Normalisht per te vetmin qellim te shtojme sojin. Lindje-martese-vdekje.Postuar mė parė nga BurimTopi
Normalisht per te vetmin qellim te shtojme sojin. Lindje-martese-vdekje.Postuar mė parė nga BurimTopi
Nuk e di se pse jam i krijuar.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Besoj se e di.
krijim???? nuk ma do mendja qe prinderit e mi kane qene kaq romantiker.
ne kohen qe "u mbolla" nuk ka pasur as kontraceptive as prezervative, vetem se e di qe kur hodha shkelmat e pare une u bera shkas per krijimin e nje familje!
dhe i kuptoj kur thone "cte ben femija sta ben as perendia".
Money Makes Man act Funny
Njeriu i pare nga cili instikt u krijua............?
---------------------------------------------
Nga instikti i vazhdimesise se llojit por ne nje planet tjeter, me te tjera kushte... (ndoshta klone e jashtetokesoreve).
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Me ne fund lulezoi dielli edhe nder ne......---------------------------------------------
Nga instikti i vazhdimesise se llojit por ne nje planet tjeter, me te tjera kushte... (ndoshta klone e jashtetokesoreve).
Nga personeli i albasoulit nxorri koken dhe thyu heshtjen gjeniu i shekullit....
Pa hezitimin me te vogel,sikur te kete qene ne kateder me "bert shtajnin"pohon se "ndoshta" njeriun e klonuan ufo-t ne menyre te atille qe te jete ne gjendje te shkruaj edhe poezi syzezave.
hahahahahahahahahahah oooh hahahahahahahahaha
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 27-10-2004 mė 06:49
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Me vjen keq per ty.....Postuar mė parė nga Leila
Ty nuk ka fabrike ne bote qe te te perpunoje, por sido qe te jete do ti them edhe une disa fjale,me shpresen e madhe se do te lexohen nga ti dhe mua do te me rritet rroga dhjetfish.
Po te veresh ,do te konstatosh se njeriu ka shume role ne bote,dmth qe njeriu mund te behet protagonist i shume mundesive qe ia ofron jeta,por duhet te dallosh se cila nga keta eshte me e vlefshme per te duke nenvizuar se njeriu eshte i perkohshem ne bote.
Pastaj adhurim ndaj Allahut konsiderohet edhe gjumi qe flen.....kuptohet nese ti bien te flesh duke permendur emrin e Zotit dhe duke iu lutur atij qe te te mbroje prej te keqijave.
Pse mos kujton ti se parajsa fitohet me onamotope e me the e te thashe.
Qama syzezen qama.........
Floriri, nuk kam absolutizuar, kam thene :ndoshta. Apo je rrembyer gjate leximit dhe te ka eksituar fakti qe njeriu eshte pasardhes i majmunit!Postuar mė parė nga FLORIRI
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Kot per qejf...........i leme menjene per pak kohe majmunet.Floriri, nuk kam absolutizuar, kam thene :ndoshta. Apo je rrembyer gjate leximit dhe te ka eksituar fakti qe njeriu eshte pasardhes i majmunit!
Pse pikerisht te vjen ne mendje nje opcion i tille? Ku mbeshtetesh qe "ndoshta"
ufot keshtu e klonimi ashtu.
Thane shkenctaret.....posiiiiii ,goxha justifikim per nje pjese te madhe te megallomaneve dhe mendjendriturve.
Jeni rritur e djegur por kurre sjeni pjekur per ta zhyt icik koken e me kuptu llumin qe po e bastardon boten me media, prostitucion, e dhjamosje mc-donaldsi.
Qe njeriu eshte krijuar prej Zotit nuk e them une qe kam frike se ke per te ma fshire postimin ti.....lol.E thone libra te ndritur,te medhenj,me fame me shume se cdo gje ne kete bote.Libra qe ne saje te rregullave te tyre mban frymen gjalle njerezimi.Libra te cilet lexohen e lexohen e perseri mbesin enigmatike dhe shume te pasur.
Pervec librave dhe profeteve te zotit qe padyshim jane me kopetentet persa i perket respektit dhe fames ne bote e permendin edhe pjesa me e madhe e te diturve.
Por ce do qe sot asht koha kur ateizmi asht ba i modes..........
Hani,pini,flini,....,etj etj ........e mos harroni me vdek lol
Krijoni Kontakt