Kodi PHP:
SHQIPERI ETNIKE PER NJEREZ ME ETNITETIN ME TE VJETER NE BALLKAN
Shkruani mendimin tuaj.SHQIPERINE E BEJNE VETEM SHQIPETARET
Kodi PHP:
SHQIPERI ETNIKE PER NJEREZ ME ETNITETIN ME TE VJETER NE BALLKAN
Shkruani mendimin tuaj.SHQIPERINE E BEJNE VETEM SHQIPETARET
C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA
kush nuk eshte per Shqiperi Etnike
atij i rafte fort ne zemer nje pike!
A jemi per nje Shqiperi Etnike?
pergjigjeja ime: PO e Fuqishme
Pergjigja eshte nje dhe e pa diskutueshme. PO PO PO.
Shqiperia e shqiptareve vdekje tredhetareve.
pershendetje. illiriani01 me kujdes me mallkimet se po na vdes NANO e na meti shqiperia pa president e vja me det per ne pastaj. per gjigjja ime eshte po.
Deri tani po me pelqejne sondazhet...![]()
Eshte nje ide madheshtore!Te gjithe besoj jane dakort?!Ne fakt eshte bukur te mendosh te gjitha trojet e bashkuara,por a eshte e mundur??
Mendo,kosovar,çame,labe te gjithe bashke qe hane kokat me njeri tjetrin.Kush thote se do te shkojne mire i genjen mendja.Dihet se si eshte i garuar shqipetari.Prandaj me mire secili ZOT ne shtepine e vet dhe per ata qe shikjne enderra,le te mashtrojne veten me iden se nje dite do te mblidhemi te tere bashke! (dhe ne te njejten kohe do te plaste lufta civile me e madhe e te tera koherave)NEJSE...ne fund te fundit sikur te behet realitet do te ishte gje e madhe!!!!!!!
((((((Ciao)))))
:-=
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pergjigja ime eshte PO
Ndryshuar për herë të fundit nga s0ni : 18-06-2002 më 19:35
Secili eshte i lire te shprehi mendimin e tij, por mendimi im eshte qe shqiperine e bejne vetem shqiptaret, cte keqe ka te jetuarit bashke zhvillim merr edhe vendi moj Jeliah, shiko Evropa e Bashkuar EURO, Shtetet e Bashkuara USA, Mberteria e Bashkuar UK, Emiratet e Bashkuara...etj Me thuaj nje vend te bashkuar qe sben perpara???
Bashkimi ben fuqine.(Fjale e urte popullore)
Edhe unë them PO PO PO PO PO PO
Shëndet të gjithëve!
Krijoni Kontakt