Close
Faqja 4 prej 24 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 233
    i/e regjistruar Maska e MEDEA
    Anëtarësuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    aq eshte!!! aty mbaju cobraaaa!!! aq ka qene para afersisht 100 vjetesh...se tani 3/4 ne mos me shume te tyre (qe jane jashte kufijve) jane asimiluar e konsiderohen toka te huaja...
    me vjen keq...qe dukem...ndoshta vetem une ajo qe se do shqiperine etnike...DO ISHTE FANTASTIKE NJE SHQIPERI E MADHE!
    por eshte e pamundur...!zbrisni me kembe ne toke!
    byeee

p.s. jo per te te mesuar gjuhen tone...por fjala "shqipetar" ne shumes ka "è" ne fund...shqipetarè!
    nje komb ka nje gjuhe!
    Tregome kush je, dhe atehere do te di te shprehem me pasion! L.Buscaglia

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160

Angry Patriotizmi sduhet te vdesi!!!

O The Dardha, do ca leksione kjo Medea me duket ne histori, se harron se tipat qe asimilohen kollaj ngjajne 100% me te. Jo terli jo verli, jo realist jo idealist.

Po edhe ti shqiptare ke lindur e do te vdesesh moj Medea.

ALBVIRTUALI Maska e The Dardha
    Anëtarësuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    439
    O Sonik o patriot me me gjakftohtesi, keshtu me nerva snxjerrim gje ne drite lere Medean te thoje mendimin e saj, qofte edhe i gabuar sigurisht edhe ajo e ka ne zemer Bashkimin, por ajo nga Tirana ndjek edhe politiken dhe i sheh gjerat me qarte. Por secili duhet te jap kontributin e tij qe te arrihet ajo qe duam, nje levizje e lirshme e shqiptareve neper bote, nje komb etnik jo i coptuar, nje konsolidim i mire i politikes shqiptare etj etj

Ndryshuar për herë të fundit nga The Dardha : 28-06-2002 më 02:32
    C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA

Proud to be an Albanian Maska e cobra
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    Detroit Michigan USA
    Postime
    16

Thumbs down MEDEA

Nuk janë asimiluar shqiptarët jashtë kufijve ,por përkundrazi janë asimiluar shqiptarët brenda kufijve ( dhe ndoshta një nga ata je edhe ti medea)
    shqiptarët jashtë kufijve i kanë ruajtur më mirë zakonet e shqiptarit(besën ,trimërinë ,bujarinë, patriotizmin)

Do të bëhet Shqipëria Etnike , por jo nga "shqiptaret e asimiluar brenda kufijve" ,por nga diaspora shqiptare dhe nga
    UCK-të që po dalin njëra mbas tjetrës

shpirt i cobrës ,flm që më korigjove
    by the way jo se dua të të mësojë gjuhën shqipe , por
    shkruhet shqiptarë dhe jo shqipëtarë

Have fun
    Cobra
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    A woman marries a man expecting he will
    change, but he doesn't.
    A man marries a woman expecting that she won't
    change, and she does.
    - COBRA-

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2002
    Postime
    278
    Te lumte cobra

Anëtarësuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    ohuuuuuuu...thoni cte doni!
    jeni te lire te mendoni cte doni ashtu sikur jam edhe une!
    mprifuni e ngrifuni per shqiperine etnike! se ia vlen vertet!

SONIK...lali kur te vjen serbi e aq me teper greku me pushke tek koka te vret baben e te perdhunon gruan, e te thote merr rraqet e shporru nga keto troje se jane te miat...atehere hajde flasim prape bashke sesa i afte je ti te mos asimilohesh! NGA RRETH 500000 çAME...SOT JANE A SJANE VETEM 1/50 JO SEPSE ATA DESHIN TE ASIMILOHESHIN...POR SEPSE ASHTU SHKUAN PUNET!

COBRA...sa per ty mos me thuaj mua se do asimilohem...sepse ai do jesh ti pasi te martohesh me ndonje american woman andej nga detroiti...ose ne mos ti kalamojt e ty...etj etj

dy pyetje kam...ti thua "shqiptaret e asimiluar brenda kufijve"??????? ca je tu thene mer lal???? a e di ceshte asimilimi??? si term letraro-historik?

pastaj thua " shqiperine etnike do ta beje diaspora"????ca je tu thene prape????a e di cdo me thene diaspore???? QE TI JE NJE SHQIPTAR NE TOKE TE HUAJ ...E STA LE NJERI TA QUASH ATE TOKE TENDEN SIKUR DHEMBIN KAQ TA BESH...NQS KTHEHESH KETU ESHTE TJETER PUNE! TI ATY JE MINORITET MER DAJ!!!!! hahahahahahaha me shkrite...dhe me lodhet ne te njejten kohe se nuk merrni vesh e nuk jeni tolerante fare fareeeeeeeeeeee

THE DARDHA...VETEM TI PASKE PAK BONSENS KETU MESA SHOH...KETA HIC....BOFSHI QEJF SE SPO IU NDERHY ME!!!!
    BYEEEEE
    e doni te me mesoni mua historine?! eh sa net pa gjume mbi ato libra historie kam kaluar.....histori per shqiperine ...por e shkruajtur nga te huajt...mendimet e tyre te verteta mbi ne dhe te metat tona! lexojini jua keshilloj...mund tju sugjeroj edhe tituj nqs doni!

Sinqeritet.Korektesi.
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Nuk di c'te them ne parim bie dakort me te gjithe,kush nuk do nje shqiperi etnike,ne realitet!!!!!!!!!!!!! pajtohem me Jelohim nese nuk e shkruajta gabim emrin.
    duhet te jemi me realist persa u perket ketyre ceshtjeve,tjeterc deshira dhe tjeter realiteti.
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

ALBVIRTUALI Maska e The Dardha
    Anëtarësuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    439

Exclamation Kujdes

Eshte nje teme shume delikate. Ju lutem respektoni mendimin e njeri tjetrit. Se jemi te gjithe shqiptar i gjithe qellimi i kesaj teme eshte te merremi vesh me njeri tjetrin.

Nje shprehje e urte thot:
    Kujdes per cfare i ve qellim vetes se mund ta arish. Prandaj ne duhet tia veme qellimin e mire vetes.

P.S. Medea po ike ti krahu i fort i opozites , behet diktatur.Lol
    C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160

SHQIPTAR 100%

Uuu po ta kishe then me perpara ti qe je bazuar ne libra te huaj, te paskemi rene me qaf kot. Ata libra a ka mundesi ti dim tituj qe ke lexuar ti Medea???

Shqiperin e bejne Shqiptaret.
    UCK
    USHTRIA CLIRIMTARE KOMBETARE

Anëtarësuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    po patjeter ti them titujt sonik...po me premtove se do marresh te pakten mundimin tu shohesh kopertinen...me vjen te te shaj po spo e bej! une nuk i thashe titujt qe heren e pare per te mos u dukur teper mendjemadhe...MEQE I DONI JA KU I KENI:

PO E FILLOJ ME STUDIUESIT E PATRIOTET SHQIPTARE:

1. nga i madhi UKSHIN HOTI (per te cilin sa here flas me mbushen syte me lote....a di ndonje gje ti per te o patriot??? )
    titulli "FILOZOFIA POLITIKE E CESHTJES SHQIPTARE"

2. nga akademiku REXHEP QOSJA... titulli "STRATEGJIA E BASHKIMIT SHQIPTAR"

3. serish nga REXHEP QOSJA..."CESHTJA SHQIPTARE"

ne lidhje me qendrimin qe ka mbajtur e do mbaje bota ndaj nesh:
    4. ne kete rast italia nga IZBER HOTI..."QENDRIMI I DIPLOMACISE ITALIANE NDAJ SHQIPERISE E SHQIPTAREVE"

ne lidhje me gjenocidin e pashembullt qe eshte ushtruar mbi shqiptaret jo vetem ne kosove e cameri ...por edhe ne mal te zi e gjetke.
    5 nga INSTITUTI ALBANOLOGJIK I PRISHTINES... "GJENOCIDI I MALIT TE ZI MBI POPULLIN SHQIPTAR (dokumente)"

dhe ne fund per sa i perket autoreve te huaj...po marr vetem nje shembull...qe mos ta lodh truçken tende mikroskopike...( por nqs do vetem me thuaj se jam gati te te furnizoj me tituj)
    6. eshte nje bashkeautoresi mes UDOVçKI-T dhe RIDGEWAY-T...
    titull "MAKTHI ETNIK I JUGOSLLAVISE"!

DOOOO MEEEEEEE???? SE KA EDHE MEEEE POR HEREN TJETER!

per te qene te sakte une nga keto kam lexuar...1,2,5,6 tani jam me 4-ren.

flm the dardha per suportin...DHE E PERSERIS...INTELEKTUALET E KANE ME PERZEMER NGA TE GJITHE SHQIPERINE ETNIKE!!!! te jeni te bindur....!!!

sonikut dhe gjithe te tjereve...po ju flas popullorce...: "petulla me uje dine te bejne te gjithe!"

hajt shnet ! .....dhe mos mi ngrini nervat!!!!

Faqja 4 prej 24 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 13-12-2010, 10:02
  2. Parailiret - Iliret - Arberit _M.Korkuti
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 02-10-2006, 20:53
  3. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26
  4. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •