ketu ne greqi jane nje rrace me origjine shqiptare qe quhen arvanitas, e pra ktoPostuar mė parė nga Seshat
, qe kane me shume se 600 vjet qe kane ardhur, perseri shpesh here i konsiderojne si shqiptare , ne forme dhe jo nderimi -- natyrisht!! atehere imagjinojeni se kur do integrohen femijte e mi , ose ne kete shoqeri, e pakte 600 vjet , ose me shume ,,,,!!
ajo qe po kuptoj une eshte se shume shqiptare nuk po e kuptojne se kthimi ne shqiperi eshte obligim moral i yni , eshte detyre e secilit prej nesh te mendoje dite dhe nate per t'u kthyer atje ku na takon, per t'i kthyer atij vendi dinjitetin , per te hequr qafe ate percmim, perbuzje .
une , nuk besoj qe periudha qe po kalojme eshte normale, dua te besoj se eshte nje kohe ku kemi humbur shume , por kemi fituar dhe shume , jemi ne tranzicion dhe shume prej neshkane humbur ate , te qenurit shqiptar , Leonidha Sabani u hodh ne gjyq nga prokuroria greke , ai ka humbur me kohe shtetesine shqiptare , porse ai tani fatkeqesisht ose po humb gjithcka , merreni kete shembull po te doni dhe mos harroni se jemi nje popul me histori , dhe kjo qe po kalojme tani , do te jete histori me vone per < brezat e ardhshem>,
patjer qe ne nuk jemi luan shabani mund te thote dikush , keshtu qe nuk mund te humbasim aq sa humbi ai, une them se po , nga ana shpirterore te pakten
Krijoni Kontakt