Une si kam degjo per keto dy shotat me te vertet jane shume sexy. Une e shikoj shown Fiks Fare vetem per shkak tyre.
Une si kam degjo per keto dy shotat me te vertet jane shume sexy. Une e shikoj shown Fiks Fare vetem per shkak tyre.
--------------------------------------------------
Nje shok me tha se eshte nje perpunim i nje kenge Ēame shume te bukur qe ato budallackat e kane bere si syte e tyre qe t'u dalin dhe t'u pellcasin
(Jam pak maskilist une!)
---------------------------------------------------
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
Sa e degjova une kete kengen, me pelqeu shume muzika dhe nuk i dhash shume rendesi fjaleve, tani qe thate ju po e degjoja me vemendje. Cfare kendojne kto mi? Ato fjale si kam degjuar ndonjehere une, dhe sidomos ne nje keng shqip. Turp tu vi atyre qe e kane kenduarNe pergjithesi muzika eshte shume e bukur.
Cuteness !
ate tekstin e konges e ka lesh fare, si muzike ec mo rroft kompiuteri, ose me mir rroft programi i Topit...
nigjoni mer bab Muslymin![]()
hajt me t'mira
Shnet e pare
Kenga eshte perpunim i Pogonishtes came. Versioni origjinal gjendet tek fajtori.com, aty tek nje album i kengeve te jugut. Krahasimet midis te dyjave po jua le ti beni vete.
Disa kenge te tjera....
Panjabi Mc-Jogi
Elsa Lila-Valeria....(Kenge fantastike)
Blue-One love
Kenge Shqiptare
The Dreams-Vij nga larg
ANDy DJ-Titina(moj titina u blini aspirina.....ha ha)
Genti Lako--Kolazh TAR staff
Odeta Katundi--Dashuri apo Zjarr
Lori-Me bind
Kristi -Kenge moj
Kjo kenga e funit te ngjeth mishin me te thene te drejten. Se degjoj dot pa qare![]()
Me vjen shum keq qe e kan bastardu versionin origjinal ne ket far feje.Un nuk e kuptoj pse nuk e bojn kongen vet kto sic kan bo tekkstin te bej ene muziken po vetem me kopju din.
PS. cuna mos ju vij keq po ato gocat nuk kan rrejt shum :P
Nga kenget e fundit qe kam degjuar pervec ketyre qe permendet ju , te bukura jane :
Vajza si ty Durrsi ka plot , e kendon vagabondi . E keni ke fajtori ke faqja kryesore . Vetem kujdes kur ta degjoni mos keni ata te shtepise afer .
west side family kendon " cike cike tunde nga nje cike " nuk jam i sigurt nqs ky eshte titulli por kshu shkon refreni .
Mua kjo "Sorkadhja" kot fare me duket...nuk me pelqen![]()
Hallall gjallica ashtu me duket edhe muhec mo ca me bo ka dal ne mod me u bo kongtar me sa duket se nuk ka ngel rob pa dal ne tv mo
Krijoni Kontakt