Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28
    ~SmiLe~ Maska e BaBy_BiRbA
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Melbourne, Land Down Under
    Postime
    582

Marredheniet me nje person te nje rrace tjeter...

Pershendetje te gjitheve...

Ne pyetje kisha une....Cfare mendoni per lidhjet me njerezit qe i perkasin nje rrace ndryshe nga ajo e juaja?!

Mendoni se ska ndonje te keqe ne faktin qe nje njeri me ngjyren e lekures te bardhe te lidhet me dike me ngjyre te zeze...apo ana sjelltas...apo mendoni se cdo njeri duhet te lidhet me dike qe i perkasin rracave te njejta....

Me pak fjale mendoni qe dashuria si ve rendesise pamjes se jashtme..sidoqofte ajo?!
    Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D

ToMoRri Maska e Don Zhuan
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    me amoren time:)
    Postime
    121
    Moj dreq ca me ke hapur kete teme ti mos do qe te na dalin kalamajte mavro ti, ti le shakate une zemra nuk ka ngjyra por qe te vej puna deri tek zemra une per vete nuk i afrohem nje femre me gjyre tjeter,tani i afrohem ndonje nga keto hispanic se jane seksi por jo te zezave moj e urruar ( fashizzel my nizzel)
    Why Doesn't The MooN Fly Off InTo SpaCe???

Pervoje e mire eshte te kesh nje lidhje me nje zezake, ato qe e kan provuar te la thone me mire, kerkoj mbeshtetje nga ju
    Sa per lidhje serioze me nje te races tjeter, JO! Per mua femra me te cilen do lidh nje lidhje serioze jo vetem te jete e races se bardhe, po dhe shqiptare, ndryshe s'behet

Perjashtuar Maska e Mona
    Anėtarėsuar
    03-07-2002
    Vendndodhja
    Away from you....
    Postime
    134
    Shih tani per qejfe do isha lidhur vetem me nje djale nga qyteti im, katolik, qe jeton afer meje dhe te mos perzihem fare as me shqipetare te zonave te ndryshem, jo se nuk jane te mire gjithe cunat shqipetare jane te mire, e jo me me nje zezak, apo kinez, verdhosh etj etj. Nuk jam raciste por me duken me te mire ato nga ana ime, pamvaresisht se kam shoqeri nga me te ndryshme. Perfundimisht s'ka gje te keqe ajo pune , por une nuk do ta beja kurreee.

ChErRy_LiPs Maska e BlondiE_18
    Anėtarėsuar
    05-08-2002
    Vendndodhja
    US
    Postime
    559
    hmmm shqiptaret ne pergjithesi e kane te veshtire kur e mendojne qe femija e tyre ka bf or gf te zi...
    une sdo lidhesha kurre me nje person te nje rrace tjeter...cte bej...fatkeqesisht jam raciste...
    Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!

BeRaTsE 83

e poshter! Maska e Sheqerka
    Anėtarėsuar
    11-04-2003
    Vendndodhja
    Ne zemer te tokes!
    Postime
    66
    pershendetje!!!
    une mendoj se nuk ka sgje te keqe te lidhen dy njerez
    qe i perkasin rracave te ndryshme.
    Une jam kundra discriminimit racial.Kur presim doren del gjak,si
    per te bardhet ashtu edhe per te zinjte.Te gjithe jemi njerez.
    Me mire nje zezak te mire,sesa nje te bardhe qe le per te deshiruar.
    Kalofshi mire!
    Nje zemer e madhe dashuron edhe nga keqardhja!

VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418
    Rrace tjeter jo ne nuk po marim keto te bardhat vetem se jan te huaja ju dashkeni dhe zezak tani....hajde shqiperi hajde....
    Evgjitet e shqiperise kendonin:
    RRoft partia rroft enveri se memeti desh na theri....aaa pse vdiq ai hitleri dhe enveri po do u shikoja une ju!
    Gjaku atyre vjen era lal te qelb...njesoi si peshku qe eshte pa uje ate ere ka dhe zezaku po ti rrish afer.
    iiiiiiiiii po ca te puthesh nje here se lat nam...leqe naten nuk shikoni gje ju hani apo futeni ku te vij permbare looool

Hajd me te mira!
    "O bindu o permendu o merr malet e cemendu"

Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    582
    Hi All...si fillim rrofshi per pergjigjet...

Hmmmm...meqe ti Don dashke mendimin tim...lol... Mua me kane rritur me mendimin qe njerezit jane te gjithe njesoj..edhe pse se besoj se prinderit e mi do te kishin qejf qe une te kisha nje marredhenie me shume se shoqerore me nje person tjeter...

Vet se di nese do lidhesha me dike te rraces tjeter...dunno.. ...po nuk jam kundra atyre qe bejne dicka te tille...secili ka jeten e tyre...per sa kohe qe jane te lumtur...sme intereson shume...

Jam dakort edhe me ate qe tha Sheqerka...qe me mire me nje me ngjyre po qe eshte tamam..sesa me nje te bardhe qe sdi te te trajtoje si njeri....ne fund te fundit ...theres more to a person that the skin of his/her colour...

Pau Pau All

ToMoRri Maska e Don Zhuan
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    me amoren time:)
    Postime
    121
    keshtu me nje fjale ne te bardheve na u fik shpresa per ty ok moj atehere une do iki ne miami do rri nja dy muaj dhe do behem i zi por kur them i zi qymyr i zi do behem vetem qe te te kenaq ty
    Why Doesn't The MooN Fly Off InTo SpaCe???

Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    582
    hihihihiih...kam per te te rraf ty... se ca thu ca fjale...tani duhet pat me kujdes si pergjigjem...se po me pelqyen kuqalashet ca do besh ti...do shkosh te Deti Kuq ?!

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lufta III boterore dhe fundi i botes (1)
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 13-04-2018, 12:36
  2. Dialogu i Muslimanit me Krishterin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 147
    Postimi i Fundit: 07-05-2013, 10:59
  3. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  4. KUR'ANI nė gjuhėn shqipe
    Nga RaPSouL nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  5. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •