Close
Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 168
    i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    A po e shifni o njerez se kjo teme ka marre nje natyre sulmuese ndaj njeri tjetrit. Boll do te thote boll per te gjithe ata qe po e shnderrrojne kete teme ne nje teme "antishqiptar". A i peshoni fjalet kur i zbrasni nga ajo e shkrete goje(p.s :i referohem atyre qe po e shemtojne kete teme me ato replikat e tyre plot urrejtje ndaj njeri tjetrit). Po ju tregoj dicka qe ka ndodh ne kohen kur Fan Noli ish kryeminister i shqiperise se asaj kohe kish marre pjese ne nje Kongres me natyre nderkombetare. Fatmiresisht tryeza e delegateve shqipetare te asaj kohe te kryesuar nga Fan Noli ndodhej prane tryezes se grupit diplomatik kinez. Kryesuesi i ketij kongresi ia dha fjalen grupit diplomatik shqipetar. Ne te njejten kohe ne tryezen e grupit kinez degjohen peshpertitje te cilat kishin karakter fyes ndaj shqiptareve, konkretisht:njeri prej delegateve kinez ankohet tek kolegu i tij :se si kamundesi qe shqiptareve 1 milion banore t"ju jepet fjala ne kongres perpara grupit kinez? Fan Noli i ndodhur atje prane degjon keto peshperitje dhe me krenari i drejtohet tryezes se delegateve kineze duke replikuar "vertet jemi 1 milion, por ama jemi 1 MILION shqiptare".nuk eshte e veshtire te kuptosh kuptimin e kesaj shprehje. prej ketu po ja u le ju rradhen. mundohuni ta kuptoni vleren qe qendron tek secili prej jush, por pa ju rritur mendja. Me respekt te gjitheve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga EXODUS : 09-10-2003 më 15:45

Une ty po te pressss.... Maska e Elti...
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Ravenna, Italia.
    Postime
    75
    bravo devis agolli i ke ren pikes (ja dhe nje vote nga mua)
    ne te vertet ashtuesh po shkoj drejt ferrit ne qofte se vazhdojme keshtu por je ti ai qe po e con drejt ferrit(nuk po te ofendoj perpiqu ta kuptosh) pa Fillo ti ne vetvet te hecesh drejt rruges se parajse, e jo vetem ti por te gjith ne, te kontrollojme veten tone jo ajo ne. por ne kuptimin e mir duhet ta kontrollojme te mendojme edhe per cilin esht mbrapa nesh.(edhe pak dashuri njerez)
    me respekt Elti
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ma hengri miu firmen!!! :(

Zog-Zotnijet....
    Anëtarësuar
    22-04-2003
    Vendndodhja
    bristol/angli/npun teme..
    Postime
    125

kot po flas{po mbani pershtypje/tmira}

enola mbani pershtypje/per mir kjo fraza jote
    <<Respektin tend une mund ta perdor vetem per leter higjenike...>>. .......mu duk se keharru me e vazhdu deri ne fund kete fraza............ti respektin e "tij" e perdor vetem per leter higjenike,por mos e kurse me ja dhan tjerve per shami hundesh
    Mos E Maj Mendjen nKobure Per Mi Kndu Gjithmon Trimnis
    Se Me Qa Shohim Neper Filma->Iky Shekull Asht i Dashnis
    ------------------------------------------------------------------------
    ----Me--Shum--Rrespekt--Per--JU-->Degjoni--Kte-Kang --Nga--SCORPIONS----

Kupidusi vogel Maska e Enola
    Anëtarësuar
    06-08-2003
    Vendndodhja
    nga ketu shikoj malin e Dajtit
    Postime
    102
    tekla/mrapsht, per ju kam mjete te tjera, psh nje shami te paster apo facoleta aromatike etj etj...

Ndersa fjalet e thena nga "andi dd" une mund ti mar thjesht si kompliment.
    O andi dedeja te thena prej teje meren si kompliment.
    I'm not interested in the next generation
    I'm interested in US

Kupidusi vogel Maska e Enola
    Anëtarësuar
    06-08-2003
    Vendndodhja
    nga ketu shikoj malin e Dajtit
    Postime
    102
    Jo per gje por ti nuk perfaqson meshkujt shqiptar je thjesht nje hic qe ben shume zhurme
    I'm not interested in the next generation
    I'm interested in US

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-12-2002
    Vendndodhja
    ITALI
    Postime
    14
    shum fjale lexova por 1 gje eshte e sigurte,fjalet qe thoni ne forum nuk perputhen me ato te jetes se vertete,dhe kete e kam pare vete.
    Vivo oggi x conoscerti domani............

i/e regjistruar Maska e Skerdi Sika
    Anëtarësuar
    01-10-2003
    Postime
    172
    Në jetën e vërtetë, në përvojat e shumicës së femrave shqiptare, "çun shqiptar" është thjesht një emërtim diagnoze.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Postuar më parë nga Skerdi Sika
    Në jetën e vërtetë, në përvojat e shumicës së femrave shqiptare, "çun shqiptar" është thjesht një emërtim diagnoze.
    kush i vuni ato doktore mer jahu? loool

problemi eshte se kur thone "vlere" shumica ketu morin vetem anen pozitive, bagazhet e vleres vijne dyfish me negative e pozitive bashke..megjithese mire e ke ti..kur vje puna per te keqia thone"he mo se shqiptar hesapi"..e mire e kane me cfare degjon kendej nga jam une...Tu fry cunat se jane shqiptare....keq me vje vallahi per ato m'te rinjte se nuk dine ke shembull te marrin....

ajo qe kam degjuar une me teper eshte qe "te miret jane te marre; mollangrenesit rrine verdalle"
    Ndryshuar për herë të fundit nga Larsus : 11-10-2003 më 13:34

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Molla ngrenesit?
    loooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
    Summertime baby!

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    Pershendetje te gjitheve

elona me dukesh pak shume mendjemadhe. sikur ke kapur qiellin me dore por nuk eshte ashtu. Zbrit ne toke edhe perballu me realitetin edhe llogjiko. Ne cdo vend te botes ka shume djem me karaktere te ndryshme, ashtu jane edhe shqiptaret, ka edhe te mire edhe te keqinj si i quani ju. Por vajza si ty mos takofsha kurre ne rrugen e jetes time. Bledi tha ca gjera te bukura edhe te drejta ne postimin e pare. edhe elti po ashtu. ne pergjithesi flasin me pjekuri edhe nuk shoh ku eshte e gabuara. Ah nese juve jeni per aventura atehere ndryshon puna. Se doni te nderronni burrat si mbreti grate pastaj edhe ku mos te behemi te keqinj kur u plotesojme te gjitha kushtet edhe na e shperbleni ne nje menyre kaq te keqe. Troc muhabeti ti nuk je gje si femer elona.
    Sorry me keto qe theme por u nevrikosa shume nga ato qe ke thene.
    ika se nuk kam kohe se do tiu shpjegoja me gjate

Me respekt te madh te gjitheve
    edhe Albos qe hapi kete teme

Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  4. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •