nisu se po te pret sharon stonne.
keni vetem 30vjet diference po ska problem,ka edhe me keq.
nisu se po te pret sharon stonne.
keni vetem 30vjet diference po ska problem,ka edhe me keq.
te shohim se mos del me e qarte ketu![]()
well well ca ishte kjo guy's kurre u studjua qe cunat shqiptare jane me te mire ne bad.. po they are good in some other things but italnjantkat dhe americanet don't care about those kind of good things that albanian guys have. nejse kjo ngjarja is too hart to believe te patkten per mua. per shembull te ajo pic smu duke ndonje shqiptar se jo per gje po njifen ata e kisha fjalen shqiptaret ne pergjithesi lol
bye
Ndryshuar për herë të fundit nga euphoric^girl : 26-08-2003 më 14:34
share a smile with everyone, hold a kiss for only one :)
yeah we rockPostuar më parë nga BALLOKUMJA_NY
Ka me te bukur se ne shqiptaret? Qe jemi rrace e bukur jemi, skemi cte bejme.
Am I right guys?????![]()
Baby_girl
kledi, ndoshta po kerkoj shume por nga imazhet qe ke ven me lart vetem ato fytyrat dallohen, se per te lexuar s'lexuam gje. Po pate mundesi na e perkthe ate artikull te marrim vesht ca ka ndodhur.
Faleminderit ne advance![]()
Perkthimi per Sterollen: Vajza e Muti-t ne krize me burrin, gjate mbremjes ben per vete (konkuiston) Algenin, nje djale shqiptar. Kjo eshte me shkronjat e bardha. Kurse me ato te kuqet: Naike (emri i saj dmth) rikthehet ne single.
Ato shkronjat e tjera s'i lexoj dot.
p.s. Figo quhet Algen.
Uaa Algeni mar...heheeheh sekretxhi je ba
sme ke tregu gja ne msn..:P
Urime Urime....me famijlen e bukurosheve...!!
Cfare i duhet ketij lloshit goca e orneles duke te te pasur ty ne msn ...... hahahahaha
hmm tani e pashe une qe qenka true lol it's not big deal amon who is Ornelas doughter anyways .....
share a smile with everyone, hold a kiss for only one :)
pse cuditeni who is ornela's daughter, that's right girl nuk eshte ndonje gje kaq e madhe pastaj dhe ai figo nuk eshte ndonje alamet mashkulli
peace
jam s jam e mir, jam s jam e mire dhe ne jam e mire jam per veten time
Krijoni Kontakt