hahahhahah ca intuite mi nene do mallkoj veten atehere u martofsha me nji te pasur te shikojme si do gedhihemi neser
hahahhahah ca intuite mi nene do mallkoj veten atehere u martofsha me nji te pasur te shikojme si do gedhihemi neser
sex & speed
&&
sex & speed
:^smooches
gje me te bukur
ska per te rinjt
hahahhaah ,car teme e lezetshme , lojrat e mia te preferuara : hapa dollapa , rezervash (me top kjo) , rrasa-vije ( tashi ne shkodrance keshtu i kemi thene ) , top e grope ( lol) , top e tjegull ( hahahahaha ) , fluturon fluturon ( kete e luanim me pulla , kush fiton me shume kishte me shume pulla ) ........ehhhhhhhhhhh si na e cove zemren peshe moj vajze ........ Se mos me ben te permend ato spektaklet ne televizor ne kohen e vitit te ri , me humor dhe kenge ............eheeeeeee , sa ndryshe eshte tani![]()
Shume nice kjo tema
Lojrat e mija te preferuara kan qen Hapa Dollapa, apaapap gjynaf kush rrinte kerkonte kalamajt e tjere :P
Kala Dibrance, kalaucash ene etje etj se spo me kujtohen :P
Shifena kalamaja
Andi
Alameto
Sa e kam pas lujt lojen kalaucash! Hallall ma kujtove vlla!
Te tjerat jan ----Pafka, Me litar,Topa Luftash kam pasur edhe te tjera por keto i luaja me shpesh se i luashin vetem gocat!
{Sinqerisht Driloni}
Jam JETUS jo TREGUS!.
cfare loje ka qene kjo me pafka *** ???
na kujtoni nje cik people ...
Pink
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Une nuk di si ta shpejgoj mire se kane kaluar shume vjet po do pepiqem . Kur vizatonim 6 katrora dhe pasqyren perpara obborrit ose pallatit tone dhe me nje kembe edhe nje pllake te vogel shtyn pllaken dhe ki kujdes mos te preki vijat as pllaka as kemba jote. Dhe pastaj gjate lojes ka sfida te tjera. Si psh te vish 4 here ose me shume reth e rrotull me nje kembe pa prekur vijat. Pastaj arrin tek paqyra e me radh. Loje me pafka ka shume si psh lepurishi qe eshte loje e gjate. Me duket te tjerat jane toka e plot te tjera.
Lol Pink kaq mire di ta shpjegoj une jo me shume
Po shume teme e mire na mallenjeve
Be civil to all; sociable to many; familiar with few; friend to one; enemy to none.
Si cun trazovac loja ime e preferuar ishte gjate veres: Ti vidhnim rrushin gjitonit, ose qershite te Viroi. Pastaj luanim me tubo dhe kausha, vitet e fundi doli dhe nje loje me shiringa qe i gjenim ne spital dhe lagnim njeri tjetrin me uje me to.
Loja me fantastike fare ishin lojrat me shpata kunder lagjes komshie. Sa shpata druri ne koke kam ngrene aq te mira paca. Po karrocat me guzhineta, qe na ndiqte polici i lagjes kemb pas kembe ne mes te drekes....po ne dimer kur hidhnim uje para pallatit ne darke qe te behej akull ne mengjes e te rreshkitnim.
Po lojrat me te futme:- kur futnim nje gure poshte nje kartoni dhe e linim ne trotuar qe ti binte ndonje gjysh plak me kembe e te paralizohej. Po kur i binim ziles ne pallat dhe iknim me vrap...po kur u dergonim telegrame fallco njerezve ne poste. Kur dolen ato pellciteset (fishekzjarret) e verdha 100 lekeshe qe i futnim ne portokalle, i ndiznim dhe ua hidhnim njerezve nga dritarja brenda ne shtepi tu pellciste portokallja ne tavoline. Po kur lyenim shkallet e pallatit me vaj qe te rreshkitnin njerezit. Po ur lidhnim 10 lekshet me pe dhe i vinim ne ane te rruges ti gjenin njerzit dhe i terhiqnim sa afroheshin......
eh sa pislliqe ka pasur femijeria....
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Pink, Disa i thone peta, disa i thone pafka. Ne Tirane e quanim peta, dhe luhet me nje gure (qe eshte i holle, pak i rende), dhe me nje kembe duhet ta hedhesh neper kutite e vizatuara ne toke. Te kujtohet tani....?Postuar më parë nga Pink_Girl
cfare loje ka qene kjo me pafka *** ???
na kujtoni nje cik people ...
Pink
Cuteness !
...amon me lojnat e feminis,kush i harro,po kto kalamojt e sotçem rrine duke lujt me PlayStation...PlayStation-i jone ishin kompjuterat me xhetona 50-leksh qe pastaj u ben 100 lek...po t'i lejm keto se jane teknollgji e larte e viteve te para '90...nuk kam per t'i harru kurre lojrat me kopaca,letra çemçakizi e paketa cigaresh boshe qe i mlidhnim rrugeve...krrabat e llastikut qe gjujshim plumçet dhe llastiqet e spitalit me zorr i gjenim,se me llastik mbathjesh nuk shkote larg plumçi...nuk kam per ta harruar kurre "Ferrarin" tim me guzhinjeta
...nuk do te harroj kurre dhe lojen "Komando"(nuk e di nese e mbani mend) ku ndaheshim ne dy skuadra 5 me 5,dhe merrnim armet tone prej kauçuku qe i prodhonte Nsh Durresi...eh sa femijeri e bukur
...
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Te them te drejten nuk kam pas ndonje loj te preferuar .them se nje e kisha po me shum ishte per jet a vdekje .
loja ishte kjo .
Po ju nuk mendoj ta keni luajtur .
duhet te shkoje nga nje shtepin ne nje tjeter (shuku ,miku,i aferm etj) dhe kete duhet ta beje para se te perendonte dielli se me te shqyeshe nga ndonje kafshe e eger (ujk .ari.chakall. ose ndonje KETER me terbim )
kjo ishte loja ime e vetme (jo se me pelqente ta luaja se nja dy shoket e mi (pas rrahmet ) e dini mo ,
vetm corapen kishin gjet nga njeri .
me pak fjal kjo ka qen loja ime .
pak eksituse apo jo ,sidomos kur e luan kur je 7 vjec
me respekt
vini+=+CHAKALLI
koha eshte si nje shpat,po nuk e preve te pret.
Krijoni Kontakt