Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    xumparja
    Anëtarësuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    SHBA
    Postime
    570
    O Just me, e moren ne shtepi se i genjeu pra, i tha jam e persekutuar politikisht, apo jam Kosovare dhe me vret serbi.
    Pra kane shperdoruar mikpritjen, tani nuk mund te qahesh me pse te debova nga shtepia apo jo, ne se me genjeve qe te te fusja?
    Qetesi!
    Shoket lexojne!

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Postuar më parë nga ...just me

Deri dikur "i debuari" nuk ka genjyer sepse ne atdhe nuk kishin buke te hanin, nuk kishin siguri per te ardhmen, pra si do ti qe tiu thojne ata qeverise - Ika se nuk me jep buke atdheu? Prandaj me jep ti buke. Nuk do kishte lezet, prandaj iu duhet te marrin rruge tjeter.
    [B]

Ti tani perpiqesh te bindesh Manciste apo forumistat e tjere se shqiptaret ne Angli meritojne azil politik? Apo do te besh humor?
    C'lidhje ka azili ekonomik me azilin politik? ASNJE! Po s'ke buke per te ngrene, kerkon buke, jo mbrojtje politike dhe jo arsimim.
    Dhe te jesh i sigurt se ne intervista dhe ne gjyqe ata "te debuarit" kane keputur 500 per atdheun, jo vetem qe kane thene qe i ka lene pa buke ( gje reale) por edhe trillime sikur i kane rrahur, vrare apo kercenuar , sikur i kane thy xhamat, kane pretenduar se jane dikush tjeter ( kosovare psh) etj etj( gjera ireale)...Pra sic e sheh ia kane dit lezetin genjeshtrave per atdheun....Eh per ata qe s'dine as te genjejne si duhet c;te them...UDHA E MBARE per ne Shqiperi!

Pra Anglia na qenka nje shtet ku te fton ta vizitosh ( duke te dhene vize), nderkohe qe ti ke genjyer se do te shkosh atje per ta vizituar. Te jep mundesi kur te mbaroje ajo e shkrete vize te dalesh nje interviste apo nje gjyq per te justifikuar perse nuk duhet te ikesh nga Anglia...Te jep dhe nje te drejte apelimi per te vazhduar justifikimin perse nuk duhet ( gjithnje sipas pretendeces tende per azil politik) te largohesh nga Anglia......Dhe kur megjithe keto mundesira ti nuk ke arritur te bindesh ( qofte dhe duke genjyer) se duhet te rrish ne Angli te tregon deren....Ku qendron e keqja ketu? Dhe ku eshte padrejtesia se nuk po e marr vesh?
    "Who is John Galt?"

xumparja
    Anëtarësuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    SHBA
    Postime
    570
    Just me, nuk me behet aspak qefi, se i kam provuar vete ne kurriz, por kur del e verteta nuk je viktime, perkundrazi, mashtrues i demaskuar. nese mendon se na del emri i keq vetem nga trafikantet gabohesh.
    Te gjitha ndikojne ne emrin e keq, dhe mashtrimi dhe vjedhja e te gjitha me rradhe.
    Fakti se je e mire ne shkolle, eshte si shoshe qe perpiqet te mbuloje driten e mashtrimit, bazes se pranimit ne Angli apo kudo tjeter.
    Cfare me shqeteson mua, eshte se ajo vajze eshte e bindur qe po i behet padrejtesi, pra i duket sikur ia ka per borxh Anglia se ajo paska rrjepur afriken dikur?
    Huh?
    Shi ca llogjike, meqe ti ke rrjepur afriken kaq vite, do vij te te rrjep un ty.
    Eshte kjo menyre te menduari qe me shqeteson, jo fati i Mireles apo i dikujt tjeter, se me keqja qendron ne faktin qe po perligjet mashtrimi, me pretekstin nje cap buke, dhe harrohet se genjeshtra i ka kembet e shkurtera, per te mos folur per sa it cheapens vuajtjet e azilkerkuesve te vertete, sidomos ata nga Kosova.
    Mendohuni pak dhe per kete, pasi ajo eshte tallje dhe shfrytezim i vuajtjeve te tyre nga dora e pushtuesit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fringo : 31-08-2003 më 22:54
    Qetesi!
    Shoket lexojne!

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Kujdes fjalorin!

Shefi
    Ndryshuar për herë të fundit nga Toro : 06-09-2003 më 17:22
    Jam JETUS jo TREGUS!.

xumparja
    Anëtarësuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    SHBA
    Postime
    570
    Te thuash te verteten nuk eshte kundervenie.
    Edhe nje here po e perseris, ne se dikush genjen se e kane persekutuar per te fituar status, kjo nuk e ben te persekutuar te vertete, ndonese ne koken e tyre, binden qe jane te persekutuar.
    Te qenit nxenes i shkelqyer, ja qe nuk eshte kusht per emigrim ne angli.
    Ky eshte sistemi, te cilit u perpoqen tia hedhin, ai tashi i kapi, nuk ka pse qahen.
    Kaq po them.
    Me te njejten monedhe, kur Anglia propozoi te mbante rrefugjatet ne SHqiperi, u hodhen te gjithe perpjete, jo si do na vijne ne jevgjit e te huajt ne Shqiperi.
    E shef ku arrin niveli i hipokrizise?
    Jam i sigurt dhe ate MIrelen ta pyesnin, si mendon a te lejohen SOmaleze apo kurde si rrefugjate ne Shqiperi do thoshte JO!
    E pra kur nuk e hap zemren, kur shperdoron vujtjen e tjetrit, dhe mikpritjen, zoti ta jep hakun, se ai vonon po nuk harron.
    Just me, megjithate te falenderoj per tonin e argumentimit, eshte bere dicka e rralle kohet e fundit te gjesh njerez qe respektojne mendimin e tjetrit, jo si ca.
    Gjithe te mirat!
    Qetesi!
    Shoket lexojne!

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    [I]Jashte teme!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Toro : 06-09-2003 më 17:24
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 20:30
  2. Hedh vaj te djegur shoqes.Përjashtohet nga konvikti studentja e Infermierisë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 25-11-2006, 06:27
  3. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-04-2006, 14:16
  4. Studentja 20 vjecare vret shoqen e dhomes per te dashurin
    Nga zeus në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 58
    Postimi i Fundit: 12-01-2005, 21:21
  5. Simbolet fetare dhe institucionet publike
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 24-04-2004, 14:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •