Close
Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 168
    i/e regjistruar Maska e loving
    Anëtarësuar
    03-09-2003
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    21
    wowww

TURP TE KENI!!!!!!!!!!!!!!!!
    R_SOPI

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    eu ndnja 2-ore per te lexuar postimin e tekla/mbrapsht edhe nuk e mora vesh fare se ca ka shkrujt, por qe ka share aty jam i sigurte po se ke nuk e kuptova.
    Nese e ka pas me mu e ka kopil

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-08-2003
    Vendndodhja
    canada
    Postime
    28
    O tekla/mrapsht te thashe njehere shko e meso abetaren ndaje fjalen me rrokje o katunar 24 karatesh .Une e kuptoj qe ju naret nuk e shqiptoni dot gjuhen shqipe por per ta shkruajtur nuk ju falet.Kuptohet qe injorante sipuna jote qe dine vetem te ofendojne ,nuk tregojne gje tjeter pervecse kafsherise qe i karakterizon .Megjithate nuk besoj se pergjigja ime do te beje shume pershtypje aq me teper se nuk ke per ta kuptuar o kafsh tropikale dythundrake o njeri i eger
    You don't wont to f..... with albanians

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    hahhahahaahhaahhha

Larguar.
    Anëtarësuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Ok une mund te marre vellain dhe babin si shembuj meqense ata njoh me mire se sa ndo nje mashkull tjeter. Pra mendimi qe po shpreh bazohet te ata (pavaresisht se cdo njeri eshte ndryshe)...

Per mendimin tim duhet vleresuar me teper mashkulli shqipetar sepse ka me teper ndjenjen e dedikimit ndaj familjes, eshte me teper punetor, dhe vlereson nderin, karakterin, dhe patriotizmin.

Shume amerikaneve (flas ne pergjithesi sepse gjithmon ka perjashtime) mendoj se i mungojn ato virtyte.

i/e regjistruar Maska e Skerdi Sika
    Anëtarësuar
    01-10-2003
    Postime
    172
    Nëse shqiptarët qenkan më të përkushtuar ndaj familjes, si ndodh që familjet shqiptare janë plot dhunë!?

Nëse shqiptarët qenkan më punëtorë, si ndodh që shqiptarët e kanë papunësinë më të madhe në tërë Ballkanin, e shtrijnë dorën për ndihma sociale gjithandej nëpër Perëndim!?

Nëse shqiptarët qenkan më të ndershëme më të karaktershëm, si ndodh që shqiptarët kanë shtënë në dorë zejet më të pista të Perëndimit?

Nëse shqiptarët qenkan më patriotët, si është e mundur që atdheu i ka punët pus!?

Vështruese, empiria indikon që mbase jot at e jot vëlla janë përjashtime të rralla ndër shqiptarë...

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    Shume e drejte veshtruesja.
    Ah sikur te kishte edhe te tjera si ty

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    Skerdi sika nje pergjigje e sakte fare do te thoja sapo te erdhi
    Nuk kemi shtet plako, kjo eshte e gjitha
    Ketu do te dryshonin te gjitha sikur te kishim nje politikan te rregullt i cili neve na mungon sepse te gjithe e kane mendjen te mbushin xhepat e tyre duke mos e vrare mendjn per shqiptaret qe diskretitohen gjithandej per te punuar.

Me falni se dola nga tema
    Me respekt Endri

kokeforte Maska e elisabet
    Anëtarësuar
    06-10-2003
    Vendndodhja
    kendej
    Postime
    200
    Sa per te qeshur he..
    Tema eshte se ç'mendojne vajzat per meshkujt shqiptare dhe pak me larte kishte gjera nga me te ndryshmet , duket temperamenti i shqiptareve.
    Do te thosha per meshkujt tane :
    Keshtu si kallepa te marrin me qafe, ( sic thoshte babai i Elses per Fredin)
    Jane pak si shume fanatike kur behet fjale per motren dhe per gruan e vet.
    Dhe shume machista.
    Megjithate them une se kjo u pelqen gocave tona pasi me kete mentalitet na kane edukuar mamate.
    Kane probleme dhe jane te veshtire dhe kjo eshte ajo qe i ben me terheqes.( prandaj dhe burrin tim te ardhshem e kam zgjedhur shqiptar te veshtire)

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anëtarësuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Hallall ta vefte zoti, ti je femra me e zgjuar qe kam pare ne forum! Na nje vote prej meje!
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesë pastë nëna e shtrenjtë..
    Sa shumë vëllezër paska patur!

Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  4. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •