Close
Faqja 15 prej 24 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 233
    Une se mbeshtes per veten time Shqiperine Etnike. E mbeshtes qe kosova te jete e pavarur, mbase edhe trojet e tjera shqiptare mund te jene te pavarura. Por secili ben mire te rri ne shtepi te vet. Boll ka tangerllek shqiptari ne Shqiperi. Te rrish tani e te durosh edhe tangerllekun e shqiptarit nga ish-Jugosllavia.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Une se mbeshtes per veten time Shqiperine Etnike. E mbeshtes qe kosova te jete e pavarur, mbase edhe trojet e tjera shqiptare mund te jene te pavarura. Por secili ben mire te rri ne shtepi te vet. Boll ka tangerllek shqiptari ne Shqiperi. Te rrish tani e te durosh edhe tangerllekun e shqiptarit nga ish-Jugosllavia.
    Unë mendoj që përdorimi i drogave të lehta dhe të rënda nuk është zgjidhje për ty. Më mirë është të shërohesh.

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Unë mendoj që përdorimi i drogave të lehta dhe të rënda nuk është zgjidhje për ty. Më mirë është të shërohesh.
    brooklyn2007 po te te pyetshim ti po

rofte shqiperia natyrale
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Unë nuk do ta quaja Shqiperi Etnike Por Shqiperi natyrore dhe kjo është zgjidhja më fatlume për shqiptarët!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-05-2007
    Postime
    290
    Shqiperia Etnike eshte endrra e gjithe shqiptareve patriote.

Ben mire parlamenti i Kosoves ta shpalli pavaresine me 28 Nentor, NENTORIN E TRETE!!!

Kosoven le ta shpallin te pavarur. Jap dhe voten time per te. Por Shqiperi e bashkuar?!! Uhhh larg qofte. Te kalojne nja 50 vjet ose nje shekull derisa shqiptaret te behen NJEREZ me plot kuptimin e fjales, pastaj hajde e flasim per Shqiperi Etnike ose Natyrale.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-05-2007
    Postime
    290
    S'kane si behen njerez shqiptaret ne nje shtet te vogel. Kemi 100 vjet qe provojme te behemi njerez e s'arrijme dot. Eshte e pamundur te kesh shtet te ri e te vogel e ta organizosh mire nga ana infrastrukturore. Na duhet ndihma e kosovareve. Atyre u duhet akoma me teper ndihma jone.

Mentaliteti tribal i mosparjes me larg se kopshti yt te mban ne tribalizem. Nje komb i forte eshte nje komb i madh.
    NENTORI I PARE: 28/11/1443
    NENTORI I DYTE: 28/11/1912
    NENTORI I TRETE: 28/11/2012???

Citim Postuar më parë nga qorrbiba Lexo Postimin
    Mentaliteti tribal i mosparjes me larg se kopshti yt te mban ne tribalizem. Nje komb i forte eshte nje komb i madh.

Shko perdore te njejten formule edhe me nje komb te madh si Etiopja (75 milione), te shohim sa mire do te funksionoje. Dhe mentaliteti me lart nuk eshte tribalizem por realizem. Hajde te bejme kot tani pordh me rigon, ti bejme qejfin vetes.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-05-2007
    Postime
    290
    Nuk e di cfare edukimi ke, po ndoshta ke degjuar per ekonomite e shkalles. Neqoftese prodhohet ne sasi te madhe, prodhohet me kosto relativisht me te uleta.

Kur te kesh arritur te kuptosh kete, do kesh bere nje hap te madh. Dhe do kuptosh edhe qe nje bashkim ekonomik sjell perfitime te nje tregu sa dyfishi i atij aktualit. Kostot do jene me te uleta dhe fitimet me te medha.

Edhe per prodhimin e rigonit tend.
    NENTORI I PARE: 28/11/1443
    NENTORI I DYTE: 28/11/1912
    NENTORI I TRETE: 28/11/2012???

Citim Postuar më parë nga qorrbiba Lexo Postimin
    Nuk e di cfare edukimi ke, po ndoshta ke degjuar per ekonomite e shkalles. Neqoftese prodhohet ne sasi te madhe, prodhohet me kosto relativisht me te uleta.

Kur te kesh arritur te kuptosh kete, do kesh bere nje hap te madh. Dhe do kuptosh edhe qe nje bashkim ekonomik sjell perfitime te nje tregu sa dyfishi i atij aktualit. Kostot do jene me te uleta dhe fitimet me te medha.

Edhe per prodhimin e rigonit tend.

Edukimi im eshte Finance. Dhe para se te flitet per Ekonomine (e cila ironikisht eshte futur ne lendet egzakte, por qe ne fakt duhet te hynte ne ato shoqerore per shkak te relativitet te larte te ligjeve) flitet ne rradhe te pare cfare potenciali prodhues ke ti si komb dhe te ardhurat qe vijne si pasoje e ketij potenciali. Shqiptaret jane sot per sot populli me konsumator ne Evrope, me aftesine prodhuese me te vogel se cdo komb tjeter aty. Keshtu qe kur zotrote ta kuptosh kete qe thashe atehere hajde na jep edhe leksione ekonomie. Kije parasysh edhe kete formulen e thjeshte me poshte:

I urritur + i urritur = skamje

Jo bashkim etnik, por bashkpunim ndershqiptar po.

Faqja 15 prej 24 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 13-12-2010, 10:02
  2. Parailiret - Iliret - Arberit _M.Korkuti
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 02-10-2006, 20:53
  3. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26
  4. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •