaqesues te Omonias dhe
P.B.D.Nj
Panajot Marto, nenkryetar i Omonias per Tiranen
Theodhori Bezhani kryetar i Omonias per Gjirokastren
Vangjel Papakristo sekretar i pergjithshem i Omonias
Kosta Qirjako dhe Irakli Simo.
Midis tyre ishte edhe militanti i Sfeves Pirro
Kondili. MEgjithtese te tjeret ishin deputete e te ngritur, qeveria greke bente presion per lirimin e Kondilit.
Me daten 7 shtator 1994 u be gjyqi dhe u denuan me
akuzen: vepra penale e tradhetise ndaj Atdheut, ne
formen e kryerjes se porosise se agjentures se huaj,
ne bashkepunim.
Piro Kondili ka bere shkollen ne KOnice, dhe librat e Sebastjanos qe qarkullojne neper Shqiperi jane te perkthyera nga ai.
Janullatos e emeroi tani drejtor te shkolles se mesme kishtare te Gjirokastres, e cila mban me ushqim dhe fjetje, dhe u ben lavazh truri femijve te jugut, qe te shkojne pastaj ne shkolla te tjera e te propandojne idete e Vorio Epirit.
Prandaj sdilni me emra se do tjua skuqim mire. Nuk eshte vetem At Foti Cici. Jane kater teologe dhe te tjere mbas tij. Dilni se ndoshta ka ardh ora e Zotit te dalin ne shesh gjithe te fshehtat e dhomave te kryepeshkopates, te seminarit, dhe te ardenices bashke...
//Jua tėrheqim vėrejtjen tė gjithėve qė tė mos pėrdorni koncepte dhe gjykime tė pėrgjithshme qė do tė mund ta ofendonin personalitetin e dikujt. Secili ka tė drejtė pėr zėrin e mirė nė publik. Nėse mungojnė argumentet pėr njė gjykim tė rėnd, si psh. homoseksualizmi apo pedofilizmi i dikujt, atėherė do tė turpėrohet ai qė shkruan gjėra tė tilla. Pėr njė pohim tė tillė duhet shqyrtuar situatėn, konsideratėn etj. etj. qė janė punė tė gjyqit tė qarkut apo gjyqit mė tė lartė, prandaj, ju lutem, tė keni kujdes! Secili do tė pėrgjigjet pėr pohimet e veta (Shpresmiri)/
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpresmiri : 04-10-2003 mė 11:50
E kisha mbyllur llogarine, por pasi lexova kete mesazh skandaloz vendosa te regjistrohesha perseri.
Pasi e shikoj se Sfurku qe eshte edhe skeptri i Foti Cicit, nuk rresht se permenduri emra njerezish te nderuar, te cilet une sot i respektoj se jane klerike dhe funksionare te larte te KOASh-it.
Por une te kam thene se kush jam pervec emrit duke te permendur njohjet e mia me Foti Cicin sesi kam studiuar per Teologji dhe se si jam ne Tirane. Nuk e di pse permenden ne tym gjithe ata emra por ta dish se po rrezikon shume pasi nga sa thua mund te te kuptojne se kush je dhe mund te te cojne ne Kanosa, megjithese atje ke vajtur nje here. Nuk je aspak i holle dhe je shitur me shume sec duhet.
Lexoje edhe nje here [fare kam shkruajtur me vemendje dhe ne fund do lexosh emrin tim meqenese ma kerkove.
Nuk jam as njeri as tjetri, bile as qe i njoh. Mos u merr me thashetheme dhe te zesh emra te tjeresh ne goje sepse kjo nuk eshte ne etiken e njerezve pozitive megjithese ti nuk hyn aspak tek keta te fundit.
Ti duhet ta kesh kuptuar tashme qe meqe di kaq gjera per Cicin, patjeter qe e kam njohur mire ate dhe kam patur kontakte me te. Dhe nuk i kam shkruajtur te tera qe di
Gjithashtu mund te kesh kuptuar qe marr vesh nga teologjia. Une kam studiuar teologji, por nuk jam teolog pasi i nderpreva studimet per arsye personale, sepse zgjodha nje drejtim tjeter ne jete. Tani jam nje besimtar i thjeshte qe kam nje biznes te vogel dhe qe jetoj i kenaqur me familjen time ne atdheun tim.
Une kam qene nje mik i ngushte i Cicit dhe i jam larguar kur kuptova se s' ishte i sinqerte me veten. Ne ate kohe une nuk e denova qe luante rolin e vorioepiriotit sepse te gjithe ne qe ishim ne ate kohe ne Athine e benim nga pak kete gje. Por Fatmiri (flas me emrin kur e kam njohur une) shkoi edhe me tej. Ai u be grek me karta te rregullta per te perfituar favore nga shteti grek.
Ky ishte edhe shkaku qe une u largova perfundimisht prej tij sepse nuk mund ta duroja dot faktin qe ai shtirej per te pasur favore te ndryshme nga shteti grek.
Megjithate une i kam ruajtur keto sekrete per shume vjet brenda vetes derisa lexova ne shtyp emrin e tij. Ai duke dale nga vetvetja dhe duke mos u mjaftuar ne detyren e priftit sulmonte njerez te ndryshem nen flamurin e shqiptarizmes.
Ne kete moment une vendosa qe te publikoja faktet dhe te vertetat qe dija kunder tij qe opinioni shqiptar te mos sugjestionohej nga loja e tij patriotike.
Une e respektoj Cicin si prift dhe me vjen keq qe ai del nga detyra e tij. Dikur me pyetet ne Forum se pse nuk dilja hapur ne shtyp me emer kunder tij.
Se pari sepse une nuk jam njeri i rendesishem, por shqiptar i thjeshte dhe shtypi nuk do te me jepte rendesi dhe se dyti se te botosh mesazhet ne forum nuk eshte gje e vogel pasi ne cdo shoqeri kerkimi nese do te shtypje emrin e Foti Cicit do te te hapeshin dritaret e forumit qe flisnin per te. Ne kete menyre une e kuptova qe ekzistonte Forumi dhe u regjistrova.
Si perfundim une desha te falenderoj Forumin per mikpritjen sepse une do te dal prej tij pasi keto ishin te vertetat qe une dija, te cilat edhe i publikova.
Kam edhe nje kerkese per moderatoret:
Duke e pare qe tema e hapur po agravon ne ofeza dhe sharje banale si edhe permendje emrash njerezish te tjere te pafajshem, te cileve mund tiu jete shkaktuar ndonje indinjate serioze, do tju kerkoja qe ta kycnit temen sepse une e konsideroj te mbyllur si edhe te fshinit mesazhet banale te Sfurkut.
Ishte kenaqesi te bashkepunoja me ju, VLLAZNIMI.
P.S. Shko ne search ne messanger www.msn.com dhe bjeri Foti Cicit. Te fala Andrea L.
Ta thash emrin por mos me kerko te te them edhe mbiemrin se pastaj s'ka lezet.
Patjeter qe ti do ishe me i pershtatshmi si zedhenes i Cicit sepse misheron te gjitha idealet e tij si ne fjalorin banal ashtu edhe ne cilesine vjellashkaktuese qe shikon si armik cdo emer qe te vjen nder mend.
Duket qe dikur o i mjere ke qene afer Kishes por ndoshta pasi te kane percjelle se ke dale i pavlefshem, tani vjell vrer kunder saj. Po leri ore Satanit rradhe te beje punen e tij!!!
Meqe aludon mbi Seminarin ndoshta ke qene ndonje student qe te kane perjashtuar per imoralitet dhe per kete arsye ti do ti etiketosh edhe te tjeret si imorale.
Megjithese Vllaznia e tha emrin e tij me vjen keq qe nuk e njoh pasi do te doja ta perqafoja per ato fjale te arta qe ka shkruar. Nuk e ke kuptuar o idiot se ta ka hedhur duke qendruar nga etiketa e shkrimeve dhe morali i mendimeve 1000 here me lart se ty. Ishte pikerisht ky stil ai qe me terhoqi mua dhe me bindi mbi te verteten, kurse kur pashe se ti vetem shaje dhe renkoje si i cmendur thashe: "Hapi rruge budallait".
Te lutem Vllazni, te pakten me jep adresen tende te e-mailit qe te mund te kontaktoj me ty.
Faktuesi qe fakton te verteten.
faktuesi@yahoo.com
Krijoni Kontakt