kush na thote nje menyre me qeru/gri qepen e mos me qajt?
Postuar më parë nga broken_smile kush na thote nje menyre me qeru/gri qepen e mos me qajt? Me e fute ne maqinen e grirjes ...
Postuar më parë nga Nete Me e fute ne maqinen e grirjes ... skam makine grirese. dhe po e bleva e kam kuzhinen e vogel, eshte e mbushur plot, ska me vend per gjera te tjera plus
Postuar më parë nga broken_smile skam makine grirese. dhe po e bleva e kam kuzhinen e vogel, eshte e mbushur plot, ska me vend per gjera te tjera plus : ) Kjo do të thotë që të duhet shtëpi e re
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Postuar më parë nga BlooD_VenoM Kjo do të thotë që të duhet shtëpi e re per nje makine grirese? ncuq me pelqen kjo qe kam : D
Postuar më parë nga broken_smile skam makine grirese. dhe po e bleva e kam kuzhinen e vogel, eshte e mbushur plot, ska me vend per gjera te tjera plus Nuk ma merre mendja se te ze vende shume,perveq nje pjese teper te vogel,nejse vete kerkove te mos qaje kur grien qepen..
Postuar më parë nga broken_smile kush na thote nje menyre me qeru/gri qepen e mos me qajt? Broken, para se t'i grish qepet, merri dhe leri per disa minuta ne uje te ftohte. Leri te ndara. Pastaj griji si te kesh deshire.
Postuar më parë nga Nete Nuk ma merre mendja se te ze vende shume,perveq nje pjese teper te vogel,nejse vete kerkove te mos qaje kur grien qepen.. ke te drejte. te falenderoj per keshillen Postuar më parë nga gloreta Broken, para se t'i grish qepet, merri dhe leri per disa minuta ne uje te ftohte. Leri te ndara. Pastaj griji si te kesh deshire. danke schon glori
Postuar më parë nga broken_smile kush na thote nje menyre me qeru/gri qepen e mos me qajt? -jepja t'i qeroje/grije ndonje tjeter -perdor qepe te embla (qepet e embla jane normalisht te medha) -kujto c'te ben gjithmone per te qeshur -ver syze palombari
imagine there's no countries... nje fjale, nje kuptim... :))))
Postuar më parë nga uj me gaz -jepja t'i qeroje/grije ndonje tjeter -perdor qepe te embla (qepet e embla jane normalisht te medha) -kujto c'te ben gjithmone per te qeshur -ver syze palombari do ve syze palombari dhe do qesh se kam vene syze palombari per te qeruar qepet
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt