Nuk bashkohem me ty qe amerika paguan para per te marre studenta te zgjuar, nuk e di sa studenta shqiptare kam taku ose kam ndigju qe nuk i kane marre vizat, pasi kane ardhe kane maru te mesmen ketu me nota te mira kane shku per pushime, kane qene te pranuar ne universitet, edhe nuk kane dashte me ja dit konsullat. Le qe me te ndihmu shteti nuk te ndihmon ketu, ca te kesh forcat tuaja edhe paret e xhepit (flas sidomos per studentat ne viza) ose te japin financial aid qe ke me ja pagu prap te tana shtetit.Postuar më parë nga ...just me
Me vjen keq per c'fare do them por keta Anglezet jane te trashe. Amerika i "blen" mendjet e njerezve, te paguan leket qe nje vajze e tille, kaq te zgjuar qe te vazhdoje shkollimin e larte dhe qe ta mbajne. Por keta njerez nuk e kuptojne. Heh, Zot.
S'di c'te them me, budallallek. Por njerezit nuk e kuptojne kurre fatin qe kane keshtu me Anglot. Kisha shume admirim per ata pffffttt.
S'ka si Amerika!
Persa i perket asaj Mireles, paste fat, se nqs eshte nxenese e mire edhe sikur te kthehet ne shqiperi mund te shkoje prap me studime diku jashte.
Krijoni Kontakt