Close
Faqja 8 prej 17 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 168
    Zog-Zotnijet....
    Anëtarësuar
    22-04-2003
    Vendndodhja
    bristol/angli/npun teme..
    Postime
    125
    Sajda,,,........e lexova dhe besoj se e kuptova ate qe ti don me than ne shkrimin tand....ke te drejt per shum gjana/sinqerisht/por po tham see....nuk mund ti kuptosh shqiptart pa xhelozi,deshir me ken"njisha",me seder{vetem me kujtu nji fakt;;;kur e pyten Ahmet Zogun-a asht e vshtir me ken mret i shiptarve?----ai i thao si nuk asht e vshtir me ken mreti i 2 miljon princave......[[[[prandaj jena ndrysh prej tjerve ne shiptart{mashkuj e femna}sepse kena diqka qysh ne embrion ndryshe---dikush e qun mrapametje---dikush zotsi/nese per mu te dy e kan gabim/per at qe din historin ton..gjithsesi bukur argumenti qe perdor.
    Mos E Maj Mendjen nKobure Per Mi Kndu Gjithmon Trimnis
    Se Me Qa Shohim Neper Filma->Iky Shekull Asht i Dashnis
    ------------------------------------------------------------------------
    ----Me--Shum--Rrespekt--Per--JU-->Degjoni--Kte-Kang --Nga--SCORPIONS----

i/e regjistruar Maska e BLACK_EAGLE_
    Anëtarësuar
    07-10-2003
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    22
    Keto femrate qe nuk i respektojne meshkujt shqipetar ne fakt as nuk e dine cka jane vlerate e nje mashkulli ...
    Shqiperi te qofsha fal , te kam nene e me ke djal

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-08-2003
    Vendndodhja
    canada
    Postime
    28
    enola enola enola nuk e di pse kam pershtypjen se ti i nderron te dashurit cdo jave ndoshta nga menyra se si flet <shume bitchy> megjithate nuk te gjykoj per kete perkundrazi shpresoj qe te dashurin qe do te kesh javen tjeter te jete zezak dy metra me nje big ....... dhe tregohu e edukuar mos fol kur te kesh gojen plot TE RESPEKTUAR
    You don't wont to f..... with albanians

i/e regjistruar Maska e loving
    Anëtarësuar
    03-09-2003
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    21
    ...........Si vajze e nje Shqipetari, si moter, si bashkeshorte...... mund te them shume gjera per meshkujt shqipetare.Mund te them qe jan me te miret ne bote, njerez me moral te plote, njerez qe kan edukate dhe respekt ndaj familjes,shoqerise, etj etj, se spo hy ti numeroj ktu se po te doni i dini te gjitha. I kan te gjitha te mirat, MOs te harroj se jan dhe me bukuroshat..... Kan edhe ato anet e veta negative por ato jan te pakta, ashtu i ben vet kultura dhe traditat tona Shqipetare per te cilat duhet te jemi shume KRENARE si djemt si vajzat.

Guys: You are the best everrrr
    R_SOPI

i/e regjistruar Maska e Skerdi Sika
    Anëtarësuar
    01-10-2003
    Postime
    172
    U rrezikoka debati nga një klub i admirimit reciprok. Po s'e kanë për inat, më besoni: e kanë zanat. Çunat rreckamanë, nga atdheu i rreckave, u fryjnë borive të idiotësisë: Jo po ne jemi më të mirët; jo po s'ka si ne; jo po turp t'u vijë vajzave që s'na zgjedhin neve... pu-pu-pu!

Abizhuani tani hoqi fare maskën. Ç'e, s'i rrinte mirë asnjëherë... por ky turiri primitiv prej neandertali që i del tani, s'para jam i sigurtë që më pëlqen më shumë... më quan ç'më quan, vetëm pse i tregova në besë: ata që ngatërrojnë dashurinë me politikë e racizëm, e bëjnë për ta kompenzuar që e kanë të vogël... or bir, ce nxehesh kot kështu, ka kirurgji që ta zgjat... ;-)

Or bij, si ju paska marrë koka erë kshu or!? A s'e shini veten sa primitivë që tingëlloni? Abuzhuani, Andi & Co., nëse jini vërtet kshu si shpreheni këtu, askush s'do ta mbështet as biçikletën për ju.

Ani shtihen patriotë! Hikni or, lecka! Llumi i Shqipërisë këtu qenka mbledhur, pu-pu-pu!

Kupidusi vogel Maska e Enola
    Anëtarësuar
    06-08-2003
    Vendndodhja
    nga ketu shikoj malin e Dajtit
    Postime
    102
    postuar me pare nga andi dedeja
    enola enola enola nuk e di pse kam pershtypjen se ti i nderron te dashurit cdo jave ndoshta nga menyra se si flet <shume bitchy> megjithate nuk te gjykoj per kete perkundrazi shpresoj qe te dashurin qe do te kesh javen tjeter te jete zezak dy metra me nje big ....... dhe tregohu e edukuar mos fol kur te kesh gojen plot TE RESPEKTUAR

Ketu ne Shqiperi ku jetoj une kam patur vetem dashnore shqiptare qe i nderroj sa here te me doje qejfi mua, bythezinj nuk njoh. Andej nga Toronto thone qe ka shume te tille.... Duket qe e ke patur ti gojen shume te zene gjate shkrimit te mesazhit, mundohu qe heren tjeter ti kesh dhe duart e zena...
    Respektin tend une mund ta perdor vetem per leter higjenike....
    I'm not interested in the next generation
    I'm interested in US

Une ty po te pressss.... Maska e Elti...
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Ravenna, Italia.
    Postime
    75
    injoranza shqiptare (e kam fjalen per andi dedaj)
    Ma hengri miu firmen!!! :(

legally brunet Maska e maz
    Anëtarësuar
    14-09-2002
    Vendndodhja
    ne planetin tim
    Postime
    194
    Postuar më parë nga loving
    [B]...........Si vajze e nje Shqipetari, si moter, si bashkeshorte...... mund te them shume gjera per meshkujt shqipetare.Mund te them qe jan me te miret ne bote, njerez me moral te plote, njerez qe kan edukate dhe respekt ndaj familjes,shoqerise, etj etj, se spo hy ti numeroj ktu se po te doni i dini te gjitha. I kan te gjitha te mirat, MOs te harroj se jan dhe me bukuroshat..... Kan edhe ato anet e veta negative por ato jan te pakta, ashtu i ben vet kultura dhe traditat tona Shqipetare per te cilat duhet te jemi shume KRENARE si djemt si vajzat.

Guys: You are the best everrrr

[/B)
    Bravo motla ke shum te drejt. Vetem gocat qe jan larg ua din vleren bukuloshave te shqiperis.Ah kjo tem po me mallengjen se e kam shpiltin tim larg,,,eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U

** Lawyer ** Maska e ediola
    Anëtarësuar
    20-05-2002
    Vendndodhja
    Somewhere inside your heart!!!
    Postime
    24
    Hi all!

Sigurisht qe ne ua dime vleren meshkujve shqiptare, pasi kudo qe te ndodhemi deshirojme qe te kemi lidhje me ata, pasi kemi te njejten gjuhe, kulture, tradita, etj. Jo vetem keto por edhe ata jane si shpirt edhe nuk krahasohen me te tjeret, hahaha..............

Kiss u all.

Ediola
    I love my love, my love loves me!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-08-2003
    Vendndodhja
    canada
    Postime
    28

o enola e tregove se kush je

o enola nuk me besohet se ti mundesh te flasesh keshtu prisja nje pergjigje tjeter sepse dukesh si vajze e kulteruar ndoshta vjen edhe nga ndonje familje e kulteruar por nga trendafili del edhe gjembi .Tani ne shqiperi ka ndryshuar mentaliteti prandaj flet keshtu ti sepse i ndrerron te dashurit cdo jave .Nejse me ty eshte turp te bisedosh sepse je pa vlera fare si femer ,dhe jane femrat shqiptare si ty qe na kane felliqur ne shqiptaret kudo ne bote
    You don't wont to f..... with albanians

Faqja 8 prej 17 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  4. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •