plasen takimet e sekretet ktej![]()
plasen takimet e sekretet ktej![]()
Dont Let The Fear
Of `Striking` Out
Keep You From
-- Playing The Game
MIRE SE ERDHE STRIPTELLA MES NESH.VERTET BUKURIA E HAWAY I PERSHTATET SHUME MIRE BUKURISE TENDE
MOS MA MERR PER KEQ POR UNE GJITHMONE E KAM VES VAJZAVE TE BUKURA TU DHUROJ LULE .
"Koha i mbush me mend edhe te marret"
Kush lakmon dicka me shume se ajo cka zoteron, i jane errur syte
Duke detyruar njeriun te heshte, sdo te thote se e ke bindur ate
Mire se erdhe striptella me te vertete qenke simpatike si ruush qenke haahah have funn me respekt fitimi peace
nothing
PO KJO TERESHJA JOTE ESHTE SIKUR TE TE BJERI LLOTARIAPostuar mė parė nga striptella
Numri dy ekziston. Mund te behesh treshi nqse te pelqejne treshet![]()
![]()
![]()
te faleminderit xxl qe me krahason me lloton shpresoj qe te jem nje me shifra te medha,dhe Snake me pelqejen lulet e tua.Ju qenkeni shume miqesore ne kete forum me pelqen.
Aloha Fiori
Yll ne Parajse -> Fiori ne Hawaii..![]()
Pershendetje te gjitheve. Isha betuar qe mos vija fotografi ne Forum por nuk mund t'i rezistoja dot temptimit per te ndare me ju bukurine time Nje prezantim i thjeshte per juve: Quhem Fiori dhe jam nga Tirana. Kam 9 vite pa qene ne Shqiperi, jetoj ne Hawaii dhe jam 26 vjec. Ketu te mua nuk ka shqiptare dhe hyrja ne forum sikur e zvogelon pak distancen.
Po sjell disa fotografi te miat.
Vendosja e fotove,
veprim shume i llogaritur
vec me forcen e fjaleve
ndoshta ndryshe do te kishin pritur
Impresionove me pamje
deshiroj qellimit t'ia kesh arritur
ne jeten reale shpresoj
nga aftesite te jesh ngritur
Mireseerdhe ne forum
prania jote eshte e fuqishme
i ka derguar shume zemra
ne rrahje fuqishme
na ka impresionuar shume
kjo fytyre e magjishme
po s'genjehem kollaj
eshte bukuri e rrezikshme.
Ja kalofsh mire ne forum.
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
ehh huu sa e gjate qenka berr rradha knej...po hajd mo po e le ene une shishen me emrin tim
nuk kishte se ku te shkonte nje yll si ti pervecse ne hawaii...jena qe te gjithe krenar qe ishullit te mrekullueshem te hawaii i eshte shtuar edhe nje bukuri Shqiptare...when I think of hawaii I'll think of u![]()
ardi
![]()
Miresevjen striptella, foto jane fantastike.. yllat si ti e meritojne me shku ne Hawaii..![]()
Siggy Hijacked
shum qenke larguar nga atdheu . megjithate te uroj chat te mbar
Krijoni Kontakt