Pershendetje te gjitheve
Si ja kaluat fundjaven?Ketej nga Athina na ka hyre shume ftohte,besoj se duhen ndezur kaloriferat.
Ari 100 vjec dhe nga une
Jonida c'kemi si po ja kalon?
Ciao te gjitheve dhe nje jave e mbare
Pershendetje te gjitheve
Si ja kaluat fundjaven?Ketej nga Athina na ka hyre shume ftohte,besoj se duhen ndezur kaloriferat.
Ari 100 vjec dhe nga une
Jonida c'kemi si po ja kalon?
Ciao te gjitheve dhe nje jave e mbare
Edhe 100 Ari.Tu realizofshin te gjitha deshirat.
mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.
pse edi kush ka ditelindjen?
Megjthate kushdo qe ta kete edhe 100 tetjera nga une edhe
Fat & Lumturi kudo ne jete![]()
Fleminderit te gjitheve per urimet.
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
Ari ne te dy qenkemi skorpionsa apo jo ?
E gezofsha karten e re. Shkova e mora. E kam deri ne 9 shkurt 2004. Deri atehere e kam dhe lejen e punes prandaj.
Sa mire eshte te jetosh keshtu. Ta japin lirine me pikatore. Jeta per ne eshte surprize e vertete. Deri ne shkurt do jem ketu standar. Me pas po me dhane rinovim do jem, ne te kunderten do shkoj ne ndonje shtet tjeter evropian. Jeta ne Greqi eshte me te vertete e larmishme dhe plot te papritura. Ku do gjenim neve me mire ? Na bejne te vleresojme cdo moment te qendrimit tone ketu.
Nejse sa here jua prish humorin me pesimismin tim.
Dje u gjenda deri ne 8 e gjysem ne darke ne mbledhjen e keshillit drejtues te kompanise ku punoj me omologen e saj nga Spanja ne nje takim per rinovimin e kontratave te importit. Kam qene present ne te tilla meeting dhe me italiane, francez dhe belge.
Kam pare dhe analizuar me kujdes sjelljen dhe reagimin e te dyja paleve greke- evropiane
E vetmja gje qe kam kuptuar ne keto takime eshte se greket jane kaq te djallezuar dhe ...........(nuk po e them fjalen se s'me lejohet) sa nuk e merrni dot me mend. Jane gati te shesin dhe grate dhe nenat e tyre per nje kontrate sa me te dobishme per ta. Degjenerohen deri sa nuk mban me dhe ky fakt me habit pa mase ne kontrast me evropianet te cilet mbajne nje qendrim dinjitoz ne cdo situate te ndodhen.
Ju lodha shume me pesimislleqe qe ne mengjes,
TE JENI MIRE TE GJITHE DHE KEEP WALKING QE THOTE DHE XHONI SE JEMI NGA ME TE MIRET.............
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
ERDHAAAAAAAAAAAAAA
TE FALA KENI NGA MOROJA SHUME DHE JU MENDON CDO DITE....
DO LEME TAKIM TE SHTUNEN PARADITE NEVE TE SELANIKUT ?
SHUME E VONUAM .....
DITEN E MIRE
Ah beni qejf ju beni![]()
Pershendetje te gjithve!
Na erdhi dhe dimri me te ftohte, shi dhe pesimizem me dokumenta te pa marra, me fytyra pa shprehje te punonjesve kafe pires prapa sporteleve qe perserisin pa u lodhur refrenin " nuk dime gje " " eja neser...pasneser.....pas nje jave....vafsh ne djall", ore te humbura, dinjitete te vrara qe jane paralelizme te sakta me malesorin Migjenian ne rradhe per miser. Por sapo fillon te revoltohesh, te shfrysh, te vjen parasysh atheu yne i dashur, situata qe te pret atje dhe qetesohesh, merr fuqi thua nje " den variese" dhe vazhdon duke shpresuar se gjerat do te rregullohen, se dhe greqia do te europianizohet dhe situata jone do te permiresohet. Te pakten greqia, se po pritem Shqiperine .... na mori lumi.
Rrjeshta pesimizmi ne nje pasdite te ftohte nentori.
Ja kalofshi sa me mire!
Kush kėrkon gėzon!
Jona per fat te keq kete jave dhe te shtun dhe te djele jame i zene.Postuar mė parė nga jonidapasho
DO LEME TAKIM TE SHTUNEN PARADITE NEVE TE SELANIKUT ?
SHUME E VONUAM .....
DITEN E MIRE
Pastaj kur thua paradite cfare ore ke parasysh?
PlaKo u c'kurajo kemi kaluar dhe dite me te keqia veteme kete mer parasysh,le te shpresojme ne dite me te mira![]()
Kalofshit mire te gjithe.
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
Krijoni Kontakt