wowww
TURP TE KENI!!!!!!!!!!!!!!!!
wowww
TURP TE KENI!!!!!!!!!!!!!!!!
R_SOPI
eu ndnja 2-ore per te lexuar postimin e tekla/mbrapsht edhe nuk e mora vesh fare se ca ka shkrujt, por qe ka share aty jam i sigurte po se ke nuk e kuptova.
Nese e ka pas me mu e ka kopil![]()
O tekla/mrapsht te thashe njehere shko e meso abetaren ndaje fjalen me rrokje o katunar 24 karatesh .Une e kuptoj qe ju naret nuk e shqiptoni dot gjuhen shqipe por per ta shkruajtur nuk ju falet.Kuptohet qe injorante sipuna jote qe dine vetem te ofendojne ,nuk tregojne gje tjeter pervecse kafsherise qe i karakterizon .Megjithate nuk besoj se pergjigja ime do te beje shume pershtypje aq me teper se nuk ke per ta kuptuar o kafsh tropikale dythundrake o njeri i eger
You don't wont to f..... with albanians
hahhahahaahhaahhha![]()
Ok une mund te marre vellain dhe babin si shembuj meqense ata njoh me mire se sa ndo nje mashkull tjeter. Pra mendimi qe po shpreh bazohet te ata (pavaresisht se cdo njeri eshte ndryshe)...
Per mendimin tim duhet vleresuar me teper mashkulli shqipetar sepse ka me teper ndjenjen e dedikimit ndaj familjes, eshte me teper punetor, dhe vlereson nderin, karakterin, dhe patriotizmin.
Shume amerikaneve (flas ne pergjithesi sepse gjithmon ka perjashtime) mendoj se i mungojn ato virtyte.
Nëse shqiptarët qenkan më të përkushtuar ndaj familjes, si ndodh që familjet shqiptare janë plot dhunë!?
Nëse shqiptarët qenkan më punëtorë, si ndodh që shqiptarët e kanë papunësinë më të madhe në tërë Ballkanin, e shtrijnë dorën për ndihma sociale gjithandej nëpër Perëndim!?
Nëse shqiptarët qenkan më të ndershëme më të karaktershëm, si ndodh që shqiptarët kanë shtënë në dorë zejet më të pista të Perëndimit?
Nëse shqiptarët qenkan më patriotët, si është e mundur që atdheu i ka punët pus!?
Vështruese, empiria indikon që mbase jot at e jot vëlla janë përjashtime të rralla ndër shqiptarë...
Shume e drejte veshtruesja.
Ah sikur te kishte edhe te tjera si ty![]()
Skerdi sika nje pergjigje e sakte fare do te thoja sapo te erdhi
Nuk kemi shtet plako, kjo eshte e gjitha
Ketu do te dryshonin te gjitha sikur te kishim nje politikan te rregullt i cili neve na mungon sepse te gjithe e kane mendjen te mbushin xhepat e tyre duke mos e vrare mendjn per shqiptaret qe diskretitohen gjithandej per te punuar.
Me falni se dola nga tema
Me respekt Endri
Sa per te qeshur he..
Tema eshte se ç'mendojne vajzat per meshkujt shqiptare dhe pak me larte kishte gjera nga me te ndryshmet , duket temperamenti i shqiptareve.
Do te thosha per meshkujt tane :
Keshtu si kallepa te marrin me qafe, ( sic thoshte babai i Elses per Fredin)
Jane pak si shume fanatike kur behet fjale per motren dhe per gruan e vet.
Dhe shume machista.
Megjithate them une se kjo u pelqen gocave tona pasi me kete mentalitet na kane edukuar mamate.
Kane probleme dhe jane te veshtire dhe kjo eshte ajo qe i ben me terheqes.( prandaj dhe burrin tim te ardhshem e kam zgjedhur shqiptar te veshtire)
Hallall ta vefte zoti, ti je femra me e zgjuar qe kam pare ne forum! Na nje vote prej meje!
Nga halli,
derrit i thuhet dajo.
Ndjesë pastë nëna e shtrenjtë..
Sa shumë vëllezër paska patur!
Krijoni Kontakt