Kete vere kur isha ne Shqiperi degjova nje kenge te re nga balerinat e "Fiks Fare". Eshte pikerisht kenga "Sorkadhja" ose "Palla peep" edhe doja te dija cfare mendonit per ate.
Mua me pelqen shume edhe pse ka pak banalitet aty.
Kete vere kur isha ne Shqiperi degjova nje kenge te re nga balerinat e "Fiks Fare". Eshte pikerisht kenga "Sorkadhja" ose "Palla peep" edhe doja te dija cfare mendonit per ate.
Mua me pelqen shume edhe pse ka pak banalitet aty.
First time i saw you,
I was scared to talk to you,
First time i talked to you,
I was scared to kiss you,
First time i kissed you,
I was scared to love you,
Now that i love you,
I am scared to lose you!!!
Mua me pelqen si kenge...Edhe pse kan perdor banalitet, s'ia kan fut kot jo ...j/k![]()
"Love cures people, both the ones who give it and the ones who receive it."
"Everything is funny as long as it is happening to somebody else."
"A lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants on."
lol po njehere e kam degjuar dhe me pelqeu me then te drejten!![]()
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Edhe mua me pelqen.seē ka nje muzike te bukur qe te ben te ngrihesh e te kercesh. hec mo se nje fjale te turpshme ka..lol![]()
po e dogjoj biles![]()
kenge e bukur po turp te kene qe na kan share cunat qe i kemi si yje polar![]()
* x 0 and case closed!
mund te na tregoni si ta downludojme dhe ne te tjeret?
PO pse me Llastica ne Shqiperi paske qene kete vere ti? Si ka mundesi qe s'te kam takuar?Sa per ate kengen e "Sorkadhes" me pelqen shume. Ate CD-ne e Fiks Fare e kam blere dhe me pelqen shume. Kenge qe te ben te kercesh eshte.
![]()
ku mundemi ta gjejme dhe ne qe se kemi degjuar???
Alda.
Nuk e kam idene se ku mund ta degjoni sepse eshte kenge e re edhe nuk ka dale ende ne internet. Mgjth besoj se se shpejti do dale.
Po Leonora ne Shqiperi isha per 2 muaj edhe kam kaluar nje vere te mbrekullushme.
Pershendetje, LLASTICA
Dhe un ket vere qe shkova degjova dhe disa kenge shqiptare sh te bukura :
nuk dua tja di - the dreams
my love - gerta
erdhi mollaxiu - ernda dhe irma libohova
dhe bjeri gajdes gajdexhi - se di kush e kedon
bye all
Krijoni Kontakt