Close
Faqja 3 prej 18 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 174
    ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Nano si me tė qeshur i thotė njė ditė Gramozit Rucit:
    - Amanet, kur tė vdes, mė hidhni nė det.
    - Po pse atje?- e pyeti Ruēi.
    - Sepse Ilir Meta ėshtė betuar qė do tė hedhė valle mbi varrin tim!

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Populli:
    - Cdo ti benin kryeminstrit tone po ti bente te njejtat pislliqe qe ben ne Shqiperi ne nje vend tjeter ne Europe?

Doktori:
    - Do ti fusnin nje celular ne b*** dhe do tja jepnin numrin gjithe popullit qe ti dergonin nga nje zile.

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Ishte shoferi i limuzines George Bushit. Po ky nuk ishte i kenaqur nga rroga qe paguhej. Edhe vajti mori nje cope buke dhe i hodhi *** nga lart dhe po e hante perpara Bushit. Bushi e pa dhe i thote:
    - Cfare eshte ajo?
    - Hic - i tha shoferi - kam 4 fimije edhe nuk me del rroga qe te ha.
    Edhe Bushi i rriti rrogen. Edhe doli ne gazete kjo.
    Mer gazeten edhe e lexon shoferi i Enver Hoxhes edhe tha me vete "edhe un keshtu do tja bej". Vete mere nje cope buk e mbushi plot me *** edhe po e hante perpara Enverit.
    - Cfare eshte ajo? - i thote Enveri.
    - Hic - tha shoferi - kam 7 femije edhe nuk me del rroga per per te ngrene edhe po e ha me ***. Edhe Enveri i thote:
    - Me holle me holle se me aq *** hane 7 veta buke.

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Djali 5-vjecar:
    - Babi, cfare eshte korrupsioni?
    Babi:
    - Ik te keqen babi se je i vogel dhe nuk kupton nga keto gjera ti.
    Djali:
    - Te lutem, ma shpjego thjeshte e thjeshte se e kuptoj une.
    Babi:
    - Shiko bir, une jam pronari i firmes dhe kam punetoret qe punojne per mua dhe une quhem kapitalist. Leket qe fitoj, ja jap mamit e cila investon per familjen. Mami quhet qeveria. Ne kemi dhe nje punetore qe na ben punet e shtepise. Pra ajo eshte klasa punetore. Ti je populli dhe motra jote eshte e ardhmja. I kuptove?
    Djali:
    - Po babi, e kuptova.
    Naten vone, tek sa po flinin, motra e vogel beri kaken dhe filloi te qante. Djali u ngrit dhe vajti tek dhoma e prinderve dhe ne krevat ishte vetem e ema. E tundi te emen qe te ngrihej por ajo gerhiste per shtate pale qejfe dhe sdonte tia dinte.
    La te emen dhe shkoi tek dhoma e sherbyeses, hap deren dhe sheh te jatin duke bere dashuri me te. Mbylli deren dhe tha me vete:
    - Tani e kuptova cfare eshte kapitalizmi. Kapitalizmi ja fut klases punetore, qeveria fle gjume, populli s'e ndigjon, e ardhmja eshte e zhytur ne ***.

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Na shkuan nje here ne nje samit Sala dhe Meksi. Pas samitit u shtrua nje dreke per te gjithe te pranishmit qe merrnin pjese ne samit. Dreka po hahej me luge, pirunj floriri. Pasi mbarojne, Meksi kap lugen dhe pirunin ne menyre spektakolare dhe i fut ne xhepin e xhaketes. Asnjeri nuk e sheh vetem Sala e shikon dhe thote me vete: "Ky maskara me ma hedh mue, ja rregulloj une ketij qe a msu gjithmone me vjedh." Hidhet Sala e thote:
    - Zonja dhe zoterinj! Tani do te bej nje magji qe te fus lugen dhe pirunin ne xhepin tim dhe do gjeni te xhepi Meksit.

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Takon nje dite Sala Tosin mbas marteses me Xhoanen dhe i thote:
    - O Toso, po si ja ben me me gruan e re? Ti 60 vjec burre ajo 30, goce e re, si e kenaq ne shtrat?
    - Tani ne vere - i thote Tosi - isha ne Greqi dhe bera trapiant penisi. Ma hoqen ate qe kisha e me vune nje te ri. Tani jam mire fare, punon per bukuri.
    - Ai i imi ka skaduar fare - i thote Sala, - kam frike se po me le Liria.
    - Po deshe - i thote Tosi - te prezantoj me mjekun tim grek ta besh edhe ti operacionin.
    Bien dakort dhe shkon Sala ne Greqi, ben operacionin dhe kthehet. Mbas nja 1 muaji takohet prape me Tosin.
    - He me Toso, si po te ecen penisi i ri?
    - Klas fare - i thote Nano. - Po ty Sale?
    - Me te thene te drejten - i thote Sala - ska punuar as edhe nje dite. Rri gjithmone ul dhe eshte i vogel fare, u flliqa edhe me Lirine.
    - Ska mundesi - i thote Nano, - uli pantallonat te ta shoh njehere.
    I ul pantallonat Sala dhe... i thote Tosi:
    - Po ty te paskan vene penisin tim te vjeter...

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Vendosi qeveria te nxirrte nje taks te re: Taksen e seksit. Filluan politikanet te shkonin 'gju me gju me popullin' qe ta shpjegonin se si ishte kjo takse.
    Ne nje nga keto takime:
    - Keshtu pra cdo njeri qe e ben me gruan e vet duhet te paguaj 200 lek, me te dashuren 300 lek, nese eshte i martuar e ka dhe te dashur 600 lek. Fillimisht cdo mashkull duhet te paguaj edhe per te gjitha heret qe ka bere seks perpara daljes se takses...
    - Me leje - u degjua nje ze nga fundi i salles - po une qe kam bere seks me Makbule Ceco?
    - Zotri per demshperblimet do flasim me vone.

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Tos Nano po udhetonte me makinen e vet kur shoferi pa dashje shtyp nje derr qe doli ne mes te rruges papritur.
    Shko i thote shoferit e thuaj fshatarit te shkrete qe je shoferi im, qe shtype derrin e qe do ta demshperblejme.
    Prezantohet shoferi te fshatari: Jam shoferi i Nanos, e shtypa padashje derrin.
    - Tu befte dita njemij o bir.

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Sala ne nje miting ne Farke te Tiranes, i drejtohet te pranishmeve me shprehjen:
    - Te dashur demokrate e demokrat te Farkes, farkare e farkarė te Tiranes.

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Edi Rama po bente xhiro me kale. E sheh gomari e i thote kaut:
    - Ai kali aty paska lind me difekt. Shife, shife, ku e ka k*rin, siper kurrizit..!

Faqja 3 prej 18 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •