Jam krijuar se maja dhe baja vduqen per nje bebi...
.. qe te mbahet ndezur oxhaku de![]()
Jam krijuar se maja dhe baja vduqen per nje bebi...
.. qe te mbahet ndezur oxhaku de![]()
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
Perse kemi ardhur ne jete???? Dihet mire qe na sollen ne jete per te vazhduar llojin dhe qe ne do te sjellim ne jete te tjeret prape per te vazhduar llojin dhe qe te ndodhe kjo gje,kane futur si menyre dashurine(pa pa pa sa u punon mendja te shkreteve per te na genjyer :P )Tani edhe me Kuranin e Burimit,prape tek e njejta qafe dalim....![]()
Postuar mė parė nga Leila
Reina, hajde te them une ca mundesi e pastaj le te vendosim ne cilit grup i perkasim.
- Jemi krijuar per te vazhduar rracen
- Jemi krijuar nga nje aksident apo bashkim i kemikateve
- Jemi krijuar nga nje rrace tjeter (alienet, per shembull) per te na studjuar
- Jemi krijuar nga nje rrace tjeter (alienet, per shembull) qe te zbaviten gjithe diten duke na pare ne sic shikojme ne telenovelat
- Jemi krijuar nga Zoti/Allahu per arsyen qe ti sherbejme
- Jemi krijuar nga Zoti/Allahu per arsyen qe te zbaviten gjithe diten duke na pare ne sic shikojme ne telenovelat
- Jemi krijuar nga prinderit per qejf
- Jemi krijuar nga prinderit prej nje aksidenti
- Jemi krijuar nga prinderit prej zakonit
- Jemi krijuar nga prinderit prej presionit qe te gjithe te martuarit duhet te kene femije (gjithashtu, prej tradites)
Ka shume arsye... dhe mos qeshni duke lexuar kete liste pasi shume njerez i besojne keto gjera seriozisht.
Biblen dhe Kuranin i kam lexuar ne 3 gjuhe keshtu qe nuk po flas nga injoranca. Nuk anoj tek asnjera fe, pasi une besoj qe gjithshka eshte e mundur.
lejla zemra them per qellimin e jetes.. perse Zoti me ka krijuar.. te gjej rrugen time.. te jem e sigurt per ate rrug qe do vazhdoj..
Be yourself and you will always be in fashion.
As po i shtoj as po i heq asnje presje nga ato qe tha miku i nderuar Leci.Postuar mė parė nga leci
deri tani kisha vaguar neper bote duke kerkuar qellimin e jetes time.
tani qe lexova kete teme jeta ime do marri nje rruge tjeter.
duhet te lexoj sesben kuranin per te kuptuar pse kam ardhur ne jete.
flm qe na hapet syte..
i mjeri une ku paskam qene deri tani...
Aman o popull,kur u bete kaq besimtare.
Inderuar nismetar i temes ,mendoj se do vdes pa marre vesh pse erdha ne jete ,se nuk kam nderment te lexoj kuranin.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
I nderuar Kolomb s'ka nevoje te lodhesh shume. S'po te le te vdesesh i paditurAs po i shtoj as po i heq asnje presje nga ato qe tha miku i nderuar Leci.
Aman o popull,kur u bete kaq besimtare.
Inderuar nismetar i temes ,mendoj se do vdes pa marre vesh pse erdha ne jete ,se nuk kam nderment te lexoj kuranin.
Dhe UNE s'i krijova njerezit dhe xhinet pervecse te me adhurojne. (KUR'AN)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga cunimartum : 01-09-2003 mė 18:36
Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.
Jo kaq naive o popull Burimi ju thote shendet ju i thoni plac !!!
Roni dhe adhuroni Zotin tuaj
Dhe do ta shifni sa e bukur do tju duket jeta
All-llahu ju zgjerofte zemren per te pranuar Islamin
Paqe
SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR
edituar...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga armandovranari : 05-09-2003 mė 00:28
JO NEGOCIATA! VETĖVENDOSJE! WE SHALL NEVER FORGET!
ju antari TROPTIT nuk eshte kjo teme per kafsh si ju . por per njerz qe e dine qellimin e krijimit.
Se edhe kafshet nuk boj asgje tjeter veq ato gjera qe i permende ti.
ki kujdes ne shprehje se mund te te mungoj gjuha.
Po kafshe jemi... vetem lloj tjeter, aq.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Lehjla nuk e ke edhe aq keq se sipas mendimeve tua , nuk dallon shume prej kafsheve edhe disa si ti.
Por dije se te gjitha krijesat tjera jan nen urdhrat e Zotit dhe nuk bejn asnje devijim nga ajo per cka jon krijuar , ndersa njeri eshte lene i lire per ta zgjedhur vet rrugen e drejt.
Krijoni Kontakt