me mire nje mik..
por edhe thesari nuk do ishte keq.
po nuk ka mundesi ti kesh te dy?
me mire nje mik..
por edhe thesari nuk do ishte keq.
po nuk ka mundesi ti kesh te dy?
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
orku do te zgjidhja ty sesa thesarin e meriton nje vote po kam harruar ta jap me pare.
Aluando flm nga zemra per ate qe ke shkruar por duke qene se e njoh veten, te keshilloj thesarin ..... lol![]()
sdiskutohet nuk vihet miku para parase ose me mire le te themi shoku po dhe po ta hedhesh nga ana tjeter kur e ke xhepin plot te duan dhe te bejne mik te gjithe keshtu mendoj une psh
dhe nuk mendoj te kete no nji qe ka thesarin mos kete shokun perkundrazi ka dhe me shume
ajd shenet
sex & speed
&&
sex & speed
:^smooches
gje me te bukur
ska per te rinjt
Bledioni, ato shoket qe permend ti jane vetem per interes dhe asgje me teper.
po te kesh mend ne koke, e merr vesh se cilin shok e ke per interes e cilin e ke per koke, prandaj edhe kur nuk e ke thesarin duhet te besh kujdes.Postuar më parë nga Eliona
Bledioni, ato shoket qe permend ti jane vetem per interes dhe asgje me teper.
Me kete nuk dua te them se do kesh me shume shoke te mire kur ke nje thesar, po ama atehere mund te dallosh se cilet shoke i ke vetem per interes e cilet te vertete.
Sic e thashe dhe me pare, jo se nuk do zgjidhja nje mik ne vend te nje thesari, po ama kane ardhur kohera kur nuk besohet kollaj tek njerezit. Mbase me kete qe po them dukem pak si skeptik total, por ama nqs jemi te sinqerte kjo eshte e verteta.
Per vete, me mjaftojne aq shoke te mire sa kam deri tani, te cilet jane aq te shumte, me mungon vetem nje thesar qe t'u tregoj vleresimin tim sesa shume vlen miqesia e tyre per mua, prandaj po e zgjedh thesarin ne kete dilemePershendetje te gjitheve!!!
MtrX ubicumque felix
o Ork ngaqe njoh thesarin mire prandaj te zgjodha ty se je cun kampion?Ma ki pak kujdes ate arenen nderkombetare...? Zoti te ruajte.selam.
Selam alejkum vella dhe vazhdo postimet sepse kam mesuar shume prej tyre .
Kam nje histori me shume kuptim dhe qe i pershtatet shume mendimit te MtrX qe ka shkruajtur me lart.
Na ishte njehere djal i nje ministri.Dhe sic dihet te gjith ministrat jan bosa.Djali i kerkonte gjithnje lek te atit per ti prishur me shoket.
- O ba do me japesh 50 mi lek ti prish sot me Gertin...
- O ba do me japesh 100.000 leke se Beni sot ka ditelindjen...
Kshu e beri rrug per dit ky cuni duke i kerkuar lek te atit per kta shoket.
Nje dit kthehet nga puna babai me nje thes te lyer me gjak dhe i thot te birit :
- Toni te ky thesi kam vrar nje armikun tim ,kshu qe me duhet ndima e shokve te tu per ta cuar ne mal dhe ta fshehim.
- Cke ti babi se vin shoket e mi.
Shkon ky Toni ke i pari dhe i thot Gertit kshu kshu e kam hallin...
Gerti - Po jo sot nuk mund te vi dot se kam nje dasem...ndonje dit tjeter.
Shkon ke Beni dhe ktit i thot kshu kshu e kam hallin...
Beni- Po jo sot nuk mund te vi dot se ka ditelindjen e dashur dhe me ka ftuar ne shtepin e vet...
Shkon ne shtepi dhe i thot te atit qe nuk me erdhen shoket se kishin pune !
Mir i thot babai ske faj ti ,tani shko dhe thuaj shokve te vjeter ose atyre te lagjes.
Po jo o ba ato nuk me vin se nuk i kam qerasur ndonjeher..
Shkon ke shoku i par dhe i thot kshu kshu e kam hallin.
Po- i thot kydo vi patjeter.
Po te njejten gje dhe shoku i dyt.
Marin thesin me gjak, e fusin ne makin dhe nisen at e bir dhe kta dy shoket per ne mal qe te fshehin ate thesin.
E HAP BABAI THESIN E GJAKOSUR DHE QE ANDEJ NXJER NJE QINGJ.
dhe i thot djalit : - MERE TONI DHE HAJENI SE KTA JAN SHOKET E TU TE VERTET...!!!
Krijoni Kontakt