-
E vetmja gje qe kerkoj nga kjo jete eshte te me jape nje shans qe te vertetoj se parate e shumta nuk te bejne te lumtur..
-
-
- Ne burg e kalojne kohen me te shumte ne nje qeli 3x3, kurse ne pune, zyra eshte 2x2.
- Ne burg kane tre vakte ne dite per te ngrene, kurse une ne pune kam vetem nje 5-minutesh, dhe per te madje duhet te paguaj.
- Ne burg shperblehen kur punojne mire, kurse ne pune i vetmi shperblim kur punoj mire eshte.. me shume pune.
- Ne pune duhet te mbush xhepat vazhdimisht me kart-vizita, kurse ne burg secili ka numrin e tij te qepur ne bluze.
- Ne burg nje roje hap dhe mbyll gjithmone dyert, kurse ne pune une duhet te jem gjithnje i pari qe ti hap deren pronarit..
- Ne burg mund te shikosh televizor dhe te luash lojra te ndryshme, kurse ne pune te pushojne menjehere po te pane me dicka te tille..
- Ne burg te inkurajojne si te fillosh nje jete te re, kurse ne pune duhet ta mesosh vete ne kohen e lire..
- Ne burg mund te flesh kur te duash e asnjeri nuk te shqeteson, kurse ne pune te pushojne menjehere per dicka te tille..
Ku eshte me mire pra?
Treguar
-
-
- Sa veta punojne ne firmen tende?
- Afersisht gjysma.
-
-
Pse njerezit besojne ate qe ju thote se ne qiell jane 400 miliard yje, dhe kur ju thone se stolat sapo jane lyer, shkojne dhe e provojne me gisht?
-
-
Pse te flasesh keq per nje femer?
A nuk mjafton te thuash qe ajo eshte nje femer?
-
-
Duaje shokun me shume se veten tende, por jo gruan e shokut me shume se gruan tende.
-
-
Ne tė dy nėn shiun e verės
Era frynė e na rreh nė fėtyrė
Edhe uragani ja filloj
E po na lag pikė pėr pikė
Zemėr ..............
The moj qafėn ti me gjith PIKNIK.
-
-
Ishte veshtirė tė them "Tė dua".
Ishte vėshtirė ta kuptoj se mė do
Nuk tė kuptoja fort mirė
Kur mė thoje se mė dėshiron
E ti vazhdon e flet me mua
Po tė them unė pa mėshirė:
Kjo gjuhė KINEZE ėshte vertet e vėshtirė
-
-
Cfare bejne 17 bionde para diskoteke?
Presin te 18-in se ne dere shkruhet "Nuk lejohet nen 18".
-
-
A e dini ku ėshtė dallimi midis brekeve te femrave tani dhe dikur?
Dikur ėshtė dashur me larguar brekėt per te pare b****
Kurse tani duhet te largosh b**** qe te shohesh breket.
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt