Pershendetje.Si ja kaloni?Ne radhe te pare ju nga Selaniku si jeni mbas tronditjes nga termeti?
Shyqyr qe kaloi 28 tetori sepse tani per 6 muaj do flasin prape perkete teme.Do na pushojne veshet.
Ciao..
Pershendetje.Si ja kaloni?Ne radhe te pare ju nga Selaniku si jeni mbas tronditjes nga termeti?
Shyqyr qe kaloi 28 tetori sepse tani per 6 muaj do flasin prape perkete teme.Do na pushojne veshet.
Ciao..
sa do te doja te ishe nje pike loti
te lindja ne syte e tu..
te jetoja ne faqen tende.. &
te vdisja ne buzet e tua..
OJ PATRIOT ,
PER ENSIMAT E DI QE DUHEN AQ DHE NUK KAM PROBLEM.
DESHA TE DIJA ATO LETRAT E TJERA QE THUA TI S'KA PROBLEM.
SIDOQOFTE FLM PER INTERESIMIN.
DITEN E MIRE
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
Nje nga kerkesat per lejen e punes eshte dhe kontrata e punes (prozlipsi),te tjerat nuk po me vijne ne mend,nqs do mundem te shkoj te zyra keto dite do pyes.
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
PERSHENDETJE TE GJITHEVE
Si po ja kaloni forumista! Po ju pelqen shiu
Kush kėrkon gėzon!
mos shkruani kaq se do keputeni
Pershendetje gjithe shqiptareve (jo vorio-epiriotave) te Gr,
Pershendetje gjithashtu Julius per poezine ne faqen e pare te kesaj teme,me kujtoi dicka te vjeter dhe me beri te buzeqesh.Kam jetuar dhe une ne greqi deri para dy vjetesh.
Ju uroj nje dite te bukur,ciao
pershendetje te gjitheve!
durrsako,ai shiu mire ishte por me i mire do ishte te flinim e jo te punonim,se po na zinte gjumi mbi kompjuter
Ciao
Kala re pedhia oute ena gia na poume ................
Mos u ankoni per shiun se ne ketu ne gjermani na ka filluar ftoma qe ne fund te shtatorit dhe ne maj do mbaroje,kurse ju te pakten kini shijuar temperatura te larta, te pakten Athina.
Ciao
Krijoni Kontakt